Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, tomek222 napisał:

Wymienił za jaguara, a cenił go 6tyś.

za 6 tyś to jak bym kupił sprawnego ciapka albo c360 to bym się cieszył,  w takie rzeczy można się bawić jak się ma samo pole, a ze zwierzętami musi być sprzęt pewny, sam się o tym przekonałem jak mi prasa siadła  i 3 ha siana poszło w pizdu ( miałem wtedy 4 ha) a teraz nie wyobrażam sobie teraz roboty zwłaszcza z bydłem bez pewnego ciągnika, jak miałem w tym roku stresa że mi w c360 głowica pękła, o 11, ale zjechałem, wpadł kolega i o 16 już jeździła, poszła dalej w pole ale gacie pełne bo ledwo co zdążyłem z 1wszym pokosem, bo tak to bym musiał 1 dzień z prasowaniem czekać i zalało by mi to wszystko w pizdu 

@jahooo 303 u TheMateuszDirtyGarage na yt 

Edytowane przez igor10246
Opublikowano
2 godziny temu, Sylwekx25 napisał:

Ile by można realnie cenić za rozsiewacz ravenna (podobny do rauch komet) , dwie tarcze , nie zgnity , porządnie pomalowany , 500 kg saletry wchodzi.

Daleko rzuca? Ile cenisz?

Opublikowano
1 godzinę temu, jahooo napisał:

W tym kraju nie ma TRAKTORÓW dla osób z twoim wykształceniem (Ferdek Kiepski :D )

1 godzinę temu, jacek3773 napisał:

Bo tam śwagier rządzi.

Do oporządzania ogonów bystrego nie trzeba.😉

56 minut temu, pawel885 napisał:

A mi się zdaje że ojciec/dziadek, ale prawdy się nie dowiesz 

Tak rządzi k**wa może sąsiad 🤦‍♂️

@jacek3773 zluzuj majty albo idź popracuj fizycznie i nie udawaj bystrego

Każdy może sobie wybierać jaki chce, to tak jak z kobietą, jeden bierze szczupłą inteligentną blondynkę z małym przebiegiem a drugi grubego babochłopa z przekreconym licznikiem 🙆‍♂️ 

Opublikowano

Wszystko przyjdzie w swoim czasie tylko trzeba cierpliwie czekać

Ja tez szukam koparki i chyba nici narazie , Ostrówki poniżej 16tys złomy a 20plus wydać na niego to trochę sporo . Ogólnie gdzieś wszyscy się rzucili na tę Ostrówki i ciężki temat coś sensownego kupić .

Albo kupić jakiegoś traktora z dobrym turem bez dokumentów w dobrych pieniądzach sam nie wiem.

Opublikowano
2 godziny temu, stempos1980 napisał:

Jak masz gdzieś tego linka  to wstaw tu jeszcze raz Marcinowi

Ma olx już go nie ma. A linku nie mam czasu szukać bo żarcie swiniuchom kręcę muszę wszystkiego ze 4t.  Zrobić. 

Opublikowano
6 minut temu, jahooo napisał:

Jak patrzę na te filmiki, to powiem szczerze, że u mnie taki operator sprzętu w łeb by zarobił w pierwszym kwadransie , potem kopa w cztery litery .  Ta 1612 to przerost formy nad treścią do takiego pługa, po prostu marnotrawstwo paliwa i czasu. Pal licho blacharkę, ale silnik chyba na puszki z piwa składany, a na 1500 obrotów ciśnienie 1,5 bara to dla mnie z miejsca powrót na kanał i remont. A gdzie 303 ?? Nie oglądam  z reguły jego filmików, bo można wpaść w depresję, że tacy ludzie chodzą po ziemi.

Robi się :D

4 minuty temu, igor10246 napisał:

za 6 tyś to jak bym kupił sprawnego ciapka albo c360 to bym się cieszył,  w takie rzeczy można się bawić jak się ma samo pole, a ze zwierzętami musi być sprzęt pewny, sam się o tym przekonałem jak mi prasa siadła  i 3 ha siana poszło w pizdu ( miałem wtedy 4 ha) a teraz nie wyobrażam sobie teraz roboty zwłaszcza z bydłem bez pewnego ciągnika, jak miałem w tym roku stresa że mi w c360 głowica pękła, o 11, ale zjechałem, wpadł kolega i o 16 już jeździła, poszła dalej w pole ale gacie pełne bo ledwo co zdążyłem z 1wszym pokosem, bo tak to bym musiał 1 dzień z prasowaniem czekać i zalało by mi to wszystko w pizdu 

@jahooo 303 u TheMateuszDirtyGarage na yt 

No przy hodowli to wiadomo że sprzęt musi być w miarę pewny. Jak za 6 tyś to i tak cud że ten ciągnik w ogóle jeździ.

Opublikowano
53 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

Po zdjęciach nie ma się co sugerować, mój 8011 wyglądał naprawdę niekorzystnie a technicznie okazał się bardzo dobry , mało używany. 😉

Panie Sylwestrze ja to wszystko wiem

Opublikowano
12 minut temu, mf362 napisał:

Ja tez szukam koparki i chyba nici narazie , Ostrówki poniżej 16tys złomy a 20plus wydać na niego to trochę sporo . Ogólnie gdzieś wszyscy się rzucili na tę Ostrówki i ciężki temat coś sensownego kupić .

Albo kupić jakiegoś traktora z dobrym turem bez dokumentów w dobrych pieniądzach sam nie wiem.

Wieczorem zadzwonię do ojca i zapytam czy ciotka nie chce sprzedać swojego ostrowka. Wujek jak żył miał firmę transportową i ostrówek kruszywo ładował,później poszedł w odstawkę jak kupił JCB. Wujek umarł,ciotka wysprzedala samochody,mieli c360 3p i ojciec chciał kupić ale 19tys chciała ale stan bdb,poszedl gdzieś w góry drzewo z lasu wozić. Lokalizacja lubelskie Zamość

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, mf362 napisał:

A renówki nie chcesz .do ogarniecia wizualnie z porządnym turem ( wersja komunalna ) i łychą na mwm 65km z papirem

Edytowane przez jacek3773
Opublikowano
26 minut temu, Ursus932 napisał:

Tak rządzi k**wa może sąsiad 🤦‍♂️

@jacek3773 zluzuj majty albo idź popracuj fizycznie i nie udawaj bystrego

Każdy może sobie wybierać jaki chce, to tak jak z kobietą, jeden bierze szczupłą inteligentną blondynkę z małym przebiegiem a drugi grubego babochłopa z przekreconym licznikiem 🙆‍♂️ 

Nie irytuj się .akurat wózek widłowy naprawiam.

Opublikowano
12 minut temu, stempos1980 napisał:

Ale Marcin ty widzisz tylko jedna markę a inne są beeeee

A to co w tym złego coś jest 🤔 ludzi zazwyczaj mają swoje upodobania i gusta, po drugie nie jedną bo patrzę też na zetory 

Opublikowano
1 godzinę temu, mf362 napisał:

No ostrówka czy pelikana ciężko w dobrej cenie znalezć sam szukam czegoś takiego lub białoruski ale zeby miał łyzke do rowów kopania

Opublikowano

Mój szefuncio kupił ostrówka za 8tys.  Nawet na chodzie bo 20km na kołach nim przyjechał. Zrobił remont kapitalny oprócz silnika bo silnik cyka jak zegarek.  Obrót  wysiegnika zrobił na dwa słowniki. Włożył w to przeszło 20tys. I mówi że to jego perełka. 😂

Opublikowano
30 minut temu, jahooo napisał:

@Ursus932 Nie ma w tym nic złego, a moją poprzednia wypowiedź potraktuj w formie żartu, bo tak mi się skojarzyło z Ferdkiem Kiepskim i jego niemożnością znalezienia sobie pracy. No i powodzenia w szukaniu

Spokojnie, wszystko ok

7 minut temu, 6465 napisał:

Mój szefuncio kupił ostrówka za 8tys.  Nawet na chodzie bo 20km na kołach nim przyjechał. Zrobił remont kapitalny oprócz silnika bo silnik cyka jak zegarek.  Obrót  wysiegnika zrobił na dwa słowniki. Włożył w to przeszło 20tys. I mówi że to jego perełka. 😂

Ma kasę to może go cieszą proste rzeczy 👍

Opublikowano
Lukasz3991 napisał:

@slawek74 To Pan zapytać możesz kto pyta nie błądzi.  No niby wąska, ale ja burte uchylam i śmigam. Jak się jest takim małorolnym to trzeba jak najmniej sprzętu i jak najwięcej zastosowań.

pisz pw jak jestwś zainteresowany lokalizacjia LLU przyczepa garażowana mało używana

Opublikowano
14 minut temu, Ursus932 napisał:

Spokojnie, wszystko ok

Ma kasę to może go cieszą proste rzeczy 👍

Kupił sobie to bo dom budował,  później staw na działce kopał i tak musiał porządną maszynę wynająć bo za płytko było. A teraz stoi. Mówię mu żeby sprzedał,  a on mówi że to jego perełka,  kupił koła na przód 10/15,3. I na tym kabaty nówki.  

Opublikowano
1 godzinę temu, jacek3773 napisał:

A renówki nie chcesz .do ogarniecia wizualnie z porządnym turem ( wersja komunalna ) i łychą na mwm 65km z papirem

Z tyłu ma belki czy nie ma wyjścia na womu i tuza?

Na olx coś widziałem podobnego? Jaka tam jest skrzynia biegów?

Opublikowano
Morion napisał:

2 godziny temu, Sylwekx25 napisał:

Ile by można realnie cenić za rozsiewacz ravenna (podobny do rauch komet) , dwie tarcze , nie zgnity , porządnie pomalowany , 500 kg saletry wchodzi.

Daleko rzuca? Ile cenisz?

Powiedzmy 1800 do negocjacji, rzuca na jakieś 10 m jeśli mówimy o w miarę dokładnym rozmieszczeniu granul. Ogólnie to jeszcze go nie sprzedaje, chciałem się zorientować ile realnie można za taką siewkę wziąć. Jak kupię drugi i g9 przejrze to tego wtedy sprzedam. Czyli powiedzmy gdzieś za półtora do dwóch miesięcy. 😉

• Like 1
Opublikowano

u tego w lęcznowoli był bodaj 904 albo coś takiego na cienkim dachu z zajebistym turem na 3 sekcje jakiś zagraniczny, z łyżką w komplecie , tur na prawdę masywny i podnosił że 4 metry albo i lepiej i chciał za to 40 tys

Opublikowano
Uziu92 napisał:

u tego w lęcznowoli był bodaj 904 albo coś takiego na cienkim dachu z zajebistym turem na 3 sekcje jakiś zagraniczny, z łyżką w komplecie , tur na prawdę masywny i podnosił że 4 metry albo i lepiej i chciał za to 40 tys

Maciek na sprzedajemy wystawia na zbuczyn zetora to może ten mają i więcej ursus/zetor

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v