Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

yacenty

Rekomendowane odpowiedzi

7 godzin temu, michal1993 napisał:

Kto coś o tym powie: https://allegro.pl/oferta/lampa-robocza-led-halogen-doswietlanie-zakretow-7734952042 

? Jak to świeci w porównaniu do led cree 18w skupionych?

To są lampy dalekosiężne i super świecą. Ma takie  wciągniku  plus taka na środku  https://allegro.pl/oferta/lampa-robocza-panel-led-off-road-diodowa-12v-24v-6656557155

Na temat kluczy NEO słyszałem pozytywne opinie jako dobry stosunek jakości do ceny. Od siebie mogę szczerze polecić  klucze HONITON - na prawdę w porządku. Jeżeli nadal trzymają jakość jak kiedyś, bo cena z tego co patrzyłem z ciekawości to identyczna jak kilka lat wstecz.

Też słyszałem dobre opinię o kluczami neo tools, a co możecie powiedzieć o kluczach beta poza tym że cena dwa razy większa od neo ?? Potrzebuje jeszszcze komplet oczkowych i też zastanawiam się  nad neo albo beta tylko czy warto dopłacać? 

Z neo mam chyba tylko 32, albo 30. Kupiłem bo nie miałem płasko oczkowego do odkręcania nakrętek na zębach bron. Wymieniłem na 3polach, kazda nakrętkę trzeba było prac młotkiem po kluczu i super się spisał - nic się nie rozgielo/pękło etc. Tylko na rączce delikatnie się sklepal, w miejscu gdzie dostawał mlotkiem. Mam jeszcze chyba tylko młotek i taśmę z tej firmy i wszystko ma fajną jakość. 

Nowy pomysł na biznes - kupowanie starych ursusów, tatuś naprawi za friko a  synek mówi że mu facet przy trasie 28 tysięcy dawał za 30:D

Ale oni mają mózgi wyprane przez tatusia. Podwórko rodem z PRLu, i ta miłość do  złomów 🤣

A baloty to lepsze widełkami można skręcić niż te snopki co oni owijają 😂

30 minut temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Też słyszałem dobre opinię o kluczami neo tools, a co możecie powiedzieć o kluczach beta poza tym że cena dwa razy większa od neo ?? Potrzebuje jeszszcze komplet oczkowych i też zastanawiam się  nad neo albo beta tylko czy warto dopłacać? 

W pracy mamy dwa zestawy plasko oczkowych i nasadek neo i daja radę, fakt ze uzywane sporadycznie, ale pasuja do ręki.  W samochodach mamy wyposażenia z ks tools, bardzo dobre klucze, tylko ze to juz inna cena...

Witam, przepraszam, że off top, ale potrzebuję szybkiej pomocy, a tutaj jest największy ruch. Sprawa dotyczy case maxxum mx 135. Skończył się tłumik drgań. Tu się pojawia problem bo tłumik starego typu jest nie do kupienia. I tu moje pytanie czy  tłumik nowego typu pasuje p&p w miejsce starego? Trzeba coś przerabiać? W innym temacie natknąłem się na informację, żę trzeba toczyć koło zamachowe, prawda to?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez sintia
      Získání dokumentů EU, pasů, občanského průkazu, řidičského průkazu a lodního průkazu je s naší pomocí snadné. Nabízíme rychlou a efektivní službu, díky které získáte dokumenty, které potřebujete, během okamžiku. Kontaktujte nás https://continentaldocs.com/cs/
      Telegram: @ChooseAn
        E-mail: minskoert@gmail.com

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
    • Przez Nikkallo
      Co w obecnych czasach jest lepszą opcją? Najem długoterminowy auta czy jednak jego zakup? Mam obecnie dylemat, chcę kupić samochod. Mam 100 tysięcy gotówki (mam świadomość, ze przy obecnych cenach samochodów nie kupię niczego naprawdę konkretnego).
      Obawiam się, że już przy wyjeździe z salonu auto sporo straci na wartości. I po kilku latach eksploatacji będzie warte 50% tego co zapłaciłem.
      Jakieś opinie?
  • Dodaj nową pozycję...