Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Nawet sołtys się zjawił ci go trzy dni nie było 

Ja najstarszy z was wszystkich z szesnasto letnim stażem to proszę o wyrozumiałość.  A ty Kalina to już tu takiej wrednej nie udaj bo mam w rodzinie jedną z Suwałk dziewczyna do rany przyłóż. 

A zresztą kto was to wie wy skomplikowane może to ta udaje. 

Edytowane przez 6465
Opublikowano
11 minut temu, 6465 napisał:

Kalina stempos to dobry materiał.  Pracowity,grzeczny ,uczynny a i pohandlować umie.  Ino ma jedną wadę żonaty. 

Dzięki za reklamę mojej osoby

Całować tak ale Żonę a ty nie jesteś w moim typie🤪

• Haha 3
Opublikowano
3 minuty temu, donweter1989 napisał:

Kurna sodomia i gomoria. Całe 2.5% poparcia Biedronia tu jest😂🙊🙆 

Tylko bez takich 

7 minut temu, JanKrzysztof napisał:

@6465 za wcześnie wyskoczyłeś z tym całowaniem Stemposa. Za tydzień być może będzie lepszy czas na takie wyznania i nikt już nie odważy się napiętnować Waszego uczucia. :D  

Teraz to cię ponioslo

Opublikowano

Kiedyś była taka sytuacja ze pewień człowiek cwaniak umierał i mówił jak te sobie dzieci poradzą be zemnie.I dzieci sobie radzą jeszcze lepiej niż cwaniak kiedyś.

Prawda jest taka ze kto wygra to albo będą różnego rodzaju zapomogi albo będą ludzie grabić i sobie poradzą,ja jestem za katolikiem bo co po bożemu to zawsze dobrze się ułoży.

• Like 1
Opublikowano
Dnia 4.07.2020 o 10:21, Agrest napisał:

Tak, ale to jego wybór i jak widać lepiej mu się żyje niż 90% społeczeństwa. Wyścig szczurów jest obok niego. 

I powiem wam że trochę mu zazdroszczę tego.  Bo tak się zastanowić to po uj robić na lepszy ciągnik, samochód , większą chałupę, więcej pola jak i tak czy masz tyle czy tyle to zjesz to samo i dół taki sam dostaniesz. 

Ja już dłuższy czas się biję z myślami co tu w życiu zmienić żeby żyć w mniejszym stresie i mniej gonić własny ogon, ale jakoś ciężko mi to idzie.

Chyba poproszę o adres i udam się na rozmowę do @Rolnik1973 Jak pomoże to i za wizytę zapłacę😉

Pierol baryły ziemię oddaj w dzierżawę i będziesz żył jak Pan😏🤠 Albo faktycznie  trzeba robić jak @Rolnik1973tak mu wszyscy zazdroszczą że sam się zastanawiam czy nie iść w jego ślady 🤔🤔

Dnia 4.07.2020 o 13:28, miwigos napisał:

Dla mnie za droga dzierzawa ,wolal bym kupić ,ale każdy ma inny punkt widzenia

A co to za interes kupować teraz ziemię po 40tyś za ha i więcej?? Kiedy to się zwróci,  lokata kapitału jedynie i to nie zawsze bo coraz mniej amatorów do robienia za darmo w polu to kto to kupi za jakiś czas 

10 godzin temu, Bananek napisał:

O kurka! Ale kurek. 😱

Ale mi sie ostatnio poszczescilo. przyleciał do mnie rój tak łagodny i pracowity, że mogę do niego goły chodzić. Masz takie? jak lipy? U mnie dopiero kwitną.

To że pszczoły łagodne w dużej mierze zależy od matki, jak matka zła to i pszczoły będą żądlić jak osy i jedynie wymiana matki pomoże.

Opublikowano

Do żniw idzie to raczej już teraz wszystko jaśnieje... U nas deszczu nie brakuje, a już zboża szykują się do dojrzewania. U kogo grzyb dobrze wlazł to już niewiele brakuje 

Opublikowano
ZELKOW napisał:

Jak tam u was Panowie pszenice bieleją czy jeszcze się trzymają?

Tam gdzie podstawa źdźbła uszkodzona, to bieleją, zwłaszcza kłosy..

Opublikowano

Ja tam w prognozie widzę rześki tydzień, po 20 stopni. Oby bo upały męczą.

Pszenżyto przepiękne kłosy,  2 razy fungi, nawet 3 bo poprawka na mączniaka. Wczoraj patrzę a wszystko stoi jak słup telegraficznym i powiewa na wietrze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v