Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, mf362 napisał:

Mi jedno koło szczypaly to w bruździe od wewnętrznej strony , taki ich urok . Jedynie zauważyłem że duże ciśnienie i talk trochę niweluje szczypanie .

@Ursus932
Może pisany ten ursus tobie i to znak aby dokonać transakcji

Może coś w tym jest 😉

Opublikowano
34 minuty temu, jahooo napisał:

Nie mylę pojęcia - góral z zakopca to taki sam sknera jak ten z krzaków pod Jasłem czy Gorlicami , to już taka mentalność. A w Zakopcu po prostu trafiasz na ludzi z zewnątrz tam mieszkających, a nie rodowitych autochtonów

z Polskiego zawsze miałem pod górke ale rodowity autochton  to nie czasem masło maślane?

Opublikowano
17 minut temu, Pomorzanin1222 napisał:

Widzieliśta ten gamoń z hollywod będzie dzieciaka miał 

Nie widzielim bo nie oglądam 😉

Ale Jprd tylko można współczuć temu dzieciakowi, od kołyski już będzie pchany przed kamere 🤦‍♂️

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Żeby było ciekawie tego dnia co umarł Marian Kociniak mieliśmy z kumplem wypadek, taki po którym powinniśmy mieć minimum kilka złamań, o ile nie skończyć w dębowej jesionce, a wyszliśmy z tego praktycznie bez szwanku.... coś w tym jest....

też jak kupiłem polówkę to pierwszej zimy miałem wypadek , jechałem z matką i siostrą do kościoła i zaraz za sporym wzniesieniem przy wymijaniu autobusu złapałem pobocze , trochę za mocno po hamulcach dałem , pare piruetów i wylądowałem na karpie nad dużym przepustem ulicznym, od tego czasu rodzina przestała  chcieć ze mną gdziekolwiek jeździć także jest jeden +

1 godzinę temu, Pomorzanin1222 napisał:

Widzieliśta ten gamoń z hollywod będzie dzieciaka miał 

no to dobrze , baba będzie dzieciaka nianczyć zamiast nabijać oglądalność 

Edytowane przez kontenovy
Opublikowano
1 godzinę temu, jahooo napisał:

bo od górali nikt nic dobrego i w normalnej cenie nie kupił

ci handlarze z góralami nic wspólnego nie mają.

Opublikowano

Kurna podziwiam Was tak gapić się w te filmy na Youtube.  Ja to zajrzę jak kto linka zapoda i to  może w co 10 link, lub jak szukam czegoś z pracy danej maszyny czy uprawy jakiej rośliny. 

A że kto głupi przed kamerą to nie wiadomo czy i po za nią. 

Opublikowano
14 minut temu, Agrest napisał:

jak szukam czegoś z pracy danej maszyny czy uprawy jakiej rośliny.

O to to to. Ja w zasadzie związane z rolnictwem tylko takie filmy oglądam. Mało co jest czegoś naprawdę wartościowego. Większość mniej lub bardziej na siłę robione "pod publiczkę" :/

Opublikowano

Kiedyś to z komentarzy mogłeś poznać opinię o ciągniku, maszynie. Teraz to super, łapka w górę, wpadnij do mnie , całuj mnie po d*pie jako i ja twoją całuję...

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Agrest napisał:

Kiedyś to z komentarzy mogłeś poznać opinię o ciągniku, maszynie. Teraz to super, łapka w górę, wpadnij do mnie , całuj mnie po d*pie jako i ja twoją całuję...

Zapomniałeś o "liczę na rewanż" (choć w sumie pod całowanie w d*pę można to podciągnąć) Też już w sekcje komentarzy nie wchodzę nawet.

Edytowane przez daron64
Opublikowano
16 minut temu, daron64 napisał:

O to to to. Ja w zasadzie związane z rolnictwem tylko takie filmy oglądam. Mało co jest czegoś naprawdę wartościowego. Większość mniej lub bardziej na siłę robione "pod publiczkę" :/

Kiedyś to można było pooglądać traktory a dziś więcej pieprzenia farmazonów i z kabiny mało widać roboty

• Like 1
Opublikowano

Coś ostatnio chciałem zobaczyć o zetorku z tej serii xx540, włączam jakiś film, a tam chłopaczek z 15 czy 20 minut nagranie jak siedzi w kabinie i disco polo leci, a ten jedzie z pługiem. Żadnego komentarza o pracy maszyny, tylko disco polo..

Opublikowano

Jest jeszcze fajny kanał co gość ma kilka jd lokomotyw i silniki z sieczkarni przekładał do traktora.

Pokazywał jak z 115 km zrobić 170/180 km : D

Jak ktoś ma takie modele to przydatne filmiki

Opublikowano

Polityków też nie ma, których bym powiedzmy popierał, to mam się brać za politykę? Dawno nie jadłem naprawdę dobrej pizzy, to mam brać się za bar z fastfoodami? Nie jeździłem autem, z którego byłbym w pełni zadowolony, to mam zakładać fabrykę samochodów? 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v