Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Facet jest generalnie średnio lotny a to ze według ciebie umie zrobić projekt swiniarni i dlatego jest kimś jakoś mnie nie przekonuje.  Zadał niewygodne pytanie jedynie słusznej włądzy a ty sie cieszysz? Wstyd i zdrada Romanie!

daj przykład 2 posła co się tak interesuje rolnictwem ??

Opublikowano (edytowane)

Ale przed wyborami , czy po . Bo to ogromna różnica .:D

No ale zaraz . Chcesz powiedzieć że Jurgiel interesował się mniej ?O.o

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

No i co z tego że się interesuje? ASF nie rozwiazane , z Ukrainy wjeżdża wszystko co się chce, i pewnie według ciebie zalewa nas syfiaste żarcie z zachodu a i dopłaty na poziomie niemieckim nie załatwione. Jak dla mnie to nie musi sie w ogóle interesować byle by jakieś rezultaty były. 

Dwaj ten cytat gdzie nazwałem go kłamcą.

Opublikowano

Tak samo zorientowany jak i poprzednik . Każe korzystać z dofinansowania z rezygnacji hodowli świń , tylko nikt mu nie powiedział że już kasy właściwie nie ma . B|

Opublikowano
4 minuty temu, zetorki12 napisał:

Ale przed wyborami , czy po . Bo to ogromna różnica .:D

No ale zaraz . Chcesz powiedzieć że Jurgiel interesował się mniej ?O.o

każdego innego  ... chodzi mi o cały się kto się interesuje wo gule rolnictwem  chyba nie napisz mi ze psl 

Opublikowano

No jak nie . PSL przed wyborami też się bardzo interesuje . :D

Opublikowano

tak ze słupy nie mogą kupować B|

1 minutę temu, zetorki12 napisał:

PSL przed wyborami też się bardzo interesuje . :D

taaaa nie pamiętam oprócz propagandy ze partia ludowa wiec musi się zajmować wsią xD

Opublikowano

Ja na razie zadowolony z pierwszego podejścia do żniw .

Opublikowano

Pszenice ozime u nas drobne ale jeszcze z tydzień do najwcześniej dojrzałych jeśli przygrzeje, a ja ze czterdzieści arów antywylegaczem albo nie wiem czym pozbawiłem ziarna w kłosach i puste pasami na polu, na szczęście jara pszenica jako tako się zanosi bo jeszcze zielona a ziarno już grube i jeszcze podrośnie tylko kłos krótki bo w suszę się tworzył.
U nas dopiero rzepaki zaczęli ale nawet nieźle jak na tę suszę bo znajomy cztery i pół tony namłócił z 1,3ha który posiał po mojej w ub r. fasoli na jego polu które mi użyczył. Cenę uzyskał 1605zł/t. Ja rzepaku nie ... i nie wiem czy to dobra czy nie ta cena?

Opublikowano
10 godzin temu, marekfarmer napisał:

36674189_2085250971747784_57407125025477

Ten człowiek kompromituje za granica nasz kraj. Ostatnio łgał w Brukseli, że w SN wielu sędziów orzekało w Stanie Wojennym. Okazało się, że tylko dwóch. Z czego jeden wskazany przez prezydenta na szefa zamiast Gersdorf. W zasadzie nie ma jakiejś sprawy, żeby Morawiecki czegoś nie nakłamał lub nie nagadał głupot. Zabawne, że takie ośmieszanie Polski za granicami i w kraju przez byłego bankstera z III RP wyborcom pisu nie przeszkadza. Ale w końcu są znani z dwulicowości. Jak z opozycji to zły jak z pisu to dobry bez względu na to co mówi i robi.

10 godzin temu, mirro napisał:

Te fotele to urządzenia 0-0 czyli zapewniają ratunek nawet przy zerowej prędkości i zerowej wysokości. Ale ........ i tu zaczyna się cała zabawa. Ale z tego co mówią fachowcy, przy jakichś innych warunkach niż te  zerowe, czyli występuje prędkość opadania, albo ustrojstwo jest odchylone w locie zmienia się wysokość potrzebna do bezpiecznego wykonania procesu katapultowania. Mogło być tak że pilot odstrzelił się za późno i proces katapultowania nie zakończył się zanim samolot uderzył o ziemię, wtedy nie ma zmiłuj dochodzą inne siły. Istnieje duże prawdopodobieństwo że ten urwany statecznik to działanie fotela. Podobno przyjmuje się przelicznik prędkość opadania x4, dla wyznaczenia wysokości decyzji o odstrzeleniu.
Jeżeli okaże się latali na niesprawnych ładunkach w fotelach to będzie to podstawa do wyrżnięcia w pień dowództwa Sił Powietrznych i szefostwa MON. Uratuje się tylko technik  który zameldował o tym przełożonym i ma na to kwit.

Jeśli winny będzie czynnik ludzki prawdy nie poznamy. Tak jak w wypadku pod Mińskiem. Gdzie ewidentnie zawinił człowiek, gdyż nie było paliwa. Teraz jest dobra zmiana w kraju ma być wszystko idealnie. Chyba, że nastąpi jakiś przeciek. Ale po wypadku pod Mińskiem minęło ponad pół roku i nikt nic nie mówi. Tak samo będzie i tu. 

Gość marekfarmer
Opublikowano
7 godzin temu, Roman176 napisał:

daj przykład 2 posła co się tak interesuje rolnictwem ??

Sachajko  od Kukiza  i  Minister  Jan  Krzysztof  Ardanowski  B|

Opublikowano

Ciekawe nie tak dawno wg ciebie Jurgiel był najlepszym ministrem i tak wiele zrobił dla rolników. Nie wstyd ci tak błaznować? Zmieniasz zdanie jak chorągiewka na wietrze jak ci pis powie tak ty mówisz. Nie dawno najlepszy był Jurgiel teraz najlepszy jest Ardanowski.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v