Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie takie nie fascynują sprzęty. Choruję na SHLke co u sąsiada w stodole stoi ze 30 lat nie ruszana. Nie chcą sprzedać kurde.

Opublikowano

jak nie chca sprzedac  to ukradnij hehe.zartowalem hehe

ps.mnie youngtimery krecą,naogladalem sie sporo tego na zachodzie jak ludzie maja i bardzo mi sie to podoba ale takie oryginaly z malytkim przebiegiem bo odnowience to juz nie dla mnie.pare dni temu we francji u jednego widzialem citroena ds-a bialego ,mial gostek ale brzydko lakier i blacharka zrobiona ,mimo to fajna zabawka kolo kombajnu do ziemniakow stal

Opublikowano

Kraść to nie, martwię się tylko że ta stodoła jebnie w końcu na ten motocykl, dach już się zawalił czekać jak reszta pierdolnie i po zawodach będzie. Rzadko kiedy tu zaglądają właściciele.

Odnowić dobrze to już trzeba potrafić, a niestety nie każdy tak umie. Co kto lubi, motocykl stary tak, auto nie koniecznie, ale kto wie może z czasem mi się odmieni i na stare autko będę miał chęć.

Opublikowano (edytowane)

to jak to tak zaniedbane to od takich ciężko kupić.dopiero jak zejdzie z tego świata to młody może wszystko opyli .jak ci się motocykle podobają to na samochody cię nie weźmie,tak to już jest że albo jedno  albo drugie.malo takich co lubią i jedno i drugie stare.

ps.ile się tego naoglada człowiek i by kupił to przeważnie stoi zakurzone, parę lat nie palone  a nie sprzeda.

Edytowane przez szmergiel
Opublikowano

Właściciele mają jedną z większych firm transportowych więc wiesz. Stoi to stoi. A stary to już ze 3 lata jak nie żyje, wnuczki nie chcą sprzedać.

Jakąś wartość sentymentalną ktoś musi mieć do takich rzeczy skoro sprzedawać nie chcą.

Opublikowano
1 godzinę temu, danielursus3p napisał:

Mnie takie nie fascynują sprzęty. Choruję na SHLke co u sąsiada w stodole stoi ze 30 lat nie ruszana. Nie chcą sprzedać kurde.

Może tak być że ścieżki wydepczesz i Ci nie sprzeda, podeślesz słupa i moment do porozumienia dojdą. Może warto kogoś zaufanego podesłać?

Nie mniej raczej nie w ciemię bici i tanio nie będzie.

Opublikowano

@Agrest nie wiem. Pole mi sprzedali za budynkami, 4 ha, jeszcze chcą żeby jeszcze jeden kawałek około 2ha też kupić także nie wiem, może z sentymentu, żeby pamiątkę po dziadku mieć?

Opublikowano

No i masz punkt zaczepienia - pole w pakiecie z motocyklem. Może mają jakąś pasję, to ich podejdź, ze coś im załatwisz, podarujesz, pomożesz w pracy...

Opublikowano

Można?  A no można, czemu nie😁

Podejrzewam że Litwini autem pojechali po dwa takie koziołki. Dk79

20200831_154330.jpg

Opublikowano
3 godziny temu, stempos1980 napisał:

Do puki Krokodyle ich nie dopadną to będą jechać

E tam. To jeszcze nic. Kiedyś w Holandi widziałem jak ukrainiec w naczepie łódce wiózł auta. I to sprawne, nie jakieś siepy. Na parkingu go pytałem czy to na szrot jaki czy co, odpowiedział że do dalszej odsprzedaży, żeby jeździć także..

Opublikowano
igor10246 napisał:

albo grupa speed, ostatnio jak jechałem swoim tico to myślałem że mnie zgarną bo przycisłem przez wioskę ale zainteresowali się tą audicą co za mną jechała

ależ ja dawno już widziałem tico na drodze. taki był popularny na wioskach... zniknął bez śladu

Opublikowano

powiem ci że mimo że to auto jest wyśmiewane to bez problemu kapora przypali i można tym normalnie jechać 120-140, ba na autostradzie Wrocław-Opole zamknąłem licznik a tu przykład z neta

auto ma 40km przy masie malucha więc stosunek mocy do masy jest prawie 2 razy większy 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v