Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 26.04.2020 o 21:04, kopin napisał:

ludzie pleksami odgrodzeni ,ale świnie w jarzmach nie mogą być 😉

Jak nie mogą? Mogą być spokojnie większość tak trzyma

Opublikowano
Dnia 26.04.2020 o 21:01, matus2609 napisał:

świnie w maseczkach i odstępy co 2 metry

Co się posłów czepiasz ? :ph34r:

Opublikowano

Niedobrze. Ktoś kiedyś tu pisał, że umowy odbioru na czerwiec/lipiec były zawierane na 9-10 złotych za kilogram po uboju. Ciekawe czy cena wróci na taki poziom, bo jak nie, to ubojnie nieźle wtopiły.

Opublikowano
3 godziny temu, _aisak_ napisał:

Niedobrze. Ktoś kiedyś tu pisał, że umowy odbioru na czerwiec/lipiec były zawierane na 9-10 złotych za kilogram po uboju. Ciekawe czy cena wróci na taki poziom, bo jak nie, to ubojnie nieźle wtopiły.

Były pisane 9 zł za E raczej zapłacą , straty odbiją sobie na całej reszcie, lokalna ferma buja się z 1000szt tucznika , na wolnym rynku brak chętnych do zakupu, USA niby namieszało i próbują Chinom sprzedawać po 70 centów kg klasa E,jeżeli to okaże się prawdą to 4zł kg żywca będzie w krótkim czasie

Opublikowano

panowie po ile teraz chodzą warchlaki w czwartek mam dostawę i  nie mam bladego pojecia po ile teraz realnie warchlak stoi 

Opublikowano

nie pytam po ile na cenyrolnicze ale realnie jak duny były po 500 ja polskiego 24,5 kg kupowałem po 300 

Opublikowano

pytam o Polskiego duńczyka ani innego ściąganego w swojej chlewni nie chcę 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v