Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, komizmo napisał:

Głosy "za" to popierające odrzucenie w całości. "przec" to głosy zdrajców polski

EkS14skWoAYPI0V.jpeg

To jest chyba z głosowania za poprawkami senatu, za wyrzuceniem ustawy do kosza inaczej głosowali, dla przykład, sporo senatorów ko głosowało za poprawkami, ale za odrzuceniem ustawy tylko Bury. W tym zestawieniu Pupa nie głosował, a był jednym z 7 senatorów PiSu przeciwnych ustawie. 

Najlepiej podsumował ustawę Jackowski, od samego początku jechał po niej i nie rozmienił się na drobne. 

A co do cielaka, to jak pies zeżarł tworzywo, to róg kopytowy nie odrośnie, pytanie co tam widzisz, czy zlazł pazur, czy faktycznie goła kość. 

Opublikowano
12 godzin temu, soltys48 napisał:

Miałem już propozycje od 200,-/szt za nędznego hf. Ostatnio co przewoziłem koledze to takie ok 100kg ładne MM ok tysiaka za sztukę. Ogólnie towaru od groma a kupca zero,dla siebie od maja (nie licząc 2szt)nic nie wziąłem i raczej szybko nie wezmę

Masz rację w takiej sytuacji to tylko na zdradzieckie k**wy trzeba głosować

Soltys wyczysc skrzynke bo priva nie mozna wyslac

Opublikowano
Ursus932 napisał:

1 godzinę temu, ACoCieTo napisał:

A tak trochę z innej beczki słyszeliście co szykują nowy zakaz picia,i palenia po 19

Jak dla mnie mogą wprowadzać, i tak nie piję i pale z używek tylko sex 👍 przyjemne i zdrowe 

Jak nie będą mieć co robić to i za sex się wezmą wszystko po kolei

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, marijusz napisał:

dziś woziłem świnki 5 zł za E Na tym rolnik też  się nie wzbogaci!

Zaraz będę bydło ładował

Byk 12.6 O krowa 11za O 

jeden byk wazy na moje oko około 950 kg powinien 7 tys z groszami wyjść.

Do kogo byki?

Opublikowano
5 godzin temu, komizmo napisał:

Podobno wczoraj wylewali w bolszewickiej telewizji pomyje na lekarzy, ciągle ten mały śmieć musi mieć jakiegoś wroga.k**wiszon kocha dzielić społeczeństwo

Za tydzień rolnik będzie znowu wrogiem. 

idz do lekarza na NFZ i jeśli dalej będziesz dalej stawał w ich obronie to daj mi namiar to i ja się do niego umówię 😉

• Like 1
Opublikowano
42 minuty temu, marijusz napisał:

idz do lekarza na NFZ i jeśli dalej będziesz dalej stawał w ich obronie to daj mi namiar to i ja się do niego umówię 😉

jaki lekarz taki człowiek i nic tu nie ma dorzeczy czy on prywatny czy z NFZ,znałem lekarkę w miejscowym ośrodku zdrowia która była i lekarzem i człowiekiem a miałem nieprzyjemność z prywaciarzem z którego był kawał h*ja

Opublikowano (edytowane)

kiedyś u lekarza dawli ludzie koperty , dziś najpierw trzeba go odwiedzić w prywatnym gabinecie za 200 zł  to wszystko załatwi na badania skieruje na NFZ itp .

Edytowane przez jarecki
  • Like 1
Opublikowano

Jak ja czytam niektórych posty  w których nie wiedzą na kogo glosować a jakieś mędrki podpowiadają żeby glosować  obojetnie na kogo aby nie na PiS to mnie krew zalewa jak to czytam . I tak własnie w tej Polsce nic sie nie zmienia a chlopy,górnicy,nauczyciele wierzą jak   naobiecują im  złotych gór a  potem zdziwione i  dostaja pstryczka w nos a potem kwik .
Życze miłego dnia ;) 

• Like 2
Opublikowano

https://www.agrofoto.pl/produkcja-zwierzeca/europejskie-stowarzyszenie-zydow-bedziemy-walczyc-o-zniesienie-ograniczen-uboju-religijnego-w-polsce,100333.html

Jest nadzieja

Opublikowano (edytowane)

Warto sie przyjrzeć Firmie Cedrob i Panu Goździkowskiemu .
Firma Cedrob jest jednym z głownych sponsorów organizowania eventów bliskich PiS'owi
A mateusz jednak stwierdził ze nadal opłaca sie ubijać drób który daje rocznie z eksportu ok 4.5mld zł
Jednak eksport wolowiny z roku 2018 wyniosł ponad 900mln euro juz sie nie opłaca:v

#Edit
#Dół
Ta aż dziś Giertych zemdlał jak mu CBA wpadło do domu ;D:D

Edytowane przez Panox
Opublikowano (edytowane)

We wtorek Mateuszek na kwarantanne poszedł..  dziś miał przemowę po całonocnych obradach..szybko ich puszcza skurczybykow...

https://www.google.com/search?q=noże+i+pistolety&client=ms-android-samsung&prmd=sivn&sxsrf=ALeKk00moWxkzipXIwr_MzpWKJSBM2oTNg:1602785519372&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=2ahUKEwiGxqGsmbfsAhXGs4sKHSI6D94Q_AUoA3oECBoQAw&biw=360&bih=560#

Edytowane przez johny1991
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v