Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przekaz powinien być uniwersalny - do wszystkich. 

Kast jest wiele a językowo różnią się nawet regionalnie, środowiskowo czy nawet pokoleniowo.

Sztuką jest wytłumaczyć aby wszyscy zrozumieli i był nawet taki dowcip na definicję człowieka mądrego który tłumaczyć potrafi w taki sosób. Pozwólcie sobie darować za tem odpowiedź czyście mnie zrozumieli

9 minut temu, mirro napisał:

Stary numer, w razie czego powie się że niezrozumiane, źle zrozumiane albo że było dla mądrzejszych.

Gość marekfarmer
Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

Nie jestem w temacie, podrzuć jakiegoś linka, chętnie przetrawię.

Głównie chodzi oto  aby   twój  ulubiony  Minister  Macierewicz  Został  Premierem RP  :D  :D 

Opublikowano

Dobre to było

18 minut temu, mirro napisał:

Nie jestem w temacie, podrzuć jakiegoś linka, chętnie przetrawię.

a dostajesz linka z prawie dwógodzinnym filmem.

Jak tam "trawienie" ? czy jednak niestrwaność.

Ja poczekam na jakieś krótsze "zajawki" tej "chyba partii" 

Opublikowano

Gdyby kogoś poprosił o napisanie jaki by musiał być program partii aby się z nim w pełni zgodził wielu by wskazało już istniejące a większość ograniczyła by się do banału - żeby dobrze rządzili. 

Wiemy czego chcemy, problem pojawia się przy pytaniu - jak?

Opublikowano

ruch na forum od rana-u was tez bylo -18:D

juz byl jeden ruch-przeczytajcie kto go stworzyl:P.

https://pl.wikipedia.org/wiki/Ruch_(organizacja)

a co do 11-11 pamietacie kto pierwszy zaczal ponownie swietowac ten dzien i nawet ladny wyrok za to dostal w 79 ?? pomyslcie mlodzi patrioci-na tym przykladzie-gdzie bedziecie jak dorosniecie za 20 lat9_9.

nagle zmartwychstal moderator niejaki moogi- dal mi 10 % zebym byl grzeczny i nie uczyl alamo jak dodac bezplatne ogloszenie na olx- obiecuje ze juz nigdy nikomu nie bede pomagal-przeciez forum nie jest od tego zeby kogos, czegos nauczyc.9_9.

Opublikowano (edytowane)

Przeklejanie lokalizacji materiałów z innych serwerów (techniczna możliwość) na ile punktów zasługuje (czy procent)? Czy YT się na to zgadza?

Pytam z niewiedzy, nie złośliwości bo nadal nie trafiłem na regulamin portalu. 

Bez obaw, nie doniosę.

Edytowane przez dysydent
powód edycji. po tym wpisie "ucichło" na forum - sprawdzam czy portal działa lub czy mnie nie "odłączyli"
Opublikowano
4 godziny temu, mirro napisał:

Jesteś przykładem na starą prawdę że, każdy dobry uczynek musi być wcześniej czy później ukarany. U Ciebie zdecydowanie wcześniej.

Kolejny wykwit szaleństwa..To nie wiesz że On produkuje cudze ogłoszenia bez pytania?

Opublikowano
5 godzin temu, jacus napisał:

ruch na forum od rana-u was tez bylo -18:D

juz byl jeden ruch-przeczytajcie kto go stworzyl:P.

https://pl.wikipedia.org/wiki/Ruch_(organizacja)

a co do 11-11 pamietacie kto pierwszy zaczal ponownie swietowac ten dzien i nawet ladny wyrok za to dostal w 79 ?? pomyslcie mlodzi patrioci-na tym przykladzie-gdzie bedziecie jak dorosniecie za 20 lat9_9.

nagle zmartwychstal moderator niejaki moogi- dal mi 10 % zebym byl grzeczny i nie uczyl alamo jak dodac bezplatne ogloszenie na olx- obiecuje ze juz nigdy nikomu nie bede pomagal-przeciez forum nie jest od tego zeby kogos, czegos nauczyc.9_9.

Nie wiem czy wykazujesz zainteresowanie..ale wklejam

ost05.jpg

• Like 3
Opublikowano

Zydów nie wsadzamy, ale...

Cierpliwość ma swoje granice.

Jeśli jesteś rolnikiem , to zadaj sobie pytanie: Dlaczego Polska jest śmietnikiem europy? Nagle nikt nie chce naszych wyrobów i obserwujemy totalną nadprodukcję wszystkiego.  Żywiec - ceny dno, ziemniaki -jeszcze gorzej, zboża- za darmo.  Import z Rosji kwitnie . Do tego dopłaty - idiotyczne  listy ze stwierdzeniem ,że ARiMR ma problem z policzeniem ich  wartości . Jestem po dwukrotnych , kompleksowych kontrolach , które nie wykazały żadnych uchybień , więc co oznacza ten list. Otóż oznacza ,że albo w ARiMR siedzi wyjątkowa grupa debili , albo politycznie inny debil z wyższego stołka postanowił naszymi pieniędzmi obsłużyć ukraiński gaz i zydowskie odszkodowania. Wszyscy którzy rządzili , dają obecnie świadectwo przywiązania do zydostwa co widać w ich publicznych wypowiedziach. Wszyscy którzy rządzą obecnie też włażą w d*pę zydom , tak jakby w Polsce nie było wcale  nas Polaków . Dureń od podatków na lewo i prawo wyzywa przedsiębiorców  od bandytów i przestępców , co raz wprowadzając coraz głupsze systemy podatkowe. W tym wszystkim zapomniał jednak posadzić kilku zydów odpowiedzialnych za brak uszczelnienia podatków w najbardziej drażliwych branżach - paliwa, stal, węgiel. Będąc zydem można w Polsce kraść i oszukiwać, można pluć na Polaków i brać łapówki. Z pewnością zyda nie posadzą.  Nie posadzili Sawickiej, nie posadzili Kijowskiego , ale posadzili bezdomnego który skusił się na batonika.   Zydzi w Polsce są nietykalni, tak jak obce siły paramilitarne z Mosadem włącznie, którego przedstawiciele paradują z bronią po polskich ulicach.  Dlatego uważam ,że idiotą i sprzedawczykiem będzie każdy kto zagłosuje w kolejnych wyborach na zyda. Tak samo każdy kto zrobi to nieświadomie na skutek braku odpowiedzialnego sprawdzenia kandydata. 

comment_nFcB9z3dKUhCwF5k1CGhdIAm2QmapeAI,w400.jpg

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, marekfarmer napisał:

A gdzie ja napisałem że to  Dużo  Czy  że to Marnotrawstwo  ????

Więc jaka wymowa i cel tego cytatu? Chwalisz czy ganisz fakt takich wydatków? Tylko nie pisz że mam się domyslaćO.o

8 godzin temu, ozzborn napisał:

zastanawiam sie o co wy sie kłócicie ?!!!! przeciez tak samo jedni jak i drudzy działają na szkode Polaków !!!  oni wszyscy mają jeden wspólny interes !!!! a jest nim obrona interesów Izraela ...

dopóki tego nie zrozumiencie bedziedzie marionetkami w rekach tych szmaciarzy, im włanie o to chodzi zeby Polacy sie kłócili miedzy sobą o to która partia lepsza......

Toż to jak właśnie twierdzę że to jedna swołocz ale koledzy ortodoksi ripostują ze traktując ich jak jedno zło jestem źle nastawiony do PIS a bronie PO:D

Wzorem starych dobrych czasów w którym jednostki inaczej myslące niż proleteriackie masy ludowe nosiły miano zaplutych karłów reakcji. W czasach obecnej władzy nasladującej te chwalebne wzorce  zostałem nazwany  zajadłym lemingiem O.o

7 godzin temu, marekfarmer napisał:

Nadzwyczajna Kasta   głosuje na ,,POgardę,, 

Podrzędna kasta głosuje na sPISkowców

6 godzin temu, jacus napisał:

Pewnie poleciał na skargę. 

36 minut temu, Alamo napisał:

Nie wiem czy wykazujesz zainteresowanie..ale wklejam

To ci akurat dobrze wychodzi

Rządzące matoły rzuciły się na pomoc UPAinie. Pompujemy nasz gaz w imię wsparcia ich banderlandu i by w cieple z darmowego gazu mogli szyć czarno czerone flagi, i robić odczyty ku chwale Stepana sodomity. Wspierajmy dalej upadły,  nienormalny i wrogi kraj!!!

Edytowane przez Ulman
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, Ulman napisał:

Rządzące matoły rzuciły się na pomoc UPAinie. Pompujemy nasz gaz w imię wsparcia ich banderlandu i by w cieple z darmowego gazu mogli szyć czarno czerone flagi, i robić odczyty ku chwale Stepana sodomity. Wspierajmy dalej upadły,  nienormalny i wrogi kraj!!!

Oddadzą w zbożu, owocach, warzywach i czym tam jeszcze. Ku wielkiej radości polskich rolników.:ph34r:
Ulman, Stepana sodomity? To takie ukraińskie 50 twarzy Greya, czyli Stepana?

Edytowane przez mirro
Opublikowano

Przedwojenna Polska epatowała przyjaźnią do embriona jakim wówczas było to państwo...naród ... a później była wojna i wszystko co już znamy.

Słabi uczniowie lekcji Historii i może się okazać konieczne powtarzanie tej klasy.

Opublikowano
20 minut temu, mirro napisał:

Oddadzą w zbożu, owocach, warzywach i czym tam jeszcze. Ku wielkiej radości polskich rolników.:ph34r:
Ulman, Stepana sodomity? To takie ukraińskie 50 twarzy Greya, czyli Stepana?

Bandera był zwyrodnialcem i socjopatą a teraz jest czczony na każdym kroku bo ludziom wmówiono ze to bohater i zbawca U nas też coś podobnego zaczyna się dziać

Opublikowano (edytowane)

Ukraina zaczyna zachowywać się tak aby wszystkim zależało na destabilizacji w tym kraju.

W Polsce poszukują dopiero symboli na sztandary. Bo się stale dewaluują - średnio co osiem lat.

A Putin Prezydent "zabawkami nowymi" się chwalił bez sztandarów i narodnych gierojów w kontekście.

Edytowane przez dysydent
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v