Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

jak u arabskiego szejka

a nie dalej jak 15 minut mieliśmy rozkminę z kolegą w co inwestować, mowa o mieszkaniach, itp, i mówię mu kupuj zetory😂

No i w co najlepiej inwestować?

Daj cynk jak masz jakie działki ze 100% pewnością ze z zyskiem się sprzeda za kilka lat😉

Patrzyłem na ceny mieszkań w Warszawie i chyba trochę świat mi uciekł. Nie interesowałem się wcześniej ale nie myślałem że aż tak odleciały w kosmos 

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

jak masz jakie działki ze 100% pewnością ze z zyskiem się sprzeda za kilka lat

kupiłem na początku września taką, czy się zarobi-nie wiem, niech chociaż zdrożeją o wartość inflacji, żeby pieniądz na wartości nie tracił to będzie dobrze

Przed chwilą, Agrest napisał:

na ceny mieszkań w Warszawie i chyba trochę świat mi uciekł

ogłoszenia u nas w Sochaczewie przeglądam na bieżąco, rok temu najdroższe mieszkania na rynku wtórnym kosztowały ok. 4000zł/m2, teraz poniżej 5000/m2 nie znajdziesz nic

przez rok na byle mieszkaniu 40m2 można było zarobić 40-60tys.zł plus to co z wynajmu

Opublikowano

Działka już budowlana uzbrojona czy jeszcze rolna?

W czystości sam ją utrzymujesz czy zlecasz komuś?

Opublikowano
Agrest napisał:

1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

jak u arabskiego szejka

a nie dalej jak 15 minut mieliśmy rozkminę z kolegą w co inwestować, mowa o mieszkaniach, itp, i mówię mu kupuj zetory😂

No i w co najlepiej inwestować?

Daj cynk jak masz jakie działki ze 100% pewnością ze z zyskiem się sprzeda za kilka lat😉

Patrzyłem na ceny mieszkań w Warszawie i chyba trochę świat mi uciekł. Nie interesowałem się wcześniej ale nie myślałem że aż tak odleciały w kosmos 

to wiela coś sensownego?

Opublikowano

Super, że Ciebie stać na ładne i drogie rzeczy, ale nie każdy ma tak komfortową sytuację. 

Będę wdzięczny jeśli będziesz miał coś do powiedzenia w kwestii samego ciągnika ( opinia w wyniku długotrwałego używania, remontów, cen części itp) pozostałe mozesz zachować dla siebie... 😊

Opublikowano

mam taki tylko z inną kabiną. Jak skrzynia mocno nie wyje i przód działa, to w zasadzie za tę cenę nie ma co wybrzydzać. Opony słabe z tyłu i rozmiar nie rosyjski, czyli będą droższe. Szybę do drzwi też tylko na wymiar dostaniesz.  Bez świec żarowych (sprawnych) ciężko pali.

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, Morion napisał:

Super, że Ciebie stać na ładne i drogie rzeczy, ale nie każdy ma tak komfortową sytuację. 

Będę wdzięczny jeśli będziesz miał coś do powiedzenia w kwestii samego ciągnika ( opinia w wyniku długotrwałego używania, remontów, cen części itp) pozostałe mozesz zachować dla siebie... 😊

Nie stać mnie, po prostu względem tego co ostatnio wrzucales wygląda o niebo lepiej. Jeśli na daną chwilę najważniejsze podzespoły działają to nie ma co wybrzydzac. Czy się popsuje??? Na pewno, jak każdy inny sprzęt który ma 40 lat. Dorwac opony w rozsądnej uzywce, nie dokładać nic poza tym, i tłuc to dookoła komina ile tylko wytrzyma

Opublikowano
4 minuty temu, Morion napisał:

Zastanawiam sie ile mógł wynieś remont skoro sprzedaje go za 10 000 tyś, 1000 zł? Około 3 lat u obecnego właściciela. A czy można jakoś sprawdzić Wom bez podpięcia maszyny?

Ten jest pięknie odnowiony https://sprzedajemy.pl/jumz-6am-po-remoncie-mtz-bialorus-belarus-t-25-zsrr-szarlata-2-e30984-nr61989114 gdyby był gdzieś w okolicy pewno bym go kupił

Skąd jesteś?  Kolega koło mnie ma takiego samego po odnowie  do sprzedania. 

Opublikowano
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Jak masz 1.7 m wzrostu to może być. Jak więcej to odradzam.

Przecież fotel się reguluje w pionie, w czym problem ? Tylko pedał gazu niefortunnie w nim umiejscowiony

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v