Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pawlikk18 napisał:

Paula060990 napisał:

Dziś sprzedany HO 880kg 7.20+vat Do kogo sprzedajecie w pomorskim?

do kogo

Rafalex

Opublikowano
2 godziny temu, KamilSokoowski napisał:

On był drugi. Wygrał mercedesa klasy A

Za pierwsze miejsce była S - ka ;)

Normalnie jepne ze śmiechu. Ino patrzeć jak jeden z hodowców bydła dostanie ferari za byka mieszańca.

Krowa -20 na wbc.

Opublikowano
1 minutę temu, AdamRo napisał:

Za pierwsze miejsce była S - ka ;)

Normalnie jepne ze śmiechu. Ino patrzeć jak jeden z hodowców bydła dostanie ferari za byka mieszańca.

Aukcje bydła i konkursy to coś dziwnego? Konie i gołębie mogą mieć coś takiego a hodowcy bydła już nie? Zróbcie konkurs handlarza roku i też dajcie mu auto...

• Haha 1
Opublikowano

Na Podlasiu związek robi 10 grudnia kolejną aukcje odsada. Za każdym razem ile by nie wystawili wszystko sprzedane po dobrych pieniądzach. A w drugiej części kraju cena za odsada jak za cycaka od hfki.

Opublikowano
Yoda napisał:

Na Podlasiu związek robi 10 grudnia kolejną aukcje odsada. Za każdym razem ile by nie wystawili wszystko sprzedane po dobrych pieniądzach.

mówisz o aukcji w Janowie?

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

To jest drogie hobby jeśli mówimy o konkretnych hodowlach

Ile miedzi trzeba sprzedać, żeby sobie kupić gołębia?

19 minut temu, soltys48 napisał:

Ma szansę, na teraz są lepsi

Pan P

W-P

Ja tam mam już swojego faworyta. Gdzie i do kiedy należy zgłaszać kandydatów do konkursu?

Opublikowano
14 minut temu, hobbysta82 napisał:

Ile miedzi trzeba sprzedać, żeby sobie kupić gołębia?

Na konkretnego to duuużo 😏 . A ile to spawarek by trza rozebrać... 🤔

Opublikowano
18 minut temu, Bananek napisał:

mówisz o aukcji w Janowie?

Zwierzyniec Wielki powiat Sokółka.160 wariatów lm na aukcji cena wywoławcza podobno od 10 PLN za kg

Opublikowano
37 minut temu, Ursus932 napisał:

A ile to spawarek by trza rozebrać...

Ja coś czuje, że od 1 to my blendery będziemy rozbierać. U mnie podwyżki, ale śmieci wody i kanalizacji. Promocja na węgiel 1030 za tonę.

Opublikowano

Debrzyna dobrze wie że od 1 szego wyrówna straty podwyżka akcyzy.co myślicie akcyza na sklepowe rośnie to i na krzakowej do góry 😆

Opublikowano

A w interwencji kolejny cwaniak co wy***ał rolników na 700 000 zł Maciejewski I jego Wspólnik tyle powiedzieli w programie 

Opublikowano
8 minut temu, zkordalski napisał:

A w interwencji kolejny cwaniak co wy***ał rolników na 700 000 zł Maciejewski I jego Wspólnik tyle powiedzieli w programie 

Przecież ten malutki poseł Jarosław uświadomił że wystawienie faktury w Polsce nic Nie znaczy.ot Polska kaczystowska co płacę minimalną potrafi zrobić ale ceni minimalnej dla rolników to już ni CH.ja

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v