Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, alvaroalvaro78 napisał:

Zrobienie paliwa zimowego kosztuje 4gr na 1 litr wiec nie ma sensu dopłacać do niego 20 czy 30gr...

co dolewasz ?   tylko Nie pisz że nafte .kiedyś jak pytałem  sie ododatek do ON na okres zimy to mieli ale w dawce czy tam butelka na 1 tys . 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

Dziś pytałem, to 4,85 na słupkach od 5,14 - 5,34. Maja ,mieć B0 to coś może wezmę żeby w zimę nie było problemu. Aktualnie mętnienie -6, zapchanie filtra niby -26 B7.

Opublikowano

Daniel a po co Ci teraz paliwo przecież zimą nie orze się 🤔 jeszcze lemiesze będą się za szybko zdziałać 😃 piotransu ostatnio nie polecam miałem z nimi przygodę dwa tygodnie niemal paliwo jechało a było potrzebne na ,,wczoraj "

Opublikowano

Ameryka dogaduje się powoli z Chinami  baryłka  ropy  powoli drożeje  wiec do ceny powyzej 5 za litr on trzeba sie przyzwyczaić  oby tylko 6 nie bylo.  Tydzien temu 4.90  za 1000l

Opublikowano
Dnia 4.12.2019 o 14:25, alvaroalvaro78 napisał:

Depresator to tylko jeden z dodatków do paliwa zimowego a tym bardziej arktycznego.

Sam dodaje skyyda i przez ostatnie kilka lat nie było problemu z paliwem ale i zimy mamy słabe.

A przy okazji,; ile czasu czekaliście na powiązanie podmiotu na puesc?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      kontynuacja wątku: http://www.agrofoto.pl/forum/topic/88234-ceny-paliw-2016/page-27?do=findComment&comment=1998096

Jak tam ceny w hurcie wraz z nowym rokiem?
  • Dodaj nową pozycję...
v