Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
45 minut temu, ChiquitaB napisał:

Po pierwsze we Francji jest duże poparcie dla rolników.

U nas też jest duże poparcie żeby robić tak jak we Francji, ludzie mówią żeby jechać do Warszawy z gnojem. Tylko nikt nie wie jakie są tego konsekwencje. u nas jest państwo policyjne, nawylęgali tych krawężników żeby mieć zabezpieczenie doopy w razie naród ruszy. 

Zobacz sobie na tiktoku, tam policjanta zobaczyć to trzeba dobrze szukać. A nawet jak są to nie reagują. 

W niemcowni dzisiaj ruszyli z gnojem. Żandarmeria postawiona na nogi, wyłapują i blokują wozami bojowymi rolników. 

42 minuty temu, slawek74 napisał:

o mechanika to można książki napisać o tych gwiazdach z yt też tylko lepiej nie bo nie wiadomo kiedy mogą się do czego przydać a kręcenie filmów i podejscie do klientów też poxostawia duż do rzyczenia...

Twoja ortografia też pozostawia bardzo dużo do życzenia

A coś ty myślał, że @mariusz(ZDUN) z takiego trupiaka zrobi ci perełeczke? Do huty było zawieźć to i reklamacji żadnych by nie było. A nie teraz porządnych mechaników oczerniać 

Opublikowano

a ty do pszoku czy innego tam ... brudera oddajesz ?

dupka zapiekła ?

argumenty się skończyły?

powiem wam że nie wiedziałem ze mam tylu ,,fanów,, 🤭😁

wiedzą o mnie więcej niż ja sam 🙆‍♂️

Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Nie oni, a traktor zdechł po 2 latach u mnie 

I do kogo Masz mieć pretensje?

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

ja dobrze stoję 😉 timaka będę siał pod qq 🤭😁

To słabo u Ciebie z głową 😜

Opublikowano
15 minut temu, slawek74 napisał:

a ty do pszoku czy innego tam ... brudera oddajesz ?

dupka zapiekła ?

argumenty się skończyły?

powiem wam że nie wiedziałem ze mam tylu ,,fanów,, 🤭😁

wiedzą o mnie więcej niż ja sam 🙆‍♂️

Nie kupiłem trupiaka i ani złotówki nie dołożyłem. Oprócz ledow.

A nie. Żarówka od kierunku wymieniona. A cała reszta co było to na gwarancji zrobili. Nawet już było po gwarancji kawałek. Duże przeglądy w serwisie robione. 2-3 lata i pewnie pójdzie do żyda za podobną kasę co kupiłem. 

Argumenty? A o czym z tobą dyskutować? Uciekłeś raptownie, wróciłeś jak koledzy przyszli bronić.  Co miałem to powiedziałem. 

• Like 1
Opublikowano
pedro2 napisał:

Nie kupiłem trupiaka i ani złotówki nie dołożyłem. Oprócz ledow. A nie. Żarówka od kierunku wymieniona. A cała reszta co było to na gwarancji zrobili. Nawet już było po gwarancji kawałek. Duże przeglądy w serwisie robione. 2-3 lata i pewnie pójdzie do żyda za podobną kasę co kupiłem.  Argumenty? A o czym z tobą dyskutować? Uciekłeś raptownie, wróciłeś jak koledzy przyszli bronić.  Co miałem to powiedziałem.

taki cudowny i do żyda 🤔 przeczytałeś co wcześniej pisałem? jak tak to nie zrozumiałeś do 14 miałem ważniejsze sprawy niż dzbany z af 🙋‍♂️ traktor do mechanika odstawilem bo zamiast jechać 40 jechał max 25 😁

Opublikowano
2 minuty temu, kampl napisał:

No ale większy spokój. Do czasu. Bo na początek to się nie psuje, a jak popsuje to zaboli kwota

Dlatego pójdzie do żyda. Aby jeszcze trochę porobił. Za dużo robi żeby służył na długie lata.

Opublikowano

mrchanik nic nie gwarantuje znajomy kiedyś kupował auto no i trzeba olej zmienić bo nie wiadomo kiedy zmieniany po zmianie zaczą ostro olej brać jakieś miody podobno były lane i nie mało bo olej po rozgrzaniu dalej gęsty...

kupować pierdka aby kupic 🤔🤦

Opublikowano
4 minuty temu, kampl napisał:

No ale większy spokój. Do czasu. Bo na początek to się nie psuje, a jak popsuje to zaboli kwota

A pamiętasz upadłego jelenia?

Ile chłop miał nerwów 

Każda awaria jest odczuwalna 

Zazwyczaj występuje wtedy gdy nam ciągnik potrzebny do pracy

Można oczywiście wypożyczyć, ale to też kosztuje, niezależnie od tego czy mamy gwarancję czy też nie

• Like 2
Opublikowano
Karol6130 napisał:

Każda awaria jest odczuwalna  Zazwyczaj występuje wtedy gdy nam ciągnik potrzebny do pracy Można oczywiście wypożyczyć,

całą zime stał i nie psuł się 🤪🤦

robertrolnik27 napisał:

Ma ktoś na sprzedaż aparat z gea na wtyczkę quadrofix i rury 50?

na łomżę dużo się ogłasza z tego typu sprzętem 🙋‍♂️

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Ja to jestem przy Was cienki Bolek a nie gospodarz. Wydajności nie mam, ciągnika z elektroniką też nie mam, nawet przewodówki nie mam🤦

A nawet niedługo bez obory krowy będą żyć. 😜😉 Podobno 😉

• Like 1
Opublikowano

trzeba pytać...

traktor popsuty aku padnięte ktowa nie chce wstać ale mam czas i nie chcą ze mną porozmawiać 🤔 ot ku...

ma ktoś może na zbyciu regulator podciśnienia do alfy taki ciężarek? interesuje mnie konkretnie podstawa ta część wkręcana w rurę 🙋‍♂️🤔

Opublikowano

u mnie pęknięta podstawa i trochę pokleiłem taśmą przydało by się wymienić...

damianek2019 napisał:

Farmazeusz znów nadaje i od dzbanów wyzywa przy poklasku swoich pokemonów. 

co cię boli 🤔 wyrzuć to z siebie 🙋‍♂️ co ci zrobiłem🤔 nie wiem kogo pkemonami nazywasz ale to bardzo nie ładnie z twojej strony rodzice słabo cię wychowali ... nawet mi Cię sxkoda a może i nie...

Opublikowano
4 godziny temu, Karol6130 napisał:

Najlepiej w okresie zasuszenia 

Tyle że za dwa tygodnie powtórkę trzeba robić 

Ja nie robiłem 

I z jaj legły się larwy, i wyszło jak wyszło

Robak poza skalą 

Amerykany mówią że 2kg od sztuki mleka na dzień mniej 

I te szczepienia co robiłem przez to zarobaczenie średnio działały 

Z wetem kiedyś gadaliśmy to że średnio tak w zasuszeniu 

3 godziny temu, danielhaker napisał:

Francuzi to jednak są poziom wyżej w strajkach 🙈