Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 28.04.2020 o 20:40, jahooo napisał:

ja szukam 17,5 lub 19 z tira do D-47, ktoś coś ??

wczoraj złożyłem i zamontowałem 245 70 r17.5, jedno koło wyszło mnie jakieś 315zł, swojej roboty i paliwa na wycieczkę po wentyle nie liczę
obręcze kupione z firmy Dymeks, wyglądają na solidne, bo materiał i waga podobna jak w starych 20

Opublikowano
9 godzin temu, gregor1284 napisał:

Te miedzianą uszczelkę nawet nie bierz pod uwagę chyba ze chcesz się bawić zaraz od nowa, kupuj jakąś firmową erling lub jakąś drogą ja montowałem jakąś angielską ale nie pamiętam nazwy  

Opublikowano

To jest tak nieprawdopodobne , że aż może być prawdziwe . Ciekawe co tam robił ?

Opublikowano
2 godziny temu, przybyslawice5211 napisał:

Te miedzianą uszczelkę nawet nie bierz pod uwagę chyba ze chcesz się bawić zaraz od nowa, kupuj jakąś firmową erling lub jakąś drogą ja montowałem jakąś angielską ale nie pamiętam nazwy  

ale że całkiem wykluczyć miedzianą czy tego z linku nie kłaść?

Opublikowano

Jak masz nowy blok i głowicę, możesz dać dobrą miedzianą (cienka i miękka blaszka) a jak stare, to lepsza ta bez miedzi. Ojciec dawał taką i taką, obie wydmuchało, dopiero płaszczyznowanie bloku i głowicy  i chodzi na takiej bez miedzi już kilka lat

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertb napisał:

Są takie, nawet w Polsce możesz sobie kupić już duże stare drzewo. Kosztuje to obłędne pieniądze 

Z 2tyg. Temu jechałem za ciężarówką w której gość przewoził tuje,  plandeke miał u góry zsunietą i wystawała korona tui o średnicy 2m i z 1m nad plandeke. 

Opublikowano

Taka tuja będzie kosztować kilka ładnych tysięcy, do tego nie każdy ją posadzi i utrzyma przy życiu. To już są takie zakupy dla tych naprawdę bogatych co mają ogrodnika na etacie. 

Jak odbierałeś głowicę gość mówił ile zebrał? Nagar na denkach tłoków wyczyszczony ? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v