Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pafnucy napisał:

20 minut temu, slawek74 napisał:

to coś długa ta kwarantanna 😉 5L przez dwie godziny spokojnie napadało pafnucy gdzieś przepadł 🤔 czyżby łeb ręcznikiem okręcał 🤔

chiba Ty

a gdzie Ty był jak Cie nie było 🤔 z Ryśkiem strajkujesz ? padało u Ciebie?

Opublikowano
19 minut temu, slawek74 napisał:

a gdzie Ty był jak Cie nie było 🤔 z Ryśkiem strajkujesz ? padało u Ciebie?

padało. 

a byłem

20200926_203858.jpg

Opublikowano

U mnie spadło 8 l i mży dalej,ja jest z tym sklepem grene bo mam zamiar zamówić części do amazonki. lepiej zamówić w sklepie czy przez internet,prawdopodobnie jak zamówię w poniedziałek rano to będą we wtorek w sklepie czy prędzej, bo przez neta to niby tak samo ale kto wie mogą przysłać w środę bo wiecie jak z tymi przesyłkami jest.

Opublikowano (edytowane)

Wczoraj 6mm deszczu spadło, dziś wietrznie, zachmurzone i +10 stopni.

Edytowane przez Rolnik200598
Opublikowano
20 minut temu, slawek74 napisał:

to pod tym stołem spałeś 😁 czy dziewczynom kolana oglądałeś 🤔 to teraz módl się by do środy z sanepidu nie dzwonili 😷

żem sie kuźwa tak odkaził że wirusy spierdzielały na mój widok.

Opublikowano
18 minut temu, slawek74 napisał:

to pod tym stołem spałeś 😁 czy dziewczynom kolana oglądałeś 🤔 to teraz módl się by do środy z sanepidu nie dzwonili 😷

Sławek co ty się tak tych wesel boisz? @stempos1980 Ne weselu nie był. I kwarantanne ma a ja był z chochli bimber piłem i nie mam. Lepiej dzieci na uczelnie nie posyłaj.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, pafnucy napisał:

żem sie kuźwa tak odkaził że wirusy spierdzielały na mój widok.

Tak sobie wmawiaj, że to przez te odkażanie wirusy na Twój widok uciekały :P 

Od czwartkowego wieczoru ciągle wieje. Z czwartku na piątek lekko pokropiło. Ale tyle, że chwila i schody suche były. 

Edytowane przez Kallina86
Opublikowano (edytowane)

no a co?

sugerujesz że i tak by zwiały?

Edytowane przez Gość
Opublikowano
15 minut temu, Strongman napisał:

U mnie spadło 8 l i mży dalej,ja jest z tym sklepem grene bo mam zamiar zamówić części do amazonki. lepiej zamówić w sklepie czy przez internet,prawdopodobnie jak zamówię w poniedziałek rano to będą we wtorek w sklepie czy prędzej, bo przez neta to niby tak samo ale kto wie mogą przysłać w środę bo wiecie jak z tymi przesyłkami jest.

W poniedziałek o 8.51 zamówiłem śor na rzepak i odżywki, miała być natychmiastowa wysyłka, wysłał w srode przyszły w piątek. Co prawda nie z grene ale jednak, pierwsze i ostatnie zakupy u tego sprzedawcy.

• Like 1
Opublikowano
24 minuty temu, Strongman napisał:

.Jak ktoś do mnie dzwoni to nie odbieram,sprawdzam nr w necie.

Odbieram tylko te co mam zapisane.

Nie wiedziałem że tak trudno złapać z Tobą kontakt.😁😁😁

Ciepło🥶, 9 na plusie i mży 

W greene też potrafią się dzień spóźnić.

Opublikowano
13 minut temu, Strongman napisał:

No właśnie jak się spieszy to lepiej w sklepie ale tez muszę tam zamówić bo na pewno nie mają.

A co myślicie o tym sklepie e-sładnica.

Polecam w 100% większość części tam biore do 13 jak zamówię i mają na magazynie to o 11 na drugi dzień mam kuriera na podwórku. Paleta raz szła spedycja to była o 16 :)

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v