Film instruktażowy - "Oś przednia ciągnika ZETOR UŘ I (6245, 7245, 7745), konserwacja, montaż, demontaż i sposób działania mechanizmu różnicowego".
Przez
adikpl1, w Oś przednia
-
Podobna zawartość
-
Przez Dariusz123456789
Witam nie mogę uzyskać wysokiego pedału hamulca prawego zetor 72 11 ( nowa pompka,wyrównywacz, przewód cylinderek i szczęki proszę o pomoc
-
Przez DominikDziekan
Witam, chciałbym zakupić zetora 10540, mam upatrzone jedno ogłoszenie w cenie 58000 zł ciagnik z 1996 roku 14000 mth przepracowane.Chciałbym zapytać posiadaczy czy warto wgl brać pod uwagę ten model czy lepiej kupić Renault bo cena i komfort pracy podobne, tylko nie wiem jak z ewentualnymi naprawami i wgl całą eksploatacja. przeglądałem całe forum zwiazane z tematem tego ciągnika ale nie znalazłem nigdzie porównania z innymi ciagnikami, bo w tym momencie za takie pieniądze można kupić nawet Renault Celitis, ale aż strach myślec jak z cenami za serwis i części. Ciągnik będzie pracował jako główny w 30 ha gospodarstwie, i będzie ciągnikiem do wszystkiego od opryskiwacza po orke. Liczę na waszą pomoc i za wyrażone zdanie z góry dzięki.
-
Przez kamil5421
Witam. Posiadam Ciągnik zetor Forterra 125 i mam w nim tuz z WOM . lecz wałek raczej kręci się w przeciwnym kierunku , gdyż jak podłącze jakąś maszynę to maszyna stoi a sprzęgło wałka chodzi jakby na " luzie " czy jest mozliwość zmiany obrotów w przekładni WOM . w załaczniku zdjęcie poglądowe ze strzałka obrotu wałka ,
-
Przez kamil5421
Witam tak jak w temacie. Co może być przyczyną zaciecia zegara od ciśnienia powietrza.?
-
Przez ZimowyZolnierz
mam problem z zetorem 9540 jak w tytule traktor po wciśnięciu pedału sprzęgła hamuje, od czego zacząć poszukiwania? Dodatkowo jak obsługiwać wzmacniacz momentu obrotowego (pierwszy traktor z tego typu bajerami) skrzynia 4 biegowa.
-