Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Gość marekfarmer
Opublikowano

Rozwiń  myśl  bo nie wiem o jakich grzechach mówisz

Opublikowano
8 minut temu, marko-kolo napisał:

Romek kto klamie ? Dlaczego Owsiak bije rekordy?

Jakt to jest w koncu? W tamtym roku dales 20 zl a w tym 300zl ? Ile to procent i dlaczego mniej ?:Djak to wiecej ?heeeeeee

mnie stać ciebie nie ile dałeś 1zł ??  nie sr** tyle ogniem 

Gość marekfarmer
Opublikowano

to poco piszesz  takie   insynuacje  publicznie ??

Opublikowano

Kaczyński użył tego stwierdzenia do dość wąskiego grona, bo reprezentantów przeciwnego obozu obecnych na obradach. Gdyby komuś się chciało, przy dużej ilości złej woli można by to próbować podciągać pod jakiś paragraf. Na szczęście nikomu się nie chciało, a uratowała go fama że w dalszym ciągu cierpi po stracie brata.

Opublikowano (edytowane)

Marek Skoro nie wiesz jakie , to co się burzysz ?

Edytowane przez zetorki12
Gość marekfarmer
Opublikowano

Zadajesz  pytanie  chciałem się odnieść  a nie mogę  bo  nie wiem o co  chodzi

Opublikowano (edytowane)

W ten sposób zareagował na informację o wystawieniu na akcji Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy zestawu krawatów Piotra Szczęsnego. Mężczyzny, który na znak protestu przeciwko rządom PiS podpalił się pod PKiN.

https://wiadomosci.wp.pl/podpalil-sie-pod-pkin-krawaty-piotra-szczesnego-na-aukcji-wosp-6209151024477825a

czy Owsiakowi odbiło ?? wystawiać krawaty podpalonego bo był przeciwko pis ??

Edytowane przez Roman176
Gość marekfarmer
Opublikowano
1 minutę temu, zetorki12 napisał:

Dobra , zostaw bez odpowiedzi .

spoko

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał:

mnie stać ciebie nie ile dałeś 1zł ??  nie sr** tyle ogniem 

Czyli sam zaprzeczasz swojej teorii ze Owsiak zbiera mniej dajac wiecej ?..no kiedy ty klamiesz ?to ze tyle dales to pewnie taka sama prawda jak te tabelki ?

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, marko-kolo napisał:

Czyli sam zaprzeczasz swojej teorii ze Owsiak zbiera mniej dajac wiecej ?..no kiedy ty klamiesz ?to ze tyle dales to pewnie taka sama prawda jak te tabelki ?

jak zbiera mniej a daje więcej na odwrót zbiera coraz więcej a rozlicza coraz mniej  odp mi na polowe pytań a nie pytanie na pytanie 

Edytowane przez Roman176
Gość marekfarmer
Opublikowano

Ale to  są Jaja  strajk  przeciwko  Opozycji 

Ciekawe  jak na to  ,,profesor,, Zareaguje

Opublikowano (edytowane)

Czyli nic nie rozumiesz co sam piszesz ? Nawet juz nie wiiesz ze klamiesz ? No bardzo ciekawe ?

Czego nie rozlicza ? Tego czego nie dales a klamiesz ze dales ?...no jak moze rozliczyc  wiecej  skoro ma mniej bo nie dales ?zreszto dane ktore podales  wykazaly ze jest spadek bo nie dajesz ....hehe

No jaka w koncu jest prawda ?czy fakt ze zbiera najmniej z 1% podatku oznacza ze pomaga najmniej ?

Edytowane przez marko-kolo
Opublikowano

To nie strajk tyko protest. Protest przeciwko olewaniu obowiązków podjętych z chwilą otrzymania mandatu posła. Bardzo dobry protest, bo oznacza iż wyborcy zaczynają czegoś wymagać od swoich wybrańców. Mały krok w kierunku społeczeństwa obywatelskiego. Jest jeszcze dla nas nadzieja.

Opublikowano
35 minut temu, Roman176 napisał:

ciekawe w czym ci zabrało w po dadku rolnym ?? albo z krus ?

Np w podatku bankowym i cenach produktów w których musi być ujęta np podwyżka płacy minimalnej

35 minut temu, Roman176 napisał:

no bo 200 dla dzieci a 100 na auto do Owsiaka 

Jakbyś pomyślał i dał komuś innemu to byś tej stówy nie stracił. No chyba że lubisz Jurkowi BMW X5 M fundować;.xD

Ostatnio taki byłeś oburzony jak rzekomo 10 szt takich odbierał. To właśnie dzieki tobie a taki zgorszony jeteś. Typowy z ciebie socjalista  - sam sobie tworzysz problem a potem będziesz na to narzekał

33 minuty temu, marekfarmer napisał:

A to ciekawe  że  nazwanie kogoś  zdradzieckie Mordy czy kanalnie to to samo  co   nawoływanie do ,, Dożynania watach Pisowskich,,

udowodnij że  zabierają  700 a dają  500

Skad maja pieniądze na 500+? Przecież kraju nie zadłużają?

4 minuty temu, Roman176 napisał:

jak zbiera mniej a daje więcej na odwrót zbiera coraz więcej a rozlicza coraz mniej  odp mi na polowe pytań a nie pytanie na pytanie 

To tak samo jak z 500+ muszą zabrać 700 by dać 500. W strukturach państwa cie nie dziwi  a u Owsiaka tak?

Opublikowano
16 minut temu, Ulman napisał:

Np w podatku bankowym i cenach produktów w których musi być ujęta np podwyżka płacy minimalnej

podatek bankowy to dla ciebie od 500+ 40gr  te drugie to się nazywa marzą sklepy mają taki obrut ze 100/200 to dla nich pi skuś przy obrocie na zmianie 90tyś wiec nie gadaj głupot 

20 minut temu, Ulman napisał:

akbyś pomyślał i dał komuś innemu to byś tej stówy nie stracił. No chyba że lubisz Jurkowi BMW X5 M fundować;.xD

Ostatnio taki byłeś oburzony jak rzekomo 10 szt takich odbierał. To właśnie dzieki tobie a taki zgorszony jeteś. Typowy z ciebie socjalista  - sam sobie tworzysz problem a potem będziesz na to narzekał

9539354-img-2963-900-554.jpg

bmw niemodne 

Opublikowano

od nowego roku zmiana w 500+ teraz to nie samorzad bedzie rozdzielal pieniadze tylko rzadowy urzad wojewodzki czyli jeszcze wiecej urzednikow i wieksze koszty,w calej polsce jest jeszcze 66tys  trudnych[polak potrafi oszukiwac]wnioskow do zatwierdzenia,

https://slask.onet.pl/postepowanie-policyjne-po-incydencie-pod-jasna-gora/kpq804c

jest i smogvagen  https://motoday.pl/2016/10/19/wielka-orkiestra-swiatecznej-pomocy-dostaje-wsparcie-volkswagena/

https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/wosp-2018-26-final-wielkiej-orkiestry-swiatecznej-pomocy-relacja/t1h1k9c

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v