Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, szwagier24 napisał:

czyli polecacie tą markę

Może byc tylko trudno o części, ale te najważniejsze pewnie dostanie, typu rurki. Skrzynie były montowane w wielu typach

Opublikowano
2 minuty temu, sladan napisał:

Raczej ruski liczą godziny, a nie mth

Stary ruski liczy mth

Przed chwilą, jahooo napisał:

Może byc tylko trudno o części, ale te najważniejsze pewnie dostanie, typu rurki. Skrzynie były montowane w wielu typach

Używek opór

Opublikowano
2 godziny temu, Ursus932 napisał:

Po co? , żeby szybciej jechać 😉taka czwórka na standardowym ogumieniu z  cztero biegowa skrzynią jedzie wtedy 35+ 

mam tako 912 to super sprawa

Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, sladan napisał:

Raczej ruski liczą godziny, a nie mth

33 minuty temu, soltys48 napisał:

Mth

IHC ma teraz lekko ponad 28tys mth z tym że coraz częściej zacina się licznik mth

@Dream1990

To kuźwa handlarze w uja mnie chcieli zrobić 🤔 i jak tu kupić zachodnią używke kiedy ten proceder sprowadzania i handlu oparty na oszustwie 

Łatwiej znaleźć dziewice po 30 niż uczciwego handlarza, i to obojętnie w jakim kierunku 

9 minut temu, rolnik34 napisał:

mam tako 912 to super sprawa

Daje rade w transporcie? Nie pali więcej? 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano

co do liczonych godzin to wystarczy zobaczyc na zegar czy jest napis h czy mth bo stare to moze i faktycznie mth liczyly niektore ale te co ja spotkalem zachodnie to od lat 80tych na zegarach liczone h.

Opublikowano
6 godzin temu, jahooo napisał:

Ponieważ w ogłoszeniach często widzę "szybka skrzynia" i chciałbym wiedzieć, po co to i do czego

Na forum pisali, że do transportu spoko, ale w polu już problem z dobraniem biegu

Opublikowano
2 godziny temu, soltys48 napisał:

Toż mówiłem Ci o lemkenie Vario

Mnie po prostu nie stać na takie sprzęty,  ja szukam czegoś tańszego,  tak koło 10000 żeby miało szerokie koło w środku.  Może być i na kołku byle było proste i się nie zapychało po qq na ziarno. 

Opublikowano

Ludzie kupujeta te "wynalazki" 

Zachlysnelisci się tą zachodnią technologiom 🤔

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Ursus932 napisał:

Ludzie kupujeta te "wynalazki" 

Zachlysnelisci się tą zachodnią technologiom 🤔

pier**lisz

Jeździłeś czymś poza 60? Która technologicznie jest z lat 60....

@6465 jeździłem nowymi traktorami i szczerze wolę te starsze

Edytowane przez soltys48
Opublikowano (edytowane)

@soltys48co ty tak się denerwujesz 🤔 dopiero się zastanawiaja i po głowie drapia, czy tam są tuleje a może jaki przeszczep silnika zrobić albo h*j wie co jeszcze, i nie bój żaby nie każe kupować 60 nie wiem dlaczego akurat żeś się czepil ale jest trochę więcej ciągników cywilizowanych na świecie, tego Forda to handlarzyna wyciągnął z pokrzywy u jakiego żabojada i się śmieje bo zarobi na jakimś frajerze 

Widzisz zapomniał bym jeździłem kiedyś 30😎

Edytowane przez Ursus932
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v