Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, danielhaker napisał:

Jakby ktoś z Opolszczyzny szukał towaru do utwardzenia:

Obraz może zawierać: tekst

kurcze druga część jestem ale na podjazdy to rewelka, a mam na podwórko pod górkę jak zjadę za dom a codziennie się jeździ, jeszcze mam opcję płyt drogowych, pytanie ile wyjdzie za transport 

11 minut temu, Rolnik7343 napisał:

jeśli mechanicznie ok to w takiej cenie byłbym skłonny takiego wziąć, taki 120 km jako główny i kosiarki w takiej cenie to bardzo dobra opcja 

6 minut temu, mf362 napisał:

Maska jak z finna exporta ? 

możliwe że wymieniona na dostępną ze szrotu 

Opublikowano

soltys imek i ferdek z wygladu bardzo podobne ale niestety jugole sporo namieszali w srodku. Zobacz nasi jak zrobili 4512 to tez na licencji  seri 5xx a ani to to samo co 5xx ani 6xx tylko w sumie bardziej 2xx i jeszcze spierd.ne bo skrzynia bez sychro, hydraulika dziadoska z jakims dzielnikiem pod siedzeniem i wiele wiele innych.

Opublikowano

Nie mowie tego zlosliwie bo to naprawde fajny ciagnik ale wiem ile ma problemu znajomy z czesciami. Poki co ma jednego dawce ale i tu tez ma problemy bo coraz czesciej trzeba dorabiac. Btw ladowacz czolowy na tego imka nawet od masseya jakiegos starego w miare pasowal hehe

Opublikowano

T. chce z tego silos zrobić? Tylko musiałby raczej za ścianami ziemi nasypać, bo samo zbrojenie z tych podkładów to za mało.

Zwrócę uwagę z czego ma znajomy, bo tez wziął kilka tysięcy sztuk a po niedługim czasie stały silosy. Może też użył je do silosów

Opublikowano

igor102

9 godzin temu, igor10246 napisał:

kurcze druga część jestem ale na podjazdy to rewelka, a mam na podwórko pod górkę jak zjadę za dom a codziennie się jeździ, jeszcze mam opcję płyt drogowych, pytanie ile wyjdzie za transport

Widziałem też hałdę podkładów w Radłowie k. Olesna, kolega kupował tam ale nie wiem po ile

Opublikowano
11 godzin temu, KlimekPL napisał:

@zetorki12 wezmę z dżojem jeżeli dopłata nie będzie zbyt kosmiczna. Nie będę nim pracował całymi dniami więc zwykły rozdzielacz w pełni by mnie zadowolił. Chyba że dopłata do dżojstika będzie znośna. 

A trzeba blokować przednią miękką oś? A jeżeli tak to idzie ją potem szybko odblokować po zdjęciu tura dla bardziej komfortowej jazdy? Czy jest z tym trochę zabawy?

Ja wziąłem na zwykłym rozdzielaczu i żałuję ze nie dołożyłem tych 5 stow...

Opublikowano
2 godziny temu, 6465 napisał:

A drewniane podkłady po ile handlują i gdzie? 

Jest zakaz sprzedaży podkładów drewnianych W mojej okolicy modernizują linie kolejowa Pytałem po ile podkłady Nie sprzedajemy ale może pan "ukraść' my nie będziemy widzieć

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Jurek321 napisał:

igor102

Widziałem też hałdę podkładów w Radłowie k. Olesna, kolega kupował tam ale nie wiem po ile

no to już fajnie bliżej ale najgorzej jest z załadunkiem/rozładunkiem a kilometry już grosze będą kosztowały, właśnie Ojeciec się zastanawia ile na hds wejdzie a jak już będzie trzeba zapłacić a jak podkład drewniany kosztuje 10-25 zł ( z atestem na olx) a betonowy 10 to już cena transportu ( im więcej tym taniej) to już bardziej się opłaca wziąć za darmo i 2 razy dalej ( z pod Kluczborka jestem ) 

2 godziny temu, 6465 napisał:

A drewniane podkłady po ile handlują i gdzie? 

najlepiej mieć znajomego kolejarza i przy transporcie uważać bo policja może się czepić, najlepiej na łódkę załadować lub do firanki i wtedy problemu nie będzie

Opublikowano

Opał też z tego średni, z betonowymi tez coś jest na rzeczy ale nie pamiętam co. Cwaniaków dużo którzy myślą jak tu ukraść kilka baniek np jak ten gość co odda za darmo. Szkoda tylko że wcześniej kilka milionów za utylizacje wziął....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v