Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Ursus932 napisał:

Dzięki. Nawet nie zwróciłem na to uwagi 😏

Bo w sprzęt zapatrzony jesteś a nie w tablicę😁 Jak mi się coś z ogłoszenia podoba to też na jakieś szczegóły na początku nie zwracam uwagi

Opublikowano
20 godzin temu, ernestproxima90 napisał:

Akurat o oleje czy filtry to Francja czy Dania dba lepiej od nie jednego ,,Polaczka" bo tam robi to serwis i nie leje badziewia jak u nas , bo byle taniej...

W DE może i tak, ale we francji jest zupełnie inaczej. Nie bez powodu wszelkiej maści handlarzyny ciągną sprzęt z Fr, bo tam można go kupić najtaniej ponieważ tak jest zjechany to i cena jak za złom.

Handlarzyna podszykuje podmaluje i ceni jak za nowe.

75636084_137145467698445_671454775224565

na FB jest taka fotka w ogłoszeniach kupię łursusy. :D

Ale debile musiały się wyciągać. 🤣

Opublikowano
2 minuty temu, damianzbr napisał:

W DE może i tak, ale we francji jest zupełnie inaczej. Nie bez powodu wszelkiej maści handlarzyny ciągną sprzęt z Fr, bo tam można go kupić najtaniej ponieważ tak jest zjechany to i cena jak za złom.

To niedawno było opisywane w necie, nie pamiętam dokładnie ale gość chyba spanikował i nie wiedział co zrobić 

Opublikowano
34 minuty temu, damianzbr napisał:

Jeszcze taniej jest w Hiszpanii. Ogólnie nim dalej na zachód tym taniej. 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, witejus napisał:

czy każdy silnik chłodzony powietrzem to Deutz?,czy w Lamborghini w ogóle montowano takie silniki?,nie sądzę ,chyba że czegoś nie wiem

Wg teorii niektórych to i T 25 jest Z silnikiem Deutz  😀 bo chłodzony powietrzem 😀

Edytowane przez Marecki2922
  • Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Marecki2922 napisał:

Wg teorii niektórych to i T 25 jest Z silnikiem Deutz  😀 bo chłodzony powietrzem 😀

Władek jest na licencji właśnie Deutz-a robiony. 

Opublikowano
PRIMO napisał:

7 minut temu, Marecki2922 napisał:

Władek jest na licencji właśnie Deutz-a robiony. 

Jeździłem we Francji wózkiem widłowym który mial silnik jak t25 i skrzynię biegów i odprężnik tylko kierownicę z tyłu

Opublikowano
15 minut temu, slawek74 napisał:

Jeździłem we Francji wózkiem widłowym który mial silnik jak t25 i skrzynię biegów i odprężnik tylko kierownicę z tyłu

Ruscy patent skradli na ten silnik tylko cos z pompą wtryskowa cos nie pyklo :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v