Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie ma który na sprzedaż jakiś lekkich trójek obrotowych w znośnym  stanie do 4500 pln?

Opublikowano
5 godzin temu, slawek74 napisał:

miałem 7011 na 30 cali i był wolniejszy od wuja 7211 na 28'' wszystko kwestia doboru maszyn i biegu czasem tak jest że jeden bieg za wolny drugi za szybki ale teoretycznie czym wyższe koło i szersze mniej poślizgu ale i mocy więcej potrzeba

Niby te same skrzynie mają ale pewnie różnie bywa że zwolnicami

Opublikowano
14 minut temu, Partyzant85 napisał:

nie ma który na sprzedaż jakiś lekkich trójek obrotowych w znośnym  stanie do 4500 pln?

Mogą być lekkie brony trójki??? Niby nie obrotowe, ale za tyle to będą się obracać tak jak chcesz😋

Opublikowano

Na imprezy się już nie chodzi to i lekkie brony niepotrzebne 😉

Opublikowano
mf362 napisał:

5 godzin temu, slawek74 napisał:

miałem 7011 na 30 cali i był wolniejszy od wuja 7211 na 28'' wszystko kwestia doboru maszyn i biegu czasem tak jest że jeden bieg za wolny drugi za szybki ale teoretycznie czym wyższe koło i szersze mniej poślizgu ale i mocy więcej potrzeba

Niby te same skrzynie mają ale pewnie różnie bywa że zwolnicami

właśnie niby zdaje się 😀😉 skrzynie mają inne nawet w starszych modelach było kilka typów skrzyń czasem różnią się naprawdę jednym czy dwoma trybami

• Like 1
Opublikowano

A skąd jesteś partyzant? U nas Holender ma ze 4 sztuki od 4 do 5 tysi w fajnym stanie. Nigdzie się nie ogłasza i tak sobie stoją dłuższy czas. Sam przymierzam się do jednych.

Opublikowano
12 godzin temu, Bananek napisał:

teraz zadałeś pytanie jak jeden ze sklepu z częściami do ciągników i maszyn. prosisz o łożysko, podajesz wymiary, a ten pierwsze pytanie: do czego to? jak powiesz, że do Ursusa czy wladimirca to ok, jak powiesz, że do landini czy je to za to samo łożysko zapłacisz 4x tyle co na półce. sk***iel trzepie na częściach jak szatan.

Pytałem w zeszłym roku o lampy LED na 16 diod, a gościu do jakiego trakrora :D Gdy spytałem co za różnica, to odpowiedział, że chciał dopasować wielkością do traktora🤣

Opublikowano
23 minuty temu, damianbor napisał:

A skąd jesteś partyzant?

LLB

Opublikowano

Lepsze lasy i bezdroża niż te bagna nad Wieprzem za :tfu: Kockiem :D

Opublikowano
2 godziny temu, Partyzant85 napisał:

LLB

Lubartów to nie tak daleko do krasnegostawu... przemyśle przez niedzielę i jak się uda to może podeślę zdjęcia. Problem jest taki, że ten Holender rzadko tu jest. Ale podzwonie, popytam i dam znać.

Opublikowano

Nigdy nie orałem obrotową  Unią, u nas mają opinię że ciężko nimi idzie.  Z czystym sumieniem mogę polecić akpila km180.  Lekko nim idzie i ładnie kryje. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v