Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Gość marekfarmer
Opublikowano

A które  to podatki PiS  obiecywał że obniży ??????

42 minuty temu, Ulman napisał:

Nie chce mi się. Poszukaj sobiexD

Czyli potrafisz tylko rzucać bezpodstawne kalumnie

xDxDxD

Opublikowano

Toż to cytat z twoich uników:D

A tak na poważnie - ten Pieta   Tuskowa i Petru  to tacy sami łajdacy wg ciebie. Stawiasz ich na równi? 

Daron , nie dosyć że nie obniżyli to podniesli ale oni to robią patriotycznie a Tusk zdradziecko i pod dyktando Niemiec

Gość marekfarmer
Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

A tak na poważnie - ten Pieta   Tuskowa i Petru  to tacy sami łajdacy wg ciebie. Stawiasz ich na równi? 

Nigdzie nie napisałem że to są ,,łajdacy,, 

Gość marekfarmer
Opublikowano

Nie nie uważam aby byli ,, łajdakami ,,

34200948_2031332430461944_32493844715934

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)
Takie zachowanie nazwę  ,,strzałą Amora,,
Widać  ,,profesur,, słabo się starał że mu rogi  doprawiła  małżonka  ale przynajmniej  Juncer  ma na czym  Marynarkę  wieszać  xD  xD  xD

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano

chyba mareczkowi rzeczywiscie potrzebny jest deszcz i to porzadna ulewa-bo mu sie cos w glowce zagotowalo. zeby tarkowskiego z pieta skojarzyc to naprawde obwody musza sie stopic.:D

Gość marekfarmer
Opublikowano

eeee tam  ładnie słonko grzeje  woda  w basenie cieplutka  czego chcieć więcej  :D  :D 

34135469_244044866173634_428484147680798

Gość marekfarmer
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Brawurowa ucieczka od niewygodnego tematu. Brawo ty!

Nie ucieczka tylko ci  powiedziałem  na pytanie chyba dość  jasno.

A ty próbujesz mi wmówić coś czego nigdy nie napisałem :) 

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, marekfarmer napisał:

Takie zachowanie nazwę  ,,strzałą Amora,,

zapomniałem odpowiedzieć na drugą  część  sorry  -  Nie   mnie  ich  potepiać 

A ty  jak nazwiesz  ich zachowanie???

Potępiasz  Panią Premierową byłą ???

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

Oczywiście że tak Zdrada to zdrada ale najwyraźniej tobie przez gardło/klawiature postawienie ich na równi nie przejdzie. Jakby być dociekliwym to można by stwierdzić że Tuskowa ślubowania przed Bogiem nie złamała bo byli tylko po cywilnym ale za to Petru to taka sama łajza albo wg ciebie ofiara"strzały amora" jak Pięta prawdziwy katolik ojciec , patriota i godzien nasladowania wybraniec narodu 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Ulman napisał:

Nie chce mi się. Poszukaj sobiexD

To się nazywa paranoja

Jak się jeżdzi 100 tys rocznie BMW i ma ekspres za 8 tys to same się proszą

To taka sam prawda jak zarobki u wujka po 9 tys.  Wujek tak dobrze płaci, że aż Roman woli za 3600 w kopalni robić. 

Z tą strzałą Amora to nie przesadzajcie. Pięcie zachciało się pociupciać. Znalazł naiwną to się zbawił. Popęd seksualny nie oznacza jeszcze zakochania bez względu na to jaką jeszcze bzdurę hipokryzji Marek wymyśli.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

i tak zakonczyla sie piekna kariera czlowieka z mozgiem w piecie:P a zaczela sie od wlaman do samochodow i kradziezy pieniedzy z torebek pan ktore zostawialy je w maluchach[dla mlodziezy fiat 126 p]-to i tak niezle,mogla sie zakonczyc innym wyrokiem:D, za cudzolustwo pis-owcom powinni ucinac pis-iorki9_9

co do kradziezy-jakos sie nie roznioslo ze prokuratorka dobrej zmiany chciala ladnie wygladac, niestety budzet jej nie puszczal........

http://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2018-05-28/bialostocka-prokurator-podejrzana-o-kradziez-kosmetykow-zawieszona/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v