Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 godzin temu, soltys48 napisał:

Będzie na jesień lex na sprzedaż od pierwszego właściciela

Jaki lex i z ktorego roku? Kolega szuka kombajnu i pewnie bedzie kupował jakis na wyrost, bo lubi miec zrobione wszystko na raz w ciągu jednego dnia a do koszenia max 30 hektarów 

Opublikowano

To nie tak , on nosi skrzynkę z 20kg żarcia. A po co ? A no po primo żeby spalić kalorie, duo - ma zajęte ręce i nie podjada😉

Opublikowano

Mnie nie było że ho hoooo kombajn -> hmmmm bizon ale za rozsądną cenę i musi być blisko w żniwa nie kupisz nic rozsądnego. Co do pługa odkręć mu to kółko i tak jest niepotrzebne. 

Opublikowano

Jak to jest z materiałem siewnym będą jeszcze zwracać za następne zasiewy? Minister coś mówił że już będzie koniec ale żadnego projektu chyba nie ma i nie wiem czy kupować kwalifikat czy siać swoim.

Opublikowano (edytowane)
Dnia 3.08.2020 o 06:18, Ursus932 napisał:

Kurde to mój bizon też 3 lata i bez problemu 

Jak kosisz ogródek to może i się nie psuje 😅

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano
19 godzin temu, farmtrac8244 napisał:

Jakie nożyki do koszy (sztangi) w kombajnie kupić? Nowa kosa 360 zł. Nożyki chyba taniej wyjdą ale jakie? Gerlach jest na połowie kosy na reszcie jakieś niemieckie.

radura

Opublikowano (edytowane)

Pany... poszukuje na cito namiaru na dobry (nie ruski czy chinski) czujnik temperatury oraz cisnienia oleju z zegarem. 

Edytowane przez Narko
Opublikowano

Jak zasieje swoim rok po kwalifikacie i dobrze zaprawie to te ziarno nie będzie gorsze niż kwalifikat a może i lepsze niż z niektórych centrali nasiennych.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v