Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
7 minut temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Nawet "flaszki" nie zostawił 🤔

Coś tam chciał zostawić, ale matką powiedziała, że to niech sie ze mną umowi na picie jakieś, bo nie było mnie wczoraj w domu

Opublikowano
daron64 napisał:

No i poszedł pług, tym razem dziadkowy dwuskibowy ruski. A wziął go chłopak, który jest moim dalekim kuzynem od strony ojca, chajtniety z moja bliższa kuzynka od strony matki - no ni jak by mi nie przeszło przez gardło powiedzieć, że chce za niego jakies pieniadze. Zawsze to lepiej niech sobie drugie życie zyska, jak miałby na zlom trafić.

właśnie tak dorabiają się cwaniacy. (Nie twierdzę, że twój kuzyn to cwaniak) mam jednego dalszego somsiada co właśnie tak żyje cała rodzinka. A to ktoś odda jakieś graty, a to jeść pójdzie do kogoś, a to nasiona warzyw dostanie od innych (choć i tak nie posieje, a jak już, to nie opiele i zmarnuje), a to truskawek U kogoś na plantacji sobie narwie, a z konta swojego nie weźmie, choć tam pełno. kilka razy mnie pytał czy mi preparatu mlekozastepczego nie zostało, bo ma cielaka gorszego i by mu podał. I różne inne sytuację, których nie zliczę...

• Like 2
Opublikowano

Eee, to on flaszkę za 25 zyla,  a Ty drugą żeby za sucho nie było i kilo dobrej kiełbasy, i już jesteś na minusie.

Opublikowano
17 minut temu, Bananek napisał:

właśnie tak dorabiają się cwaniacy. (Nie twierdzę, że twój kuzyn to cwaniak) mam jednego dalszego somsiada co właśnie tak żyje cała rodzinka. A to ktoś odda jakieś graty, a to jeść pójdzie do kogoś, a to nasiona warzyw dostanie od innych (choć i tak nie posieje, a jak już, to nie opiele i zmarnuje), a to truskawek U kogoś na plantacji sobie narwie, a z konta swojego nie weźmie, choć tam pełno. kilka razy mnie pytał czy mi preparatu mlekozastepczego nie zostało, bo ma cielaka gorszego i by mu podał. I różne inne sytuację, których nie zliczę...

On coś tam chciał placic, ale jak matula do mnie dzwoniła, to jej mówiłem, żeby tylko żadnych pieniędzy nie brała, że jak będzie chciał jakieś wciskać, to ma go pogonić z podwórka :) To tylko stary pług warty pewnie ze dwie stówy. Nawet mi przez myśl nie przeszlo brać za niego pieniądze. 

15 minut temu, Agrest napisał:

Eee, to on flaszkę za 25 zyla,  a Ty drugą żeby za sucho nie było i kilo dobrej kiełbasy, i już jesteś na minusie.

Kontaktów prawie nie utrzymujemy, także wizja flaszki jest bardzo odlegla

• Like 1
Opublikowano

Konteno by się zaplakal....

Pamiętam jak kiedyś jak ojciec miał jeszcze żuczka to akurat nim od kumpla wywozilismy złom, to my we dwóch na zuka ladowalismy, a jego dziadek siedział na zuku i 90% zrzucał z powrotem, bo się jeszcze przyda

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, gregory81 napisał:

Wygląda na mocowanie dyszla od maneża-kierata

Maneż był kompletny  tylko drewno z niego spadło. 

Edytowane przez 6465
Opublikowano
3 minuty temu, daron64 napisał:

Najgorsze, że sporo rzeczy, co przerzucam, to nawet nie mam pojęcia na co mógłbym wykorzystać, ale i tak żal wyrzucić 😛

To znaczy że masz za duże podwórko, i masz gdzie skladowac duperele

@6465 do Józia woziłeś??? Po ile płaci??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v