Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 godziny temu, mf362 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/ursus-c-360-4-p-CID757-IDDaJaf.html

Hybryda :D jakjakos tak dziwnie wyglada z silnikiem 4p dłuższy pokracznie poprzez kryze 

Źle nie ale jednak ta maska dość nieudolnie wycięta szpeci.

7 godzin temu, kolo11 napisał:

Cena...

Opublikowano
2 godziny temu, KlimekPL napisał:

warto czy nie warto ??trudno jednoznacznie powiedziec-mam taka pareset hektarow, pare razy naprawiana-najwieksza bolaczka tu nie wystepuje, w koncu zmieniono mocowanie ze spawanego na giete, co do reszty-kiedys lakier schodzil, spod spodu rdza kwitla, ale teraz jest spokoj,

mechanicznie wytrzymala- lozyska,walki , przekladnie ,talerze, uchwyty nozy - dobrej jakosci-znaczy byly ponad 5 lat temu, 

raz udalo mi sie ja postawic na stojaca tak jak na zdjeciach i nic sie nie stalo🤣, tylko zawleczka wypadla.

za taka cene bym bral bez zastanowienia- tyle ze gdzies tam jeszcze vat sie chowa, niewiele drozej dalem za 185.

• Thanks 1
Opublikowano

@jacusDzięki za wyczerpującą wypowiedz. Ten model ma zastąpić inną kosiarkę nieznanego polskiego producenta, która kilka lat temu tez była brana jako nówka ale za jakies niecale 3 tysiące brutto. A ile razy byla rozkrecana i skręcana to nie jestem w stanie powiedziec nawet. 

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

A nie wychodziły czasami t25 z fabrycznym napędem?  Coś mi się wydaje że jak byłem dzieckiem to widziałem nówkę z kabiną i napędem. 

Wychodziły pod oznaczeniem t30, a ten z linku to przeróbka. 

Opublikowano (edytowane)

@soltys48 a konkretniej?

Jak nie chcesz oficjalnie to na pw pisz. 

Do Darka mam jakieś 200 km jakby nie było. 

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano

@robi57362 zdecyduj się czego ty właściwie chcesz bo te wymagania jakie postawiłeś to nie idą w parze. 

Nie wyeksploatowana to 25 tysi to za mało. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v