Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

misio ja chodzę na każde wybory ( poza PE i w tym roku na samorządowych nie byłem bo sie wkurwiłem jak prawie cała rada gminy była wybrana bez głosowania)  i co ?? gówno. W listopadzie zagłosujesz na PIS  nic niezrobią, na PSL lub PO zakaz uboju rytualnego na 100%  wiec po co chodzić???? 

1 minutę temu, krzysieek napisał:

Taaa, jasne. Jak Kulczyk

?????? twierdzisz za ?Adamowicz żyje i z kulczykiem na Barbadosie murzynki po tyłku klepie???

Opublikowano

Co do Kulczyka prawdopodobne, ale co do Adamowicza pozostawie to bez komentarza bo musiałbym Cię obrazić.

Opublikowano

Głosowałem na PO bo PSL się nachapało i nic nie robiło. To był błąd bo PO nas sprzedało. Głosowałem na PIS to dostałem embargo rosyjskie. To na kogo w końcu głosować. Nie ma na kogo.

Opublikowano (edytowane)

Na Wiosnę może ?

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
1 minutę temu, zetorki12 napisał:

Na Wiosnę może ?

zetorki widze ze mało Ci jeszcze nadstawiania tyłka??)))))))))))))))))))))))))

Opublikowano
3 minuty temu, krzysieek napisał:

Taaa, jasne. Jak Kulczyk

A ziemia jest płaska i mieszka na niej 7 milionów ludzi ;) 

Cytat

misio ja chodzę na każde wybory ( poza PE i w tym roku na samorządowych nie byłem bo sie wkurwiłem jak prawie cała rada gminy była wybrana bez głosowania)  i co ?? gówno. W listopadzie zagłosujesz na PIS  nic niezrobią, na PSL lub PO zakaz uboju rytualnego na 100%  wiec po co chodzić???? 

@tyran3 Statystyka jest nieubłagana. Obecnie w Polsce miłościwie nam panuje partia prezesa Kaczyńskiego, która zdobyła 5,7 mln głosów na 30,7 mln głosów możliwych do zdobycia (pi razy drzwi to tylko 25%) . Dlaczego ma większość w sejmie? Prawie 50% obywateli stwierdziło że ich głos nic nie da. Smutne nie? Nikt nie każe głosować na partie które wymieniłeś, dla mnie możesz głosować na Biedronia, Zandberga, Korwina, Stonogę czy kogokolwiek innego, którego program polityczny partii którą przewodzi spełnia Twoje oczekiwania. Jeśli taka partia się nie znalazła to postaw kilka krzyżyków na karcie do głosowania - jest to forma obywatelskiego nieposłuszeństwa (wpisz w wyszukiwarkę jak chcesz coś więcej o tym wiedzieć). To temat o cenach bydła więc o wyborach więcej nie będę wspominał w tym wątku.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik7343 napisał:

Ja ci obiecuje 500+ na każdego cielaka ... Będziesz na mnie głosować  ? :P

nie)))))

dopłata do bydła 269 x 2 _ 540  wiec z czym do ludzi kretaczu wyborczy))))

Opublikowano
25 minut temu, tyran3 napisał:

?????? twierdzisz za ?Adamowicz żyje i z kulczykiem na Barbadosie murzynki po tyłku klepie???

Zyje i ma się dobrze . Gość który miał 40 mieszkań i przeciwko któremu toczylo się wiele spraw w sądzie od tak zostaje zabity przez jakiegos gościa .. hahaha Przecież PO ma teraz bohatera narodowego zabitego na WOŚP .. 

Opublikowano
2 minuty temu, tomaszmab napisał:

Zyje i ma się dobrze . Gość który miał 40 mieszkań i przeciwko któremu toczylo się wiele spraw w sądzie od tak zostaje zabity przez jakiegos gościa .. hahaha Przecież PO ma teraz bohatera narodowego zabitego na WOŚP .. 

Co tu dużo pisać . Trzeba naprawdę mieć napierdolone we łbie żeby takie coś pisać ;) ... 

• Like 1
Opublikowano

Oświadczam,jeżeli spotkam dziennikarza TVN na terenie mojego gospodarstwa,wybebeszę i kichy oddam psom do żarcia. wstęp na moje gospodarstwo grozi trwałym kalectwem,okaleczaniem,ranami szarpanymi oraz ciętymi,wchodzisz dziadu na własne ryzyko

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, bobienko napisał:

Oświadczam,jeżeli spotkam dziennikarza TVN na terenie mojego gospodarstwa,wybebeszę i kichy oddam psom do żarcia. wstęp na moje gospodarstwo grozi trwałym kalectwem,okaleczaniem,ranami szarpanymi oraz ciętymi,wchodzisz dziadu na własne ryzyko

Trzymam za słowo i popieram. To jest szkodliwa propagandowa telewizja, która służy obcym w szczególności Niemcom a teraz USA poprzez zlikwidowanie najsilniejszego konkurenta w Europie w produkcji zdrowej i taniej wołowiny (chodzi mi o Polskę). Już niedługo może nafaszerowana hormonami wzrostu odpadowa wołowina z USA będzie w sklepach w Europie. 

Edytowane przez Mistrzu2
Opublikowano (edytowane)

Skończyło się babce sranie .wojna to wojna

Edytowane przez bobienko
Opublikowano (edytowane)

Zastanawia mnie jedno przecież u nas kupują żydzi i muzułmanie w dodatku w niektórych zakładach sami przeprowadzają ubój, sami kontrolują więc wiedzą co kupują. Czy w związku tym jednym wybrykiem przestaną u nas kupować smaczną i tanią wołowinę? Przecież oni sami widzą co na zakład przyjeżdża. 

Edytowane przez Mistrzu2
Opublikowano
3 minuty temu, Mistrzu2 napisał:

Zastanawia mnie jedno przecież u nas kupują żydzi i muzułmanie w dodatku w niektórych zakładach sami przeprowadzają ubój i sami kontrolują, wiedzą co kupują. Czy w związku tym jednym wybrykiem przestaną u nas kupować smaczną i tanią wołowinę? Przecież oni sami widzą co na zakład przyjeżdża. 

Żyd w Tarnowie bije i zaciera ręce,bo wybiera byka z żywych szt.a teraz trafili na promocję. Najwięcej szczekają Ci co kupuja chabety nie wołowinę.dla poważnego kontrahenta ta afera koło d*py lata ale jak ma okazję zbicia ceny ti korzysta.normalna kolej rzeczy

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, bobienko napisał:

Żyd w Tarnowie bije i zaciera ręce,bo wybiera byka z żywych szt.a teraz trafili na promocję. Najwięcej szczekają Ci co kupuja chabety nie wołowinę.dla poważnego kontrahenta ta afera koło d*py lata ale jak ma okazję zbicia ceny ti korzysta.normalna kolej rzeczy

Teraz to ja zazdroszczę żydom, w promocji taniooo porządnie pojedzą polskiej, smacznej wołowiny. Niestety u nas w sklepach (zagranicznych sieciówkach) jest sama odpadowa wieprzowina np. z Niemiec, Danii, grom go wie czego czym oni tam Polaków karmią.

Edytowane przez Mistrzu2
Opublikowano
3 minuty temu, Mistrzu2 napisał:

Teraz to ja zazdroszczę żydom, w promocji taniooo porządnie pojedzą polskiej, smacznej wołowiny. Niestety u nas w sklepach (zagranicznych sieciówkach) jest sama odpadowa wieprzowina np. z Niemiec, Danii, grom go wie czego czym oni tam Polaków karmią.

W lidlu ostatnio znajoma kupiła Polska wołowinę z Niemiec.była kapitalna.robiliśmy ją na rozgrzanym kamieniu.miód malina

Opublikowano
3 minuty temu, bobienko napisał:

W lidlu ostatnio znajoma kupiła Polska wołowinę z Niemiec.była kapitalna.robiliśmy ją na rozgrzanym kamieniu.miód malina

To może ta z Kobylina się trafiła "długo" leżakowana 🤣

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Rolnik7343 napisał:

Co tu dużo pisać . Trzeba naprawdę mieć napierdolone we łbie żeby takie coś pisać ;) ... 

Kolego zobaczysz po śmierci jak nam Bóg pokaże wszystkim na czym ten świat stoi . Zdziwisz się . Lepper , Smoleńsk , Adamowicz . Oglądaj więcej telewizji . Pozdrawiam

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v