Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żoną sędziego Mirosława Topyły, który według Sądu Najwyższego jest „osobą odpowiedzialną, introwertyczną, natomiast charakteryzującą się dużym stopniem roztargnienia”, jest Beata Turczyn-Topyła – prezes Sądu Rejonowego w Sochaczewie. Dlaczego o tym warto przypomnieć? Otóż na stronie Anuluj-mandat.pl można znaleźć ciekawą historię studenta, który (przez „roztargnienie”?) nie zapłacił mandatu z fotoradaru...
http://prawicowyinternet.pl/zona-sedziego-ktory-sie-roztar…/

• Like 2
Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, ozzborn napisał:

powyżej głąbie :D kazdy kto czyta ze zrozumieniem bardzo łatwo wywnioskuje ze jestes za zakazem :D czemu tak sie bronisz ? kazdy ma prawo do własnych przekonan :) 

Kłamcą jesteś  i tyle napisałeś  kłamstwo  i nie potrafisz  się do tego  przyznać

I tylko potrafisz obrażać  co  świadczy o  twoim  niskim poziomie inteligencji   sorry o jej braku

xDxDxDxDxDxD

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano

a ten styl pisania to po to zeby twoi mocodawcy wiedzieli za co płacą ? :D:D:D

Gość marekfarmer
Opublikowano

Kolejne kłamstwa  głosisz  po co  się  dalej kompromitujesz ?????

xDxDxD

Opublikowano
6 minut temu, marekfarmer napisał:

Kłamcą jesteś  i tyle napisałeś  kłamstwo  i nie potrafisz  się do tego  przyznać

I tylko potrafisz obrażać  co  świadczy o  twoim  niskim poziomie inteligencji   sorry o jej braku

xDxDxDxDxDxD

a osobo która pisze '' puki co ''notorycznie  z bykiem bo edytor tego nie wyłapie jest inteligentna ? czy może nie ? xD 

Opublikowano
3 minuty temu, marekfarmer napisał:

Kolejne kłamstwa  głosisz  po co  się  dalej kompromitujesz ?????

xDxDxD

a te stare przedwieczne zdjecia w galerii to tak dla zmyły  ? :D:D:D    może wstaw zdjecia tych byków których nie oddasz na ubój rytualny za zadne pieniadze :D:D:D

Gość marekfarmer
Opublikowano

Kolejne kłamstwa   nigdzie nie pisałem że,, nie oddam byków  na ubój rytualny,,

kompromituj się  dalej  kłamco   

xDxDxDxDxD

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, marko-kolo napisał:

a osobo która pisze '' puki co ''notorycznie  z bykiem bo edytor tego nie wyłapie jest inteligentna ? czy może nie ? xD 

istnieje przecież słowo "puki" słychać je np. podczas pukania się w głowę. Co do przypadku takiej składni to słuszna uwaga. 
co ortografii oczywiście bo niewiedza to jeszcze nie dowód na brak intelektu.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

" nie sprzedam byle komu  bo więcej  daje"  to chyba jasne ze ten co bierze na rytualny wiecej daje :D jezeli zakazą rytualnego to wtedy oddasz z czystym sumieniem temu samemu za mniejsze pieniadze ale nikt sie nie bedzie znecał nad twoim bykiem :D ja tak rozumiem twoją pokretną gadke 

Edytowane przez ozzborn
Gość marekfarmer
Opublikowano

Ty nie wiesz chłopie  co to ubój rytualny 

Dlatego chyba te  kłamstwa  piszesz 

xDxDxDxD

Gość marekfarmer
Opublikowano

A może to  kolejny  ,,fake news ,,  jak ten z izolacją  Polski w USA  ten portal  z tego słynie   xD   xD  xD

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, marekfarmer napisał:

Ty nie wiesz chłopie  co to ubój rytualny 

Dlatego chyba te  kłamstwa  piszesz 

xDxDxDxD

spuszczanie krwi bez ogłuszania tak w skrócie ale mnie to nie obchodzi, mnie obchodzi to ze dzieki temu jest lepsza cena 

Edytowane przez ozzborn
Opublikowano

Przecież za tamten Fake News minister Czaputowicz w ubiegły piątek podziękował Onetowi. A prokuratura szuka winnych co przekazali Onetowi niejawną notatkę stanowiącą podstawę wiadomości.

4 minuty temu, marekfarmer napisał:

A może to  kolejny  ,,fake news ,,  jak ten z izolacją  Polski w USA  ten portal  z tego słynie   xD   xD  xD

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, ozzborn napisał:

spuszczanie krwi bez ogłuszania tak w skrócie ale mnie to nie obchodzi, mnie obchodzi to ze dzieki temu jest lepsza cena 

Czyli  jednak nie wiesz  xDxDxD

Ale kłamać  i oczerniać  to potrafisz

7 minut temu, dysydent napisał:

Trochę to jednak barbarzyńskie w odbiorze i bezsensowne z jakiegokolwiek punktu widzenia.

Nie barbarzyńskie  bo fachowo  wykonany  ubój halal  nie jest  taki straszny

Opublikowano

Koguta tak ale bydło stosunkowo długo się wykrwawia zanim utraci świa... przytomność . Dla mnie bardziej drastyczne i niepraktyczne w porównaniu z ogłuszeniem bo jeszcze trzeba toto skrępować.

Opublikowano (edytowane)

Usunąłem film z uboju bydła w klatce obrotowej , bo doszedłem do wniosku że zbyt drastyczne sceny są w nim . Ktoś zechce to sam poszuka w internecie .

Edytowane przez zetorki12
Gość marekfarmer
Opublikowano

W tych klatkach to nie jest  ubój  halal 

Muzułmanin nie ruszy  mięsa  z bydła zabitego w tej klatce

Opublikowano (edytowane)

Którzy to taką "cywilizację" mają? 
....
Istnieje takie ryzyko co tylko potwierdza moją tezę
marekfarmer a co mnie k....a obchodzi po..a "kultura" jakiegoś muzułmanina???
ubój taki uznaję za niehumanitarny a nie interesuje mnie czy przez to jakiś wyznaniowy p...eb  nie kupi z naszego rynku wołowiny. Dopłacamy do całego rolnictwa i ograniczony zbyt o parę procent wołowiny tylko obniży jej cenę na naszym rynku lub oszczędzi nieco grosza z dotacji jeśli pogłowie się nieco obniży.

Edytowane przez dysydent
Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

Dociera do ciebie że Muzułmanie nie zabijają bydła w tych  klatkach  że  tak nie wygląda ubój halal  czy nie pojmujesz tego  ????

Opublikowano

zydów nie wsadzamy, ale......

mirro, widzisz jak się barany tłuką tu na forum.Pukają się i wyzywają , czyli takie bezbronne nie są. Twoje rozłożenie na drobne tematu o stadzie baranów nie ma racji bytu. Stalin jako lew pokonał ze swoimi baranami , lwy niemieckie dowodzone przez barana, któremu wydawało się ,że prowadzenie wojny na wszystkich możliwych frontach gwarantuje wygraną. Zaręczam ,że dobry baran jest silny nie tylko w racicach ale też i przywalić potrafi. Ale co tam.... . Ciekawe do której kategorii zaliczyłbyś tych ze zdjęcia . Czy to barany dowodzone przez lwy czy lwy prowadzone przez barana?

DX4KvLwWsAcqvio.jpg

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Ten z "dymkiem " to baran z zakutą pałą w którą mu nawbijali że jest z rasy panów - uwierzył.
Ci inni to lwy gospodarki którzy mieli w rękach kapitał , handel , i dużo jeszcze i patrz ... musieli jakiegoś barana posłuchać jeśli tak skończyli. 
Lwy jak to lwy żrą się też między sobą, lwice może mniej.

obrazek i przekaz "nie ma co". tylko dzisiaj ten mówca może być w turbanie jak tak dalej pójdzie.
Nie wiem czy baran potrafiłby wygrać wybory wśród lwów aby później z nich stado posłuszne zrobić, krwiożerczy drapieżnik wyzierał już z jego pisaniny wcześniejszej.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, dysydent napisał:

Trochę to jednak barbarzyńskie w odbiorze i bezsensowne z jakiegokolwiek punktu widzenia.

pewnie ze to wszystko głupota i zacofanie ale jak sie zniszczyło i nadal rytualnie niszczy opłacalnosc trzody chlewnej w naszym kraju to trzeba robic cos innego, no ale jak widac niektórzy tego nie pojmują ....

Edytowane przez ozzborn
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v