Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki nepotyzm, to tylko zabezpieczanie stanowisk. Może i lepiej że startują inaczej jeszce gotowi mocą jakiejś nocnej ustawy skompletować samorządy w ramach towarzyskich spotkań. Jak mówiłem, jeśli wybiorą to znaczy że na Panią zasługują. Pozostaje liczyć na fakt iż może być rozsądniejsza od męża. Ale plan awaryjny by się przydał.

Opublikowano

Jak oceniać po rodzinie to nie wiem czemu bratanica prezesa stuka się z kim popadnie. Stryjo to wszak wzór cnot wszelakich. A może cos w tym jest i wzorem prezesa jest tak samo kłótliwa i podejrzliwa ze żaden chłop na dłuższą metę nie wytrzyma

Gość marekfarmer
Opublikowano
8 godzin temu, Ulman napisał:

Jak oceniać po rodzinie to nie wiem czemu bratanica prezesa stuka się z kim popadnie. Stryjo to wszak wzór cnot wszelakich. A może cos w tym jest i wzorem prezesa jest tak samo kłótliwa i podejrzliwa ze żaden chłop na dłuższą metę nie wytrzyma

A ty  jesteś    obrońca  ,,łopozycji,,  że  zawsze jak ktoś  coś na opozycje  bądż  POprzedni  rząd  napisze  ty  zaraz  atakujesz  PiS   ????

Płacą  ci chociaż  za to  czy za  darmochę  to robisz  ???  

Opublikowano

A kogo krytykować jak teraz PiS rządzi ? To że żądzą , nie jest równoznaczne , że zawsze mają rację . Jak coś spieprzą , to chyba normalne że komuś się nie podoba i krytykuje ? Czyżby PiS i Twój prezes byli nieomylni , że krytykować zabraniasz ? Nie każdy ma klapki na oczach ...

Opublikowano (edytowane)

Jeśli według twojej logiki można osądzać  po rodzinie to czemu nie stosujesz tego do rodziny prezesa? Niewygodne? A może jego to nie dotyczy. bo w PISie tak może być a u innych nie? 

Edytowane przez Ulman
Gość marekfarmer
Opublikowano

Nie interesuje mnie  życie  osobiste    rodziny  polityków  niema to żadnego znaczenia.

Czyli  robisz  to  za darmo  jak  nie przymierzając  ,,frajer,,  ???

Opublikowano

Jak nie , jak ciągle wklejasz jakieś niusy o dzieciach np Wałęsy , czy syna Tuska ? Zakłamany i fałszywy jak zwykle . Twu !

Opublikowano (edytowane)

Taaaa , jak jEGO ukochanego PiSu nie dotyczy . Może coś o Antku byś marecek napisał . Kiedy o UFO jakieś sensacje ?

Ty , dobra , zgoda . Tę babę to już dawno na kopach powinien ktoś wy***ać , ale powiedz co taki tWÓJ prezes zrobił , wyprodukował , stworzył , że Państwo polskie  - ochronę i inne dywidendy mu funduje . Jak mi wytłumaczysz, to masz u mnie 4pak Perły . Potrafisz ?

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

Antonii został przystopowany. Wyniósł się nawet z gratami, z siedziby MON. Teraz kiedy Morawiecki mianował szefem PGZ swojego człowieka kurczy mu się pole manewru. 

Opublikowano

@Ulman

Dzięki jego karcie wyborczej mafia reprywatyzacja A.D.2018 u szczytu potęgi

@daron64

Miało być pięknie,trzecia kadencja poudecji ,i trzeci rok rządów.Tylko z tytułu wyłudzonego podatku VAT państwo Polskie okradzione na 90mld.Oto kwintesencja jego karty wyborczej

• Like 1
Opublikowano

Czy obecne Państwo polskie ma być tylko sędzią rozliczeń poprzedników ? Czy potrafią coś oprócz tego że tłumaczą na okrągło , że kradną mniej ? Może niech kuźwa całkiem kraść przestaną ? Nie da się ?!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v