Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
15 minut temu, Ursus932 napisał:

To ja nic nie zarobie A trzA to malować i kapcie zarzucić , A maska ok bo jak trzeba nową to daje 9,500😏

Co ty byś chciał mnie na bosaka puścić?  Maszyna lalka:kabina tapicerowana dziewczyny możesz wozić,  ogrzewanie w standardzie, szyber dach, silnik pracuje jak pszczółka, biegi wchodzą jednym paluszkiem,  tylny most zasnąć nie da.  Toż to unikat w skali światowej. 

28 minut temu, daron64 napisał:

Moja + jej mama + jej bratowa. Faktycznie tylko chłopa jeszcze tam brakuje.

To ty jesteś zwolniony bo i tak tam już o jedną za dużo. 

Opublikowano
6465 napisał:

Jazda wyłączać to AF.  I kobietą przy obiedzie pomagać a nie tylko siedzieć i na gotowe czekać!!! 

ja swoim pomogłem. zjadłem grzecznie, nie grymasiłem. 😀 teraz przydałby się jakis spacer. albo choć sex co by spalić kilka kalorii. 😉

Opublikowano
23 minuty temu, Sean napisał:

Ale za to jak ujrzysz, to wiedz że oni Ciebie też.  :P

Dzwonię gdzie trzeba, toż to zbiegowisko, a jak jeszcze teściowa, to już zamach stanu.   :P   xD    Pozdrawiam zatem Szanowną mamusię małżonki.   :P      :D

16 minut temu, slawek74 napisał:

co to za zgromadzenie?

Może na nich doniosę. Może jakiś dodatek dadzą w robocie za taki wynik 😆

7 minut temu, 6465 napisał:

To ty jesteś zwolniony bo i tak tam już o jedną za dużo. 

Ja się za dzieciaka naciskiem sałatki za kilka osób, także jak nie muszę, to się teraz nie pcham do kuchni

Opublikowano (edytowane)

@6465 Za tą dałem 11 😏 na eleganckich oponach 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Wychodzić z domu nie wolno bo mandat,  to ci ino sex zostaje. I bezpieczniej i przyjemnie. 😂

Fakt, łóżko nie motocykiel, nikt nie zginie.   :P

Opublikowano
13 minut temu, 6465 napisał:

Co ty byś chciał mnie na bosaka puścić? 

Też coś muszę z tego mieć

Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

@6465 Za tą dałem 11 😏 na eleganckich oponach 

20190222_121103.jpg

No ładne cacko.   :)

Opublikowano (edytowane)

@Ursus932 który rok 81? Ładna może ja swoją też kiedyś pomaluje,  ale czasu brak. A zresztą w jednego to nie robota. Nie mam nikogo kto by pomógł czy to kabinę zdjąć czy maskę. 

Edytowane przez 6465
Opublikowano (edytowane)

5 godzin temu, Sean napisał:

No ładne cacko.   :)

Mam Ci jeszcze takie 

5 godzin temu, 6465 napisał:

@Ursus932 który rok 81? Ładna może ja swoją też kiedyś pomaluje,  ale czasu brak. A zresztą w jednego to nie robota. Nie mam nikogo kto by pomógł czy to kabinę zdjąć czy maskę. 

Tak 81 ,mam już kupca na nią

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano (edytowane)

Daje 15 i zabiera

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
3 godziny temu, jacek3773 napisał:

Mam tu handlarzynę pod nosem i 60 schodzą mu jak woda . W całości bądż rozbiera

I biznes sie kreci : ) jjedna i druga strona zadowolona

Opublikowano

Etam handlarz ,taniego coś to można kupić i sprzedać . A dla siebie to coś lepszego szukam

Opublikowano (edytowane)

@stempos1980 A gdzie tyle kasy mrozić . była okazja to kupiłem 

3p jest u mnie od 2007, czerwona też 9 lat 

Edytowane przez Ursus932
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v