Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Gość marekfarmer
Opublikowano

Ja mogę  Prezydentowi  nie wypada   xDxD

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

Dokładnie   teraz mamy  społeczeństwo   lepsze  bo  ,, Gamoń,, już  Prezydentem nie jest 

xDxDxDxD

,,Mój przyjaciel Władimir Putin - ponieważ jesteśmy przyjaciółmi od lat, mimo że dziś nie można powiedzieć, że Putin jest twoim przyjacielem – został bardzo nieprzyjemnie dotknięty jednym zdaniem prezydenta (USA Baracka) Obamy, który powiedział (w 2014 r. w Hadze), że Rosja jest tylko potęgą regionalną ,,

https://wpolityce.pl/swiat/392290-zdumiewajace-slowa-szefa-ke-juncker-nawoluje-do-zblizenia-europy-z-rosja-i-zdradza-wladimir-putin-jest-moim-przyjacielem

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano
Marek - ten co robi prelekcję, że o samokształceniu w sposób właściwy dla dziesięciolatka tylko pozuje na oświeconego doktora. Nomen omen był to swoisty autopastiż albowiem w tan sam sposób wyraża ów wybraniec zdanie na niemal każdy temat.
Sam lepiej nie napisałem pierwszego zdania - trzeba "że" skasować :-)
Opublikowano
1 godzinę temu, marekfarmer napisał:

Dokładnie   teraz mamy  społeczeństwo   lepsze  bo  ,, Gamoń,, już  Prezydentem nie jest 

xDxDxDxD

Jak to dobrze,  że ludzie z pisu nie popełniają błędów, prawda? 

Gość marekfarmer
Opublikowano

w niektórych przypadkach  zapewne   tak 

Opublikowano

500+ też dostali i biedni i bogaci , a jakoś Ci to nie przeszkadza .

Gość marekfarmer
Opublikowano

Przeszkadza 

Ja bym dał 500+  tylko Biednym 

Opublikowano

Tak . Tylko że w Polsce "biedny" , to bardzo często taki , który potrafi ukryć swoje dochody . :|

Opublikowano

Gdzie tam małżeństwa . Bardziej opłacalne bycie matką samotną z konkubentem . Albo przynajmniej rozdzielność majątkowa żeby "biedna" choć połowa rodziny była . B|

Gość marekfarmer
Opublikowano

Może  mają  bogatych  krewnych  co im dają na te mieszkania jak  ta posłanka  ,,Pogardy  Obywatelskiej,, 

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, hubertuss napisał:

A ja myślałem, że kornik żył już dużo wcześniej przed Szyszką. A tu proszę tysiące lat puszczy nie zjadła. A za Szyszki by zjadł. Widać po tobie, że propaganda pisu trafia do co niektórych.  Coś co przetrwało tysiące lat i korniki nie zjadły nagle może zostać zjedzone. Bo pis ci tak mówi i ty wierzysz.

przecież pisze ci jak wytępili kornika nie słyszałeś o największym pożarze w Polsce w kuźni jak tam się pozbyli ciebie własnie obłuda propagandy niemieckiej ograła

Dziwny jest ten komentarz twój o okradaniu. Bo zacytowałeś mój tekst  o tym, że mnie uczono w domu, że jak chcę coś mieć to muszę pracować a nie czekać, aż mi dadzą.

jak zacytowałem twój tekst to moje zdanie i już   po prostu spodobała ci się moje zdanie

Co do podatków. Tusk podniósł VAT. Pis wprowadził podatek bankowy. Dzięki któremu podrożało wiele rzeczy jak np obsługa bankowa czy ubezpieczenia komunikacyjne. Szykuje kolejny podatek dla więcej zarabiających. A kto wie jakie jeszcze podatki wprowadzi. Jak porządzą dłużej. 

a mimo podatku nie mieliśmy najdroższe utrzymanie i opłat kont ?? chyba było tak ze woleli zapłacić karę niż obniżyć opłaty bankowe |??

Edytowane przez Roman176
Opublikowano

Tusk otrzymał nagrodę za... promowanie Polski w Europie. Przy okazji mówił coś o dalszych planach

Donald Tusk otrzymał wczoraj Nagrodę Polonicus, przyznawaną przez instytut działający wśród Polonii europejskiej. W krótkim wystąpieniu zapowiedział, że "stanowisko przewodniczącego Rady Europejskiej to nie jest jego meta". Choć wielu odczytało to dość jednoznacznie, sam Tusk zarzekał się, że chodziło o coś zupełnie innego.

Nagroda Polonicus jest przyznawana przez Polonię europejską, a jej inicjatorem jest działający w Akwizgranie Instytut Polonicus. Nagroda rozdawana jest od 2009 r., a wśród jej laureatów znaleźli się - uwaga - Lech Wałęsa, Agnieszka Holland, Leszek Balcerowicz, Róża Thun czy Krystyna Janda. W tym roku za promowanie Polski w Europie został nagrodzony... Donald Tusk.

http://niezalezna.pl/223884-tusk-otrzymal-nagrode-za-promowanie-polski-w-europie-przy-okazji-mowil-cos-o-dalszych-planach

:tw_blush: on coś robi dla polski  chyba zaczyna się kampania prezydencka 

Opublikowano

Aaa , pewno tata jej dał . Może jak już ma , to mniej będzie potrzebowała ?B|

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

Rodzina  jej dała  podobno  i rodzice  trochę  pomagali.  Choć   inni mówią  że ,, zarobiła  to,, a jak  każdy  się  domyśli  :) 

A czy więcej nie będzie potrzebowała  raczej  nie 

Bo  Ten kto ma 1mln  jest biedniejszy od tego co  ma 2 mln   itd.

Tak jak z ziemią  ten co ma  50ha  ma mniej od tego  co ma 100ha 

4 minuty temu, Roman176 napisał:

Tusk otrzymał nagrodę za... promowanie Polski w Europie. Przy okazji mówił coś o dalszych planach

Donald Tusk otrzymał wczoraj Nagrodę Polonicus, przyznawaną przez instytut działający wśród Polonii europejskiej. W krótkim wystąpieniu zapowiedział, że "stanowisko przewodniczącego Rady Europejskiej to nie jest jego meta". Choć wielu odczytało to dość jednoznacznie, sam Tusk zarzekał się, że chodziło o coś zupełnie innego.

Nagroda Polonicus jest przyznawana przez Polonię europejską, a jej inicjatorem jest działający w Akwizgranie Instytut Polonicus. Nagroda rozdawana jest od 2009 r., a wśród jej laureatów znaleźli się - uwaga - Lech Wałęsa, Agnieszka Holland, Leszek Balcerowicz, Róża Thun czy Krystyna Janda. W tym roku za promowanie Polski w Europie został nagrodzony... Donald Tusk.

http://niezalezna.pl/223884-tusk-otrzymal-nagrode-za-promowanie-polski-w-europie-przy-okazji-mowil-cos-o-dalszych-planach

:tw_blush: on coś robi dla polski  chyba zaczyna się kampania prezydencka 

Ta  dostał   od  Swoich  dostał    Niemieckiej Polonii

xDxDxD

Sami siebie  już nagradzają 

:D  :D  :D 

Edytowane przez marekfarmer
Gość marekfarmer
Opublikowano

No   a Szydłowa  brała przykład z tuska  i  Kopaczowej

Opublikowano (edytowane)

Tak działa "koryto" . Cały czas to mówię .

Zobacz co się dzieje przed wyborami , jaki kwik . Później cichną , jedynie głośniej kwiczą ci którzy się  nie dopchali .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
10 minut temu, marekfarmer napisał:

niestety gdyby była z pisu to dojche vele  nie zostawiło  by suchej nitki ze głupia no ale układ niemiecki ma dużo do powiedzenia  

2 minuty temu, zetorki12 napisał:

Tak działa "koryto" . Cały czas to mówię . B|

dopłaty bierzesz......??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v