Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

koledzy wyżej pare wymienili, ale najważniejsze to chyba: "pier**l pier**l, ja się zdrzemnę"🤣

A co z bólem doopy jak się obudzisz?😂

Opublikowano

Gdy od lutego deszcz nie pada , słońce grzeje, wiatr wieje i płonne na plon nadzieje, rolnik Ryszard się cieszy i śmieje. 😂😉😉😉

Opublikowano
12 minut temu, Agrest napisał:

Gdy od lutego deszcz nie pada , słońce grzeje, wiatr wieje i płonne na plon nadzieje, rolnik Ryszard się cieszy i śmieje. 😂😉😉😉

Sławek poeta tylko głową nie ta🤪

Jaka wydajność koloru z ha?

Opublikowano

kacik poetycki sie zrobil..

dzisiaj od rana ladna pogoda - wlasnie wyszedlem sprawdzic , sloneczko naparza od rana -bedzie padac 😒, zawsze jak mam urlop pada prawie caly......na plazy pustawo, na miescie tez malo turystow, 

9 godzin temu, Kallina86 napisał:

Ale masz marzenia :P No nie spodziewałam się :D 

to nie moje marzenia tylko pisakow.....:D

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, jacus napisał:

jak adrian  prezydentem ,wszyscy na kolanach prezesowi robic dobrze bedziem🤫

kra-dzisaj po poludniu znowu pompa

O następny tęczowy co na Biedronke głosował 🤣 od Andzieja to się odp... Andziej to jest gość, on nawet z cieniem mgły walczy, umiesz tak? 🙄

Edytowane przez pedro2
  • Thanks 2
Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

bób, albo czereśnie, albo jedno i drugie

bób, albo czereśnie, albo jedno i drugie

koledzy wyżej pare wymienili, ale najważniejsze to chyba: "pier**l pier**l, ja się zdrzemnę"🤣

,,kto rano wstaje.......ten nie wyspany😐

• Like 1
Opublikowano
37 minut temu, pedro2 napisał:

O następny tęczowy co na Biedronke głosował 🤣 od Andzieja to się odp... Andziej to jest gość, on nawet z cieniem mgły walczy, umiesz tak? 🙄

kra- nie wiem czy kojarzysz kra-kow my tu z ostrym cieniem mgly walczymy cala jesien,zime i wiosne wiec spokojnie dam rade 😛.

ostatnio w poniedzialek widzialem tecze , jakos nie mialem ochoty z nia walczyc... szkoda ze prezes nie wystartowal na prezydenta-bylo dwoch teczowych do wyboru i wygraliby w pierwszej turze 😛

dzisiaj mialo padac i byc zimno-prognoza sprawdzila sie w polowie jest zimno, 

Opublikowano

Moje ulubione przysłowia o pogodzie - zawsze się sprawdzają:

Na św. Hieronima jest deszcz albo go nima,

a jak przyjdzie św. Ada - świeci słońce, albo deszcz pada

Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Sławek poeta tylko głową nie ta🤪

Jaka wydajność koloru z ha?

13,5t

Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

To jeszcze nie tak tragicznie tylko ta yebana cena

Plon do przełknięcia jak na tak pokręcony pogodowo rok, choć to nie 20 czy 25ton.

Gdyby jeszcze pierwsza cena się utrzymała te 0,7zł, ale 0,5 w skrzynkę to już przesada.

Tłocznia ruszyła po 30 groszy/kg.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v