Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Karczowanie porzeczek na wsteczny biegu. Dociążona i zanużona na 30cm w glebę. Za duże karpy były i za sucho. Nie miała szans.

Na luzie wom obraca, pod obciążeniem skrzynia jargocze, noże nieruchome.

Poszedł wałek ataku

Opublikowano

Pewnie tak, ale ja z tych co remontów nie lubią

Po za tym dla mnie ona nie przedstawia wartości z racji skrzyni po środku i właśnie słabej przekładni.

Szukam czegoś z boczną przekładnią

No i kolejna sprawa to teścia, a kasę planuję mu oddać

Opublikowano

Ja celuję w zachód typu howard, maschio, kuhn, gaspardo . 1,8 - 2m. 

Opublikowano
20 minut temu, bratrolnika napisał:

Ja dla żartów wystawilem pralkę która rozpadła mi się w zeszły poniedziałek, dziś przyjechał gość, wypłacił 80zl i ją zabrał. Dałby stowe, ale ten górny beton-obciążnik wrzuciłem w śmietnik i zabrali ze smieciami🤣

jeszcze na częściach zarobią jak programator , pompka wody i typ , bo nowe się psują .

Opublikowano

U mnie kłania się wymiana całego korpusu bo gwinty już nie trzymają mimo tego że były już przerobione na większe śruby.Teścio kupił ją niedrogawo ale to ktoś rzeźbę zrobił bo dekiel spawany i to krzywo i nowy uszczelniacz nic nie daje

Opublikowano
56 minut temu, stempos1980 napisał:

U mnie kłania się wymiana całego korpusu bo gwinty już nie trzymają mimo tego że były już przerobione na większe śruby.Teścio kupił ją niedrogawo ale to ktoś rzeźbę zrobił bo dekiel spawany i to krzywo i nowy uszczelniacz nic nie daje

Ja kupiłem z 5lat temu na złomie dałem 1zl/kg. Klin był obcięty na tym wałku stożkowym  zrobiłem to i śmigała a teraz stoi już bez użyteczna 3 lata. 

Opublikowano
Dnia 21.08.2020 o 06:34, szmergiel napisał:

po co malowac jak tam lakier elegancki,tylko umyc z tego smaru.

a sie pomyliles bo  po 16 do zabrania beda za sztuke

chyba zartujesz  i to na wesolo.heheh

Akurat nie żartowałem. Umuwmy się , stara przyczepa może i sprawna ale wydać jakieś chore pieniądze to tż trze być ...

Opublikowano
8 godzin temu, Ursus932 napisał:

Jedź najpierw go zobacz.  Jak on w tartaku pracuje to on zryty jak dzik w lesie. 

@Ursus932 nie patrz na młode i tanie bo tak to można sobie kupić skarbonkę bez dna. Ja tak szukałem przez rok.  Miało być za 70-80tys max.  A trzeba było pożyczyć parę złoty i dać przeszło 100tys.  Kaska oddana a traktor śmiga. 

• AgroTeam
Opublikowano

https://www.facebook.com/groups/Maszynyrolnicze22/permalink/3354317791257313/?sale_post_id=3354317791257313&sfnsn=mo&extid=AkABbB5CTX85ZmqO Może ktoś szuka, mogę jutro zobaczyć bo koło Mnie stoi

Opublikowano

No i pojechała glebogryzarka.

Teraz szukam zachodniej, najlepiej 1,8 -2m.

Jakby ktoś coś to proszę o ofertę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v