Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
32 minuty temu, Ursus932 napisał:

No ja akurat pod samym Złoczewem wylot na Wieluń, ale z gadki miejscowych było kilka takich akcji  w okolicy

Ale że co, bo tu słabo widać ,  zdjęcie było robić z otwartym bagażnikiem 🤦‍♂️

O te śrubę chodzi za nożem 🤔

Opublikowano
25 minut temu, Ursus932 napisał:

Ale że co, bo tu słabo widać ,  zdjęcie było robić z otwartym bagażnikiem 🤦‍♂️

Musi to hak holowniczy,tylko ze mi nie pasuje do zadnego gwint......

A co do bagaznika nic nie bylo ,oprocz paczki plytek

Opublikowano
28 minut temu, Sylwekx25 napisał:

To rzeczywiście oszust jakiś bo na wylocie ze Złczewa na Wieluń przy DK45 nigdy żadnych maszyn ani kombajnów na sprzedaż nie widziałem 🤔. Po drugiej strony miasta przy trasie w kierunku Lututowa to czasem gość ma parę ciągników czy innych rzeczy na sprzedaż ale same zachodnie.

Co Ty za każdym razem był inny adres, jakiś żartowniś 

Opublikowano
2 godziny temu, jahooo napisał:

Człowiek z moich stron pojechał pracować do Bydgoszczy. Dostał polecenie - pojechac traktorem i przyczepą do Zamościa. Trzy razy pytał  kierownika, czy na  pewno traktorem ma tam jechać. Jak nie było go dwa dni na bazie, zgłosili zaginięcie. Trzeciego dnia zadzwonił spod Lublina, że paliwo się skończyło, a on nie ma kasy, żeby tankować i co robić. A firmie chodziło o Zamość koło Bydgoszczy - to jakieś 30km. Ciągnik wrócił za parę tygodni na Starze  i przyczepa z tyłu.

Jak bym oglądał film Miś .Dobrze że nie do Londynu miał jechać. 😄

Opublikowano
superfarmer02 napisał:

pytanko. kiedy kupujecie folie na kiszonki (pryzma), sznurki itp. jest jakiś czas kiedy te rzeczy są tańsze czy niema to zbytnio znaczenia?

jak pryzma uformowana biorę tyle ile potrzeba 😜

Opublikowano
55 minut temu, gregor1284 napisał:

Dziś na złomie bariery energochłonne były, ile taka jedna może ważyć? 

Nie powiem ci ile waży ale bariera jest ciężka i mocna według innych zwykłych  blach.wiem bo jak pracowałem w drogówce to wymienialiśmy w miejscach po wypadkach na S7 to było co dźwignąć w jednego

Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, Belaruss820 napisał:

Nic dziwnego że znał Zamość jako Zamość a nie Zamość koło Bydgoszczy 😀

Ja znam taką historię jak facet pojechał wozem gdzieś w strony Werbkowic, a że lubiał wypić a kobyła zawsze do domu przywiozła to nie miał się o co martwić. Jechał wieczorem i zasnął. Budzi się, kobyla stoi koło znaku. Facet czyta i uwierzyć nie może, przeczytał Łódź i mówi do kobyły: gdzieś ty mnie zawiozła. Okazało się że to był Łotów, taka wioska mała po drodze

Mój kumpel po zabawie najebany wracał do domu(z kilometr miał) ,  machał żeby kto go podwiózł.  Ktoś go zabrał kimło mu się w ciepłym aucie.  Ten mówi wysiada jesteśmy na miejscu.  Mówi że patrzy na znak a tam zamiast kocierzew,  kiernozia.  Wieś oddalona 15km.  Mówi moment k**wa przetrzeźwiałem i ruszyłem w stronę domu.  Idzie patrzę mówi rower o chałupę oparty to łap ten rower i do domu. Pod domem rower jebnął w rów. 

Edytowane przez 6465
  • Haha 1
Opublikowano
26 minut temu, stempos1980 napisał:

ale bariera jest ciężka i mocna

Nie może być mocna bo traci sens stawianie takich barier przy drogach - ma być na tyle wytrzymała żeby nie wylecieć do rowu razem z barierą i na tyle słaba żeby samochód po zetknięciu z nią nie wyglądał jak po zderzeniu z bunkrem.

Opublikowano
1 godzinę temu, Pawelek998 napisał:

Sprzedaje ale nie wie czy chce sprzedać

Zadzwonić i powiedzieć, że się kupuje i nie wie czy chce się kupić :D

Opublikowano
4 minuty temu, Mateusz3512 napisał:

Do tego pasówka właśnie jest dobra :D

Oooo patrz 🤨 nie widziałem tego zdjęcia. 😶

3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Kurła, ciekawe czy wlokninę z bobu albo truskawek tak by zwinal....

A dlaczego nie. 🧐

Opublikowano
2 godziny temu, Ursus932 napisał:

Co Ty za każdym razem był inny adres, jakiś żartowniś 

Nie żartowniś tylko oszust . Dają adres z d*py wzięty aby był.... Pewnie to była jakaś maszyna za 50% wartości rynkowej i żeś popędził... Dlatego ja jak jadę coś obejrzeć daleko to sprawdzam na google street view - raz z ciekawości sprawdziłem adres oszustów co wystawiali maszyny w dobrych cenach to pokazało garaż blaszak na jakiejś działce pod Warszawą 

Opublikowano

W lato pojechałem gdzieś pod Pułtusk po przyczepke, gość mówi że jak będziesz pan tu i tu to zadzwoń to pokieruje,bo nawigacja nie ogarnie. Zajechalem, dzwonię, nie odbiera, próbuje drugi raz-telefon wyłączony.... tylko sobie pomyślałem ze zrobiłem sobie wycieczkę 88km w jedną stronę, całe szczęście gość za chwilę oddzwonil, i pokierował jak dojechać, bateria mu podobno padła

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v