TO NIE JEST MATERIAŁ SIEWNY
-
Podobna zawartość
-
Przez krecikuryn
Otwieram temat bo nie znalazłem konkretnych i aktualnych informacji w tym temacie. Planuje spróbować zasiać groch tarchalska i mam pytanie do kogoś kto ma troche doświadczenia: ile wysiewa sie na ha , czym najlepiej zaprawić, jakie herbicyby, fungicydy terminy?? prosze o pomoc
-
Przez Robercik701
Witam. Wiem ze temat dotyczacy agregatu uprawowo siewnego do Zetora 7011 sie powtarza ale na dzien dzisiejszy nic niema napisane na ten tema a wszystko zmienia sie jak w kalejdoskopie. Mam na uwadze taki zakup agregat 2.5 m bierny(Janpol lub jaki od rzemieslnika) plus amazone d7 2.5m. Co sadzisie o tym moze ktos ma cos podobnego imi pomoze w wyborze?Czy jest sens na zakup takiego zestawu?
-
Przez lazik11441
Witam, chcę kupić zestaw uprawowo siewny do siewu zboża, rzepaku. jaki wybrać? pottinger terrasem, vaderstad spirit, amazone cirrus, kverneland, horsh pronto? :) będzie pracowal na roznych glebach, od piachow do ciezkiego iłu, będzie stosowany po orce i bezorkowo, koniecznie z podsiewem nawozu, najlepiej 3 metrowy gdyż ppsiadam opryskiwacz 21 metrów i nie chcial bym się bawic w pol siewnika itp :) także chodzi mi o opinie posiadaczy jak i jaki siewnik się sprawuje? i jeszcze chcialbym wiedzieć jaka cena jeżeli ktoś może niech podaje :) z góry dziękuję za podpowiedzi :) -
Przez ZetorPower
Witam doradzicie mi Pany jaki nowy agregat kupic pod ten siewnik D9-30 super redlicowy taki żeby hydropak sie nie złamał tak jak w agro maszu, ma miec przedni wał 2 albo 3 rzędy łap i tylny wał packer. dodam że mam aktywny do tego siewnika ale na wiosenne lekkie warunki przydał by sie bierny przegądałem internety i wiele agregatów ale żadnego nie widziałem na żywo na zdjęciu to każdy porządnie wygląda
-
Przez Scoti
Witam mam pytanie dotyczące agragatu agro lift TYP-AUS 2 z wałem packera 2.5m jakieś opinie o nim ewentualnie jakaś lepsza firma w podobnym przedziale cenowym ?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Naprawa sterownika John Deere 580
Opryskiwacz 2000/15