Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Jak wybuchła w tej całej UE afera z Czarneckim , to Sakiewicz się wypowiadał , że paniusia właśnie za to porównanie procesem go postraszyła a on nie może się doczekać tego procesu . Nie może , bo tu tylko POLSKIE prawo może to rozstrzygać , a nie kumple z Europarlamentu co zasady zmieniają wedle upodobania i własnych potrzeb . 

• Like 1
Opublikowano

O jejku jejku, to pewnie Sakiewicz chce zaliczać się do grupy represjonowanych? To że musi zaistnieć w aktach sądowych jest niejako wpisane w jego narrację walczącego z nieprawdziwymi Polakami. Jak widać ma pecha bo nikt mu procesu jednak nie wytoczył. 

Opublikowano

Dla nacji z germańskimi korzeniami "nieludzka ziemia" zaczyna się na wschód od Odry i to jest fakt a nie nacjonalistyczny bełkot. Byłem kilkanaście lat temu w Holandii i nawet tam słyszałem od jednego Holendra - "Poland? I was there exotic and wild country and poor people" - chociaż deklarował się jako przyjaciel Polaków a nawet po polsku doskonale nauczył się ...kląć choć mu mówiłem że to łacina a dla nas niemiecki brzmi jak potok wulgaryzmów z czego się śmiał ale bardziej z łaciny. 

..to taka dygresja. My tam szczerych przyjaciół mamy niewielu nawet jeśli mi pokazali okolice Arnhem. 

Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, dysydent napisał:

Czyli było to jeszcze przed "sprawą Czarneckiego"? 

nie przekręciłem ? chyba nie.

sprawdziłem - na yt wrzucone 13 sierp. 2017 r. tam to dopiero komentarze.

Chronologia nie ma znaczenia bo już wtedy sprawa Czarneckiego była zaplanowana.¬¬ Prowokacji i dokonano nieco później ale to był spisek planowany od dawna. Jak się nie udało z Sakiewiczem to sprowokowali biednego Rysia. To wszystko jest intryga elit o  postkomunistyczno agenturalnym podłożu

Coś  draństwo znowu  szumieć zaczyna.https://wiadomosci.onet.pl/swiat/poroszenko-apeluje-do-polski-w-zwiazku-z-dialogiem-historycznym/hbtvql9  Jak to w ogóle jest że my  popieramy państwo które jawnie propaguje faszyzm i jest dumne z ludobójstwa? 

Płacą nam w ogóle za ten dostarczany im gaz? 

Edytowane przez Ulman
  • Thanks 1
Gość marekfarmer
Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

O jejku jejku, to pewnie Sakiewicz chce zaliczać się do grupy represjonowanych? To że musi zaistnieć w aktach sądowych jest niejako wpisane w jego narrację walczącego z nieprawdziwymi Polakami. Jak widać ma pecha bo nikt mu procesu jednak nie wytoczył. 

Do Grupy   ,,Represjonowanych,, to zalicza  się niejaki   Frasyniuk   który to nie raczył    stawić  się na przesłuchanie.

A jego adwokat ubolewa  nad tym  że nie wiedzą  który sędzia  dostanie  teraz  sprawę   a przecież  tak niedawno  temu  wystarczyło  że z kancelarii  Premiera zadzwonią   i po kłopocie  sędzia  stawał  na baczność.

Opublikowano

A nie sądzicie że działanie Frasyniuka jest dość konsekwentne? Brał udział w protestach, szarpał się z policja. Medialnie facet jest lubiany. W zasadzie nikt ze starej gwardii nie ma powodu aby go kopnąć. Może stanowić pewne zagrożenie jako naturalny przywódca ulicy. Nie wiem czy to nie dmuchanie na zimne przez obecnie rządzących. Jak dla mnie niestawianie się na przesłuchanie może być próbą określenia granicy do jakiej można się posunąć i gdzie jest ściana w postaci wymiaru sprawiedliwości, albo na ile jest on skłonny do reakcji na zaczepki.

Gość marekfarmer
Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał:

A nie sądzicie że działanie Frasyniuka jest dość konsekwentne? Brał udział w protestach, szarpał się z policja. Medialnie facet jest lubiany. W zasadzie nikt ze starej gwardii nie ma powodu aby go kopnąć. Może stanowić pewne zagrożenie jako naturalny przywódca ulicy. Nie wiem czy to nie dmuchanie na zimne przez obecnie rządzących. Jak dla mnie niestawianie się na przesłuchanie może być próbą określenia granicy do jakiej można się posunąć i gdzie jest ściana w postaci wymiaru sprawiedliwości, albo na ile jest on skłonny do reakcji na zaczepki.

Pewnie że  konsekwentne   łamanie prawa 

Gdzie  lubiany  przez  mała grupkę  ,,Obywateli PRL,, xDxD

Nawet  ,,Profesor,,Tusk  potrafił  przyjechać  a przesłuchanie z Brukseli  do  Polski

A Frasyniuk  nie potrafił  może  myśli  że  jest z tej  ,,Lepszej Kasty,,   ale   czas  równych i równiejszych dobiegł  końca 

I teraz  Biedak ma zagwozdkę  w w obecnej ,,Dyktaturze,, sędziowie  przydzielani  są  losowo  nie da  się  już  nic  po znajomości  załatwić  sędziego ,, Tulei,,  :D  :D 

Projekt  Cela +   wdrożyć  powinni jak najszybciej  bo widać  po doprowadzeniu  Frasyniuka  Reakcji  wielkiej nie było  czas  na ,,Gajowych  i spółkę,,

Opublikowano

Marek , słyszałem o jakichś premiach , czy nagrodach w rządzie . Możesz mi powiedzieć co to za plotki ?

Gość marekfarmer
Opublikowano

Skoro  słyszałeś   to  powiedz

Opublikowano

No właśnie sądziłem że mi wyjaśnisz , czy prawda , za co , ile i czy się ewentualnie należało . No ale chyba bujda , bo nic nie słyszałeś chyba ?

Gość marekfarmer
Opublikowano

Zetorki-  Ja nie wiem  ja  im żadnych premii  czy nagród  nie dawałem.  Więc  ci nie odpowiem czy to prawda  czy  nie 

Opublikowano

Aaa , no to lipa . Będę musiał posłuchać co opozycja o tym wie , skoro ty nic .

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

Najlepiej  to  Ryśka  posłuchaj   on pewnie  najlepiej  zorientowany

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

Odpowiedź na to pytanie brzmi. "Tak , owszem braliśmy ale z obrzydzeniem. O nic nie prosiliśmy a że dawali to trzeba było brać, tym bardziej że nie było wiadomo kto zostanie zdymisjonowany.  A w ogóle to w czym problem? Proszę spojrzeć na Niemców ile oni sobie płacą. A w ogóle tak postawione pytanie to atak na konstytucyjnych ministrów ,czyli atak na Polskę."

Edytowane przez mirro
  • Like 1
Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, zetorki12 napisał:

A który to , bo chyba już nikt go nie pamięta ? :D

To  taki  Pan  od 6 króli ,  Pączkowania,  I  Upadku  Cesarstwa  Rzymskiego  u szczytu  jej chwały 

:D  :D  :D 

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano

Aaa , to ten z kabaretu . To wiem , ale znowu co pomyli i mi namiesza w głowie .B|

Opublikowano
8 minut temu, marekfarmer napisał:

Zetorki-  Ja nie wiem  ja  im żadnych premii  czy nagród  nie dawałem.  Więc  ci nie odpowiem czy to prawda  czy  nie 

Nawet cie nikt nie podejrzewa że mógłbyś dać, Zakładając że masz swoje zdanie a nie tylko nagłaśniasz propagandę partyjną pytamy się o to  https://dorzeczy.pl/obserwator-mediow/53172/Nagrody-dla-wiceministrow-Jurgiela-Kazdy-dostal-ponad-50-tys-zl.html    i  o to (mimo że tu dużo skromniej)   https://dorzeczy.pl/obserwator-mediow/56185/Wspolpracownicy-Andrzeja-Dudy-dostali-nagrody-W-sumie-ponad-cwierc-mln-zl.html 

Przed chwilą, zetorki12 napisał:

A który to , bo chyba już nikt go nie pamięta ? :D

Marka idol, Nie ma tygodnia żeby go nie wspomniał. Czasem nawet kilka razy dziennie pisze o nim:D

Opublikowano

Facet politycznie i wizerunkowo leży i robi pod siebie. Ze też chce się Wam analizować jego działanie. Kopanie przeciwnika w tym stanie nie licuje z godnością prawdziwego "fightera". Podnosić gościa na siłę z desek  i mieć satysfakcję że chce się z nim walczyć? Litości.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v