Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
18 minut temu, Belaruss820 napisał:

Znajomy kupił forda dexta, to porozkrecany bo skrzynia się posypała i części ciężko znaleźć a dawcy też nie ma. Ciągnik fajny,silnik perkins,robotę zrobi jak każdy ciągnik tej klasy,ale właśnie do czasu aż się zacznie psuć.

Odnośnie jokerów, dostali pług do c-360 i stoi z dwoma skibami,ale filmu nie ma tylko ciągle jd orze. Ktoś w komentarzach pisał że nie widać zestawu z unii do siewu, szumu było z agromaszem, "kupili" unię, a teraz nagle tylko agromasz i zero słowa o unii

Kiedyś to jeszcze można było ich oglądać a teraz Mareczek już zaczyna cwaniakowac za dużo. 

Opublikowano
1 godzinę temu, artek27 napisał:

Kiedyś to jeszcze można było ich oglądać a teraz Mareczek już zaczyna cwaniakowac za dużo. 

Tacy z nich wielcy "znafcy", a nawet najprostszej naprawy przy sześćdziesiątce nie potrafią zrobić, tylko ludzie za nich robią wszystko. 

Opublikowano
20 minut temu, sladan napisał:

Tacy z nich wielcy "znafcy", a nawet najprostszej naprawy przy sześćdziesiątce nie potrafią zrobić, tylko ludzie za nich robią wszystko.

Mają kasę to płacą i ludzie robią

Opublikowano

@bratrolnika Byłem na zlotach,byłem na pomocy w przygotowaniach zlotu.Przemka ciągniki się przygotowało nic więcej,części to każdy sam się stara zdobyć jak ktoś ma to się sprzedaje lub daje w prezencie różnie bywa.Jak uważasz,czasem te klapki leżą w agromach i nikt o nie nie pyta sa po prostu leżaki magazynowe

• Thanks 1
Opublikowano
3 godziny temu, stempos1980 napisał:

Mają kasę to płacą i ludzie robią

Przecież senior niby wygrał coś sporo kasy to i remontują. Ale w tego ursusa to ile mu hurtownia za free wysłała rzeczy to trochę się nazbiera złotówek. Im dłużej na yt, tym bardziej robią się cwani. Ale czego się nie robi dla reklamy.

Opublikowano
18 minut temu, jahooo napisał:

do jakiego konia ? wygląda znośnie

Wybór od 65km do 115. Ale z uwagi na pełzaki do mccormick f80 - 74km.

Taka 2m byłaby optymalna raczej

Opublikowano

Z czystej ciekawości - przy 2m kolejne przejazdy jedziesz kołem po już zruszonej ziemi. W niczym to nie przeszkadza takie ugniatanie? 

Druga sprawa z czystej ciekawości - r ozmawiałem sobie ze znajomym. Jego brat ma mx150 i pierdolnela mu skrzynia jakiś wałek, tryby, łożysko jakieś poszło niby i bajzlu narobiło) Mówił, że robocizna z częściami (ori, bo niby nie ma zamienników/używek) 70k. Realne to to? Różne ceny tu ludzie pisali przy okazji remontów skrzyń w zschodnich, po 20pare tysiecy itd, ale 70?

Opublikowano

Do tej pory nie miałem glebogryzarki, pomijając tą od teścia którą 2 tyg temu popsułem. 

Mi potrzebna jest tylko do karczowania porzeczek. Robi się to na wstecznym biegu.

Jeżdżenie W sumie mnie nie dotyczy bo sadowniczy mccormick ma 140cm, case jx chyba akurat 2m.

Z gościem kiedyś rozmawiałem to do aresa 160km wsadził 60tys zł z fakturami za oryginały. Robił dla siebie na lata i nie próbował przyoszczędzać tylko jechał wszystko za koleją.

Opublikowano

50-70 tys jest jak najbardziej możliwe, znam gościa , co w renówkę wsadził 35 na dwa tryby i wałek, bo jakiś nietypowy model , więc to nie są bajki na dobranoc

z 1,65 sześćdziesiątka ma co robić, a na 2m te 70KM byłoby chyba wystarczające, ważny jest też WOM, ale sadowniki sa dość wytrzymałe w tym względzie.

Opublikowano

Tak odnośnie tego ciągnika to rozmawialiśmy sobie, że chłopak dał za niego 80k. No i tak mówię, że w sumie jakbym chciał się szarpnąć, to trochę przyoszczędzić, albo podeprzec się małym kredytem i mógłbym sobie pozwolić na coś takiego. Czy powiedzmy coś koło 120KM myslalem, żeby robota szła szybciej. No i sam zakup do przełknięcia, ale kuźwa przecież taka awaria by mnie zabiła finansowo. A przy nim szczęściu to kuźwa na bank by cos takiego się stalo. 

Ja wiem, że to używane, że zależy od stanu, że x razy jest lepsze jakościowo od wschodnioeuropejskiej myśli technologicznej, ale takie koszty, to dla mnie jakaś zupełna abstrakcja. 

• Like 1
Opublikowano

Tu będzie ryte na 20cm. Jak mocy braknie to się noży najwyżej ujmie.

Czy lepiej 1,8m szukać?

Nie ma nic ciekawego na olx, albo zbyt daleko.  Do tej też mam 220km

Opublikowano

U znajomego w Lamborghini R5 wysiadł tylny most. Czekał kilka tygodni jak nie więcej aż we Włoszech zrobią koło zębate bo nie można było dostać od ręki tylko na zamówienie. Jakoś ponad 30tys wyszło

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v