Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Teraz jak bym miał kupować kabine to tylko bartesko z podłogą :rolleyes: troche więcej kosztuje ale ma i podłoge :) Z podłogą :

Kabina z podłoga z instalacją dolna cena...............3.800,- zł.

Instalacja górna + lampy cena ............................... 300,- zł.

maska plastikowa w cenie ....................................1.000,- zł.

maska metalowa z pulpitem pod zegary cena ......... 950,- zł

dowóz ok. 400,- transportem kombinowanym

Opublikowano

Mi się wydaje ze sokółka w 4011 by zawadziła o wlew paliwa. Nie wiem patrzyłem tylko po moim 3011 i tam by tak było.

Tak jak napisał @Ursusc385 to Bartesko również produkuje bardzo fajne kabiny. Pod względem komfortu (tak myślę) NAGLAK może się schować do Bartesko bo jeżeli jest podłoga i zabudowana skrzynie to poziom hałasu automatycznie spada :rolleyes: :)

Opublikowano

A i jak już ktoś kupuje to niech zaznaczy że do 4011, bo różni się od tej do 60. My kupiliśmy swoją od prywatnego gościa z którym nieźle można było się dogadać z ceną a i krótszy był czas oczekiwania na kabine -2 tyg chyba ( U Naglaka min 4 tyg) wypraliśmy wtedy poszerzaną, a instalacje nam mechanik założył który prowadził remont. Maski nie zmienialiśmy na tą nową bo naprawde nie podobała mi się, w tej starej wygląda pięknie szczególnie jak się ją odnowi i pomaluje pod kolor dachu na kabinie :rolleyes:

Opublikowano

panowie 40 miały dwa silniki 42 i 45 Km nie pytajcie mnie czym poza cyferkami się różniły. Mam zetora 4011 i on ma 42 Km, sąsiad ma ursusa C-4011 i 45 Km. Może w tym tkwi przyczyna że jeden jest czeski a drugi polski. Jeszcze jeden ciekawy szczegół sąsiada jest szybsza ale moja o dziwo w polu mocniejsza to chyba kwestia przełożenia.