Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam df 6.61 agrostar i miga mi kontrolka od błędów w następującej kolejności        ooo----oooooo   czyli 3mignięcia  potem przerwa i 6 mignięć A i świeci mi kontrolka od ciśnienia w skrzyni i nie działają mi wtedy półbiegi ale jak sie ciągnik troche rozgrzeje to wtedy kontrolka gaśnie i półbiegi działają i jest ok Dodam ze robi się gdy są niższe temperatury  w jesieni było ok  _

Edytowane przez telega-pawel
Opublikowano

Witam, w Agrotronie 85 na wyświetlaczu pojawił mi się błąd 81, a POWERSHIFT jest cały czas w pozycji H (szybkiej) i nie da się go zbić niżej. Może ktoś mi coś poradzi w tym temacie?

Opublikowano

WITAM wszystkich POTRZEBUJE co oznacza błąd M-89 na wyświetlaczu pojawia się również komunikat EMC .

Ciągnik w jakim ten bład występuje to DF 5120 z 2013 roku 115 kM.

PROSZĘ o POMOC jeżeli u kogoś już coś takiego wystąpiło ????

Opublikowano

Witam proszę o pomoc w deutz fahr agrotron k420 Pojawia mi się cały czas blad o treści A7-ev pto tylny nie podlaczony nie moge wogole walka włączyć miał ktoś taki problem lub wie co oznacza ten błąd z góry dziękuję proszę o szybką odpowiedź

Opublikowano

@szymekdaman sprawę juz pewnie rozwiązałeś, ale to błąd ze w odstojniku pojawiła sie woda wypnij czuja oszusz wodę z odstojnika spuść, i z powrotem na miejsce, winno zniknąć

Opublikowano

ALARM NR 50

OPIS

Centralka wykrywa, iż czujnik obrotów nHk jest odłączony lub ma zwarcie do plusa.

REAKCJA SYSTEMU

System ogranicza działanie do trybu “LIMP-HOME” a przy pierwszej próbie zmiany kierunku jazdy na przeciwny

przekładnia ustawia się na biegu jałowym oraz zostaje generowany ciągły sygnał akustyczny.

Opublikowano

WITAM wszystkich POTRZEBUJE co oznacza błąd T - 17 .

Ciągnik w jakim ten bład występuje to DF 5120

PROSZĘ o POMOC jeżeli u kogoś już coś takiego wystąpiło ????