Opryskiwacz Biardzki [połączone]
-
Podobna zawartość
-
Przez piotrk1233
Witam!
Opryskiwacz 400/12m. Pompa polska 120l/min.
Od pewnego czasu mam problemy z opryskiwaczem. Mianowice nie trzyma mi ciśnienia.
Mam ustawione na 3 bary, a ciśnienie skacze sobie od 2-3,5. W pompie zmieniłem już membranę, zaworki i problem nie zniknął. Co może być przyczyną?
-
Przez Adi118
Witam, zamierzam kupić opryskiwacz zaczepiany i zmieścić się w budżecie 20 tys. na tą chwilę moim faworytem do zakupu jest opryskiwacz Biardzki 15m 1500l chciałbym zaczerpnąć opinii na jego temat. Głównie nurtuje nie jego pompa o małej wydajności nie wiem czy 130 l/min to nie za mało jak na taki opryskiwacz.
-
Przez arteko_2
Witam, mam problem ze zbiornikiem w opryskiwaczu Biardzki 400l, mianowicie zbiornik się rozszczelnił i chciałbym się zapytać czy można go skleić jak tak to czym? Ktoś miał podobny problem i go rozwiązał "domowym" sposobem?
-
Przez wujo_usiu
Witam. Sprzedam opryskiwacz Biardzki 800 l , lance długości 15m , kupiony nowy w 2016 r , używany tylko 2 razy , jest w stanie idealnym , cena 3800 do negocjacji , woj. Łódzkie , powiat Zgierski . Dodatkowe info: http://biardzki.eu/produkty/opryskiwacze-zawieszane/800-litrow/
-
Rekomendowane odpowiedzi
Mycie opryskiwacza
Czytaj dalej »
Opryskiwacz zbiornik jak wyczyścić