Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A Ty Pafnucy kupiłeś siódemkę w końcu? weź ty mi napisz jak się naprawdę nazywasz bo nienawidzę pisać do kogoś po nicku. nie wiem czy zauważyłeś, ale rzadko używam nickow. wolę imiona.

Opublikowano
16 minut temu, 6465 napisał:

https://sprzedajemy.pl/przetrzasaczo-zgrabiarka-tasmowa-deszno-2-e30984-nr60697448

Używa ktoś takiego sprzętu?  Szukam czegoś do 1ha trawy. 

Super maszyna ,przetrząsniesz ,zgrabisz w każdej dziurze , na klinach w rogu ,działa jadąc do przodu i tyłu ,nie trza przepinać taka 2w 1,jedyny minus to wydajność 😕 u mnie akurat ojciec ma czas to jedzie wcześniej na łąki i grabi , tylko ja mam z 10 ha A na 1 to samemu się zrobi 

Opublikowano
42 minuty temu, Bananek napisał:

A Ty Pafnucy kupiłeś siódemkę w końcu? weź ty mi napisz jak się naprawdę nazywasz bo nienawidzę pisać do kogoś po nicku. nie wiem czy zauważyłeś, ale rzadko używam nickow. wolę imiona.

Tak mam na imię. 

7 kupiona. Znajomemu szukałem, ale sam znalazł. 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, debrzyna napisał:

@soltys48Tura widział 

Zaraz pacze

1 godzinę temu, jahooo napisał:

Sołtys, nie masz jakiegoś TUR-a na zbyciu ? Może być zwykły jednosekcyjny, co by podpasił jakoś do MTZ wymiarami

Pilne?

1 godzinę temu, 6465 napisał:

https://sprzedajemy.pl/przetrzasaczo-zgrabiarka-tasmowa-deszno-2-e30984-nr60697448

A takiej dwu gwiazdowej napędzanej paskiem nie Chcesz?

@debrzyna nic nie widzę 🤔

Edytowane przez soltys48
Opublikowano (edytowane)

@soltys48 A i mam dla ciebie lokalny produkt do spróbowania. ☺ tylko coś mi w nim za mało czuć whisky. A gość twierdzi że dlatego że dwukrotnie destylowane. 

Edytowane przez 6465
  • Like 1
Opublikowano
36 minut temu, danielursus3p napisał:

Przetrząsnąć to jeszcze, ale do grabienia to też za specjalne nie jest.

A to dlaczego?

U małorolnych tzw hektarowców to bardzo popularny sprzęt i jak dla nich w zupełności wystarcza. 

Opublikowano
2 godziny temu, PRIMO napisał:

A to dlaczego?

U małorolnych tzw hektarowców to bardzo popularny sprzęt i jak dla nich w zupełności wystarcza. 

Tak jak kolega wlamaj1 napisał. A jak wałek z potrawu to przerzuca dalej. Co komu pasuje, ja wydałem swoją opinię ;)

Opublikowano

Ma wady, ale troche wprawy i idzie taką taśmówką pracować. Kiedyś jak rodzice mieli więcej krówek, to całe popołudnia sie tłukłem 60-tką z taką taśmówką i żyje :P Jedynie jak bardzo gruby pokos, to pasy potrafią sie ślizgać. Tylko dopóki na częściach było wybite Akpil to sie chciało pracować. Teraz co wyjazd, to jakaś awaria. Najgorsze to są te tulejki plastikowe przy pasach i łączniki między rzędami palców

Opublikowano
4 godziny temu, 6465 napisał:

Lepsza od gwiazdowej . Trzeba odpowiednio ją ustawić aby zbytnio po ziemi nie drapała , a będzie mniej awarii.  Przy zgrabianiu na rzędy rzadko używałem plandeczki z wyposażenia,  a włączałem WOM zależny w ciągniku ( C-330). 

Opublikowano

Ma ktoś na zbyciu podajnik folii do owijarki na 75 cm?

Opublikowano
1 godzinę temu, andrzej78 napisał:

Lepsza od gwiazdowej . Trzeba odpowiednio ją ustawić aby zbytnio po ziemi nie drapała , a będzie mniej awarii.  Przy zgrabianiu na rzędy rzadko używałem plandeczki z wyposażenia,  a włączałem WOM zależny w ciągniku ( C-330). 

Dzięki za odpowiedź,  ale w c330 to nie ma czegoś takiego jak wom zależny.  No bo od czego? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v