Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, danielursus3p napisał:

Kupowałeś te haki?

Znajomy brał do 90 konnego traktora - miałem w dłoni to bardzo solidne

Opublikowano
Ursus932 napisał:

1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

jedz do Bocianichy tam jest gość co ciagnie traktory z zachodu i co u niego kupisz bo ma calkiem niezły sprzęt

Znam Darka, zresztą jest ich trzech braci i każdy handelek 

i co? nie mozesz wziasc cos od nich? ja kilka lat kupilem od darka wlasnie traktor i powiem szczerze ze jestem zadowolony później bylem tam z kolega tez kupil od nich traktor i tez jest zadowolny

Opublikowano
jacek3773 napisał:

26 minut temu, Ursus932 napisał:

Tak rządzi k**wa może sąsiad 🤦‍♂️

@jacek3773 zluzuj majty albo idź popracuj fizycznie i nie udawaj bystrego

Każdy może sobie wybierać jaki chce, to tak jak z kobietą, jeden bierze szczupłą inteligentną blondynkę z małym przebiegiem a drugi grubego babochłopa z przekreconym licznikiem 🙆‍♂️ 

Nie irytuj się .akurat wózek widłowy naprawiam.

jaki wozek naprawiasz? moze gpw?

Opublikowano
3 minuty temu, Belaruss820 napisał:

ja mam np w 9540 

Akurat miałem pytac o jedną rzecz. Może będziesz miał porównanie.

Jaka jest różnica w wygodzie między np ciężka seria w dużej kabinie vs ciężka seria w kabinie euro(te nowsze modele) vs ta seria 7540-10540 vs zachodni podobnej mocy i w podobnych pieniądzach?

Opublikowano
19 minut temu, wojtal24 napisał:

i co? nie mozesz wziasc cos od nich? ja kilka lat kupilem od darka wlasnie traktor i powiem szczerze ze jestem zadowolony później bylem tam z kolega tez kupil od nich traktor i tez jest zadowolny

Ale nie chcem zagramanicznego zachoda 

Opublikowano
27 minut temu, Belaruss820 napisał:

Mam w zetorze haki ale są na równo z listwami i przy podczepianiu pod skosem są w stosunku do maszyny, w wielu nowych to pod skosem są na listwach i wtedy równo pod maszynę się cofa.

Ja tak pod skosem przyspawałem, jakieś 10-15 stopni

Opublikowano
3 minuty temu, daron64 napisał:

Akurat miałem pytac o jedną rzecz. Może będziesz miał porównanie.

Jaka jest różnica w wygodzie między np ciężka seria w dużej kabinie vs ciężka seria w kabinie euro(te nowsze modele) vs ta seria 7540-10540 vs zachodni podobnej mocy i w podobnych pieniądzach?

Jak dla mnie euro z zts wygrywa z innymi kabinami ursusa czy zetora. W tych 9540 jakos nisko sie siedzi i słabo do tyłu widac :o

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

Agrest jeszcze mu tylko tura skompletuj 😁

Myślisz że też szuka?

Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

Jak dla mnie euro z zts wygrywa z innymi kabinami ursusa czy zetora. W tych 9540 jakos nisko sie siedzi i słabo do tyłu widac :o

A która to dokładnie ta euro? 

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Ursus932 napisał:

Był tu kiedyś jeden użytkownik  z tego co pamiętam @luke16  - przechodził to samo co Ty - zetor zetor zetor , jak liznął zachodu to klął te zetory jak tylko mógł.... miał chyba 7211 potem 8145 - chlor z tego co pisał 

Edytowane przez pawel885
Opublikowano
Agrest napisał:

1 minutę temu, slawek74 napisał:

Agrest jeszcze mu tylko tura skompletuj 😁

Myślisz że też szuka?

a czym kulki by zwoził 😀

pawel885 napisał:

8 minut temu, Ursus932 napisał:

Był tu kiedyś jeden użytkownik  z tego co pamiętam @luke16  - przechodził to samo co Ty - zetor zetor zetor , jak liznął zachodu to klął te zetory jak tylko mógł.... miał chyba 7211 potem 8245 - chlor z tego co pisał 

nowego majora też mieli i sprzedali 😀

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v