Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie Rzeźbie sobie schodki do rozsiewacza nawozów. Podpowiedzcie - wygodniej jest jak są z boku, czy z tyłu? Rozsiewacz to zwykły dwutalerzowy promar. Druga sprawa - u Was też złom taki tani? Trochę porządki robię i chciałem zacząć pozbywać się złomu, dzwonię do kolesia a ten mówi, że gruby po 60gr, a drobnica po 35.. A może komus by coś było potrzebne zanim się w końcu zbiore i zacznę to wywozić? - pług 3 Grudziądz, prostowany, elementy robocze w dobrym stanie, dwie nowe dokładnie od Atlasa(trzecia też od Atlasa ale zgięta), milion lemieszy - pług ruski dwuskibowy + chyba 2 konne pługi - poznaniak z dziurawa skrzynia, przekładnia ok - jakieś pozostałości po wozie - kosiarka osa - przetrzasarka taka z jakby widłami, nie wiem jak ona się fachowo nazywa - stara przetrzasarka(zgrabiarka?) ta taka z długimi wygiętymi w polkole palcami - rama od rozrzutnika dwuosiowego (sama rama z osiami, opony szrot) - rama od rozrzutnika jednoosiowego (urwana os, os bez kół) - sieczkarnia do pokrzywy - orurowanie kabiny do 60tki - spawarka wirówka - blok silnika do 60tki (najmniej 30 lat przeleżał w szopie niezakonserwowany) - pozostałości po prasie kostkujacej polskiej Wiem, że większość powinna już dawno być na złomie, ale różne rzeczy są ludziom czasem potrzebne.

Opublikowano

Papiery ma od innej skoro piszę d46b a klamot to d44.  Jedz i daj mu 6000zl.  Więcej warta nie jest.  Jak kupisz to na przeglądzie na razie się nie czepiają ale wiadomo co będzie za 5lat. 

Opublikowano
2 godziny temu, Miran napisał:

Panowie a co sądzicie o takiej przyczepie? Cena wydaje się dość dobra jak za wyremontowaną. Mam zamiar się jutro wybrać a mam dość duży kawałek drogi i chciałem sie was zapytać.

https://sprzedajemy.pl/przyczepa-autosan-d-46b-zabawa-2-e30984-nr59394845

Przyczepa z 7 km ode mnie właścicielem jest mechanik i sam ją remontował na zdjęciach jest chyba zaraz po remoncie a remontował ją z 3/4 lata temu sprzedaje pewnie przez to ze ma drugą też wyremontowaną d 47       

Opublikowano (edytowane)

16 do przodu więc da się dobrać prędkość,tylko odpicowany i stary.Poco ktoś by miał pomalować,wymienić siedzenie,błotniki plastikowe, wykładzinę i sprzedawać.

Tak się robi dla siebie a nie na sprzedaż.Coś mu porostu dolega.

Edytowane przez Strongman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v