Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Sean napisał:

No jednak ciągnikiem nie wolno nikogo wozić więcej, mieli prawo zatrzymać prawko.   ;)

A jak zarejestrowany na 2 osoby ?

Opublikowano
7 minut temu, Sean napisał:

@daron64 No jednak ciągnikiem nie wolno nikogo wozić więcej pona to co w dowodzie, mieli prawo zatrzymać prawko.   ;)

Dobrze że poruszyłeś ten temat, bo szczerze nie przypuszczałem że aż zatrzymanie prawka za to.

Czasem i na forum można coś się dowiedzieć 😃

Opublikowano

O i widzisz . Tu właśnie jesteś uszczypliwy .

Poszukać kazałeś . :ph34r:

1 minutę temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Tłumacz wyraźnie i pooooowoooollllliiiii, jemu trzeba 😎

Opublikowano
1 godzinę temu, krystekc355 napisał:

100% oryginal ? Czy aby napewno w 93 r wychodzily jeszcze w takim kolorze  i jeszcze te  malowane napisy na masce @Adi96  pytanie do cb ty sie znasz :) https://www.olx.pl/oferta/ursus-c-360-1993r-przebieg-990-mth-100-orginal-CID757-IDCdfY7.html#fb710e3580

To bujda c360 były do 1987 roku,potem co z nadwyżyki produkcyjnej składali c-360.Naklejki weszły w 1988 roku ,ktoś w konia probuje zrobić.

Opublikowano
5 godzin temu, Sean napisał:

@daron64 No jednak ciągnikiem nie wolno nikogo wozić więcej pona to co w dowodzie, mieli prawo zatrzymać prawko.   ;)

Dobrze że poruszyłeś ten temat, bo szczerze nie przypuszczałem że aż zatrzymanie prawka za to.

Tak mają prawo, 1 osoba w dowodzie i za pasażera zabierają prawko. Pojebane przepisy. W tamtym roku mi też zabrali za to

Opublikowano

Przepisy są chore np. Farmtrac jako producent nie może uzyskać homologacji na dwie osoby, próbowali ale nie idzie bo poruszałem ten temat. A ja osobiście mogłem przerejestrować ciągnik na 2 osoby. Faktura za siedzenie z montażem, przegląd i do WK... 

Opublikowano

Kiedyś 4011 miałem też na dwie osoby, potem zrobili tylko na jedno,

1 godzinę temu, 6465 napisał:

To do czego w ciągniki montują fabrycznie to małe siodełko a i tak jest zarejestrowany na jedną osobę. 

Zależy jaki ciągnik, duże Ursusy mają na 2 osoby.

Opublikowano

Będę MF na przeglądzie mam siodełko to zapytam diagnosty czy można na 2. Kiedyś jechałem z kolegą w zetorze 7211 i nas zatrzymał.  Był mandat i reszta drogi piechotą. 

Opublikowano

ja w valtrze t170 mam 3 miejsca siedzace ale we francuskim dowodzie bylo 1 i na przegladzie nie.mogl wpisac wiecej. W starszej 6350 mialem 2 w dowodzie fr. i w polskim tez wbili 2......

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v