Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, DTaras napisał:

Ludzie! Jeden o muzułmanach w Polsce a drugi mu na to o sługach. Wokół grupa bije brawo bo im się słowo podoba. Wiec jak nic - żadna dyskusja.

Chyba definicję dyskusji musisz sprawdzić . To nie zawsze "pyskówka" .:D

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, zetorki12 napisał:

No to są jeszcze psychiatryki . Za całą ludzkość martwić się nie mam zamiaru . Nie ta kasa i stanowisko . Ja wiem jedynie czego ja nie chcę w danej chwili .

A no hubertus , trza było tak od razu , że to tylko ciupciać chcą ...  Masz siostrę , a może matkę im podeślij . Zawsze to jakaś forma pomocy , takiej od serca od Ciebie będzie ...No skoro nie religijne to Oki

Skoro masz takie pomysły to im podeślij swoją  Strażnik sióstr się znalazł. Dzisiaj gwałcić nie trzeba idziesz na dyskotekę i masz po dobroci. Po co narażać się na kryminał. To, że ci propaganda mózg wyprała jakimiś przestępstwami religijnymi, które dla każdej kultury są pospolite. To nie znaczy, że musisz mówić kogo i komu mam podesłać. Po prostu nie masz argumentów i zaczynasz wycieczki osobiste. Jeszcze raz ci powtórzę to nie żadne przestępstwa religijne. A nasi na zachodzie czy u nas tak samo kradną i gwałcą jak ci przyjezdni imigranci. 

Jeszcze raz powtarzam  nie piszę, że jest to dobroć. Ale nie ma to nic wspólnego z zakłamaną propagandą o jakichś przestępstwach religijnych, które są przestępstwami pospolitymi, kryminalnymi.  I jeszcze jedno. Zachód kiedyś nam tak samo pomagał, gdy była u nas komuna. A potem nasi odwdzięczyli się kradzieżami, rozbojami, gwałtami i tym podobnymi. W wielu krajach nie lubią nas prawie tak samo jak tych ze wschodu.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

@hubertus  Co się złościsz ? Usprawiedliwiałeś , to chciałem obrazowo bardziej . Przynajmniej dotarło . Wybacz , faktycznie zbyt osobiste to było . Nie chce mi że tego ciągnąc , bo i tak wiem że przy swoim pozostaniemy .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Doszły ci jakieś problemy z artykułowaniem mysli?

nie...

36 minut temu, hubertuss napisał:

Skoro masz takie pomysły to im podeślij swoją  Strażnik sióstr się znalazł. Dzisiaj gwałcić nie trzeba idziesz na dyskotekę i masz po dobroci.

ale do tego trzeba mieć wygląd i charyzmę to nie dla ciebie nie poruchasz.......  ciebie zostaje 100zł 

38 minut temu, hubertuss napisał:

że ci propaganda mózg wyprała jakimiś przestępstwami religijnymi, które dla każdej kultury są pospolite. To nie znaczy, że musisz mówić kogo i komu mam podesłać. Po prostu nie masz argumentów i zaczynasz wycieczki osobiste. Jeszcze raz ci powtórzę to nie żadne przestępstwa religijne. A nasi na zachodzie czy u nas tak samo kradną i gwałcą jak ci przyjezdni imigranci. 

tylko głupi nie widzi różnicy  chrześcijan polaków  pilnuje wojsko na ulicach ??  mamy 3 najwyższy stopień zagrożenia  terrorystycznego ?? 

• Like 1
Opublikowano
Roman - jaki problem widzisz w tym, żeby tzw samotny wilk przybył zrobić zamach w Polsce? Weź pod uwagę nadmorskie miejscowości. Kupa ludzi wprost na ulicach. Kwestia przekazu. Polska nie przysporzy rozgłosu.
Dobrze zorientowany w cenach jesteś. Czy trzeba mieć wygląd? Pewność siebie wystarcza z własnego doświadczenia.
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Skoro masz takie pomysły to im podeślij swoją  Strażnik sióstr się znalazł. Dzisiaj gwałcić nie trzeba idziesz na dyskotekę i masz po dobroci. Po co narażać się na kryminał. To, że ci propaganda mózg wyprała jakimiś przestępstwami religijnymi, które dla każdej kultury są pospolite. To nie znaczy, że musisz mówić kogo i komu mam podesłać. Po prostu nie masz argumentów i zaczynasz wycieczki osobiste. Jeszcze raz ci powtórzę to nie żadne przestępstwa religijne. A nasi na zachodzie czy u nas tak samo kradną i gwałcą jak ci przyjezdni imigranci. 

Jeszcze raz powtarzam  nie piszę, że jest to dobroć. Ale nie ma to nic wspólnego z zakłamaną propagandą o jakichś przestępstwach religijnych, które są przestępstwami pospolitymi, kryminalnymi.  I jeszcze jedno. Zachód kiedyś nam tak samo pomagał, gdy była u nas komuna. A potem nasi odwdzięczyli się kradzieżami, rozbojami, gwałtami i tym podobnymi. W wielu krajach nie lubią nas prawie tak samo jak tych ze wschodu.

że tak zapytam , czy we Francji na ten przykład wprowadzono stan wyjątkowy z powodu kradzieży , rozbojów , gwałtów popełnianych

przez Polaków ?

• Thanks 1
Opublikowano
34 minuty temu, DTaras napisał:

Dobrze zorientowany w cenach jesteś. Czy trzeba mieć wygląd? Pewność siebie wystarcza z własnego doświadczenia.

ale on niema ani wyglądu ani pewności siebie  jak otworzy swoją buzie to odstrasza samym gadaniem....

26 minut temu, witejus napisał:

że tak zapytam , czy we Francji na ten przykład wprowadzono stan wyjątkowy z powodu kradzieży , rozbojów , gwałtów popełnianych

przez Polaków ?

on nie widzi różnicy bo czyta lewackie gazety nieporównujące do katolików  Muzułmanów 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Roman176 napisał:

nie...

ale do tego trzeba mieć wygląd i charyzmę to nie dla ciebie nie poruchasz.......  ciebie zostaje 100zł 

tylko głupi nie widzi różnicy  chrześcijan polaków  pilnuje wojsko na ulicach ??  mamy 3 najwyższy stopień zagrożenia  terrorystycznego ?? 

Widzę masz doświadczenie z tym wyglądem i charyzmą pewnie z autopsji piszesz.  Czyżbyś miał z tym problemy i zostało ci tylko zapłacić? Tym bardziej, że widzę wiesz co to roksa. Nie każdy miał tak ciężko jak ty.

Chrześcijan nie pilnuje wojsko na ulicach. Ale oni tak samo gwałcą i kradną.  A we Francji zawsze będzie burdel. I stan wyjątkowy im nic nie da. Niemcy czy Anglia mają nie mniej obcokrajowców wyznających islam i tam jakoś stanów wyjątkowych nie ma. Francuzi sami sobie narobili tych problemów. A wojsko na ulicach nie jest po to by pilnować tych co teraz dojeżdżają. Ale tych co siedzą tam od lat i się nie raz urodzili we Francji. A państwo latami ich izolowało.

Opublikowano

Hmmm , a czemuż to ich izolowano ? I tacy Nas uczyć demokracji i tolerancji chcą ???

Opublikowano
16 minut temu, hubertuss napisał:

Widzę masz doświadczenie z tym wyglądem i charyzmą pewnie z autopsji piszesz.  Czyżbyś miał z tym problemy i zostało ci tylko zapłacić? Tym bardziej, że widzę wiesz co to roksa. Nie każdy miał tak ciężko jak ty.

o mnie się nie martw :D

Opublikowano (edytowane)

Roman się nie martwię. Wiesz co to roksa stawki znasz. na pewno sobie poradzisz.

No cóż kraje zachodnie zrobiły bardzo dużo błędów w kwestii imigrantów i teraz słono za to płacą. Myśleli, że po ściągają sobie taniej siły roboczej z byłych kolonii i ci będą na nich robić. przykładem głupoty i indolencji jak zwykle jest Francja. Potworzyli sobie specjalne dzielnice dla nich i se narobili bigosu. Niemcy jako naród myślący postąpili inaczej i mają mniej problemów. Bo ci nie robili dzielnic tylko mieszali tych ludzi.  Ale wracając do dziewczyny z filmu i tego, ze ma wyprany mózg.

Nie wierzcie w propagandę jakoby rząd pisu nie zgadzając się na imigrantów ochronił nas przed terroryzmem. To czysta bzdura. Pamiętacie 11 września? Do kraju tj USA do którego nawet my jako kraj sojuszniczy nie możemy ot tak sobie pojechać. Przyjechali ludzie, którzy planowali zamach. Tak samo jak w Polsce. Jeśli ktoś zechce zrobić zamach i tak do nas przyjedzie pomimo, ze pis nie chciał imigrantów. Dlatego ta dziewczyna ma wyprany mózg. Pomimo, że pis nie chciał imigrantów zamach w Polsce wciąż jest możliwy. A gwałty i pospolite przestępstwa tak samo są jak były.

Opublikowano

Tak , ale zwiększenie ilości popaprańców , taką możliwość zwiększa i to o bardzo wiele !

Opublikowano (edytowane)

A te z telewizora to też się liczą ? :ph34r:

A tak poważnie to nie ma to dla mnie żadnego znaczenia - pedał , murzyn , żyd . Ważne by człowiekiem był dobrym . No ale jak widzę np bandę kolorowo ubranych pedałów i ostentacyjnie się obmacujących , to mam odruch wymiotny i chętnie na takich splunę . Tak w skrócie .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem dlaczego zakładasz, że wszyscy z nich będą popaprańcami? Nie mówię, że trzeba było przyjąć te 7 tys. Ale powolutku po troszku dokładnie sprawdzonych, chcących nauczyć się polskiego i pracować można było przyjmować. Nie mielibyśmy kolejnego pola konfliktu z UE. Dzisiaj niestety pis a my z nim za tę politykę będziemy płacić. Choćby przy podziale budżetu po wyjściu GB. Z którego pis tak się cieszył. Śmiem twierdzić, że więcej straciliśmy na nie przyjęciu uchodźców niż zyskaliśmy. Tym bardziej, że np z Litwy większość i tak wyjechała. A gdyby złamali prawo to jako, że byli zweryfikowani można było ich bez problemu deportować do kraju ojczystego.

Opublikowano

Gadaliśmy o tym . Nie chce mi się od nowa wałkować . Wiem  ze nie wszyscy , ale wystarczy kilku na 100 .

Opublikowano
Zetor - "pedał" to pogardliwie o homosejsualiście więc jak to z Tobą jest? Co do gejów epatujących swoją seksualnością to nie widziałem ale zwróciłbym uwagę jak to już nie jednej parce. Na lesbijki bym sobie najpierw popatrzył ;-P
Co do chorób umysłowych to wystarczy jeden na milion żeby wystarczyło.
Opublikowano

Mamy przecież Panią Kępę od spraw uchodźców. Toż oma każdym by się zajęła, przytuliła. :D
W zasadzie to mogliśmy sami w ramach przyjęcia pewnej liczby dać sobie czas na wypracowanie procedur i eksperymenty z działaniem służb.  A tak pozostało pokazywanie obrazków.

Opublikowano

to bylby dobry pomysl na egzamin dal kazdego nowego polaka- kazdy imigrant ktory przetrzyma 24 h z kempa nadaje sie na prawdziwego polaka:P.

ja chyba jakis dziwny jestem -jak widze tecze to mysle o potedze natury a nie o biedroniu czy kaczynskim-musze  chyba isc na terapie do tej kukuly:D

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, marekfarmer napisał:

Zacytuj mi post w którym piszę  że są z tego powodu łajdakami. ????

Nie chce mi się. Poszukaj sobiexD

3 godziny temu, DTaras napisał:

Żadna to mądrość z domu nie wychodzić bo coś na łeb może zlecieć.

To się nazywa paranoja

1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Jak się jeżdzi 100 tys rocznie BMW i ma ekspres za 8 tys to same się proszą

Opublikowano
4 godziny temu, marekfarmer napisał:

a  ,,profesur,, jak wiesz mówił że nie będzie podnosił  podatków  a podniósł  więc  kłamał  itd.

A ile z tych podniesionych przez Tuska PiS obniżył? 

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v