Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał:

chodzi zapewne o serial "najdluzsza wojna nowoczesnej europy' widzisz misiu akcja dzieje sie w poznaniu i okolicach-a na kogo glosuja poznaniacy ??? raczej nie na pis.

pomyslcie czemu najwieksze i najbogatsze miasta pogonily w pis-du dziadow zarowno w wyborach samorzadowych ,europejskich i parlamentarnych, i wnoski wyciagnijcie dla siebie.........

pawlowicz nie jest , nie byla  i nie bedzie  profesorem-nawet adrian ja nim nie zrobi, nie ma do tego zadnych kwalifikacji zawodowych- zeby byc profesorem trzeba miec osiagniecia naukowe i dydaktyczne.

https://pl.wikipedia.org/wiki/Tytuł_naukowy_profesora

adrian senior nie bedzie senatorem -krakow pokazal mu wala😛

prezesa TK profesora jerzego stępnia nic nie przebije 🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, MarekUA napisał:

Znajomy przyjechał z Ameryki po 20 latach i mówi że "sprzedaliście nasz kraj " ... sklepy z zachodu, samochody,banki, słupy sami stawiali na telefon i to również poszło  w obce ręce orange,  historia lubi się powtarzać czekamy więc na rozbiór Polski i zabory.. I nie ma z czego się śmiać żebyście się nie zdziwili kiedyś dziadków wagonami wywożono do pracy a teraz sami się pchają za granice bo nie mają z czego żyć a te socjale  podcinają gałęzie na której wszyscy jesteśmy.  Wielkie pany bo pod sklep podjechali wypierdziałym audi przez helmuta.. Czekajcie aż wam śrubę podkręcą jeszcze bardziej a rząd ma gówno do gadania siedzimy wtym bagnie bez gospodarki i przemysłu. Nie słuchajcie  bełkotu z TV ludzie mają zrytą banie jak to jest dobrobyt A moim zdaniem płyniemy Titanikiem. koniec  jest każdemu znany....

To znaczy, chodzi Ci o to że Leonardo DiCaprio umiera?🤣

12 minut temu, dysydent napisał:

wszelki duch... Alamo się objawił po wielo- ... ile to tych kampanii wyborczych było?
znaczy etat w jakim biurze propagandowym się skończył czy co?

Nie, ale właśnie ukończył z wyróżnieniem kurs dla oficerów politycznych.😂

Opublikowano
2 minuty temu, daron64 napisał:

K***a, nie wierzę. Wrócił i dalej nawet jednego zdania własnej opinii sformułować nie potrafi 🤣

https://www.dorzeczy.pl/kraj/117438/tvn-tlumaczy-wynik-wyborow-bezcenna-reakcja-ziemkiewicza.html

Nawet bym nie przypuszczał że raptem 5 wyrazów przerasta mozliwości intelektualno kreatywne. A oburzenie na JKM gdy powiedział że wyborcy PIS maja kłopoty z inteligencją.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Ulman napisał:

wyborcy PIS maja kłopoty z inteligencją.

Widzisz, jak się ma taką sztukę przed sobą, to cholernie trudno zachować kulturę.   :)

Edytowane przez Sean
Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Nawet bym nie przypuszczał że raptem 5 wyrazów przerasta mozliwości intelektualno kreatywne. A oburzenie na JKM gdy powiedział że wyborcy PIS maja kłopoty z inteligencją.

Dlatego inteligencję najchętniej widzieliby w więzieniu.🤣

Opublikowano

wungel da się w gaz obrócić i yo bez wyciągania z ziemi... Szin - a tak konkretnie to co się przypier..łeś ? Trzeba powiedzieć, że to ładne i dwuznaczne stwierzdenie tego JKM 😉 Prawda sin?

Opublikowano (edytowane)

bilans energetyczny tej gazyfikacji węgla i kaloryczności uzyskanego gazu  wyjdzie bodaj dodatni? na CO2 i tak nie czyli nie tylko "zwroty grzecznościowe JKM potrzebne ale pogląd na tematy klimatyczne do przeforsowania .... ooo we samej pewnie Brukseli aby uznali ... nie naliczali opłat klimatycznych za taki gaz
kto ten Tarczyński bo nie kojarzę, na pewno pechowiec bo z brexitem to końca nie widać. Jedno jest pewne On na pewno jest zwolennikiem brexitu jako jeden z niewielu Polaków :D 

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
5 minut temu, daron64 napisał:

W internetach pisali, że narazie do czasu brexitu nie jest w Brukseli i dostał się do sejmu.

No to dużo szybciej sie dowiemy czy cokolwiek ten kogucik jest warty. 

Opublikowano

zgazowanie wegla to tak jak zimna dyfuzja jadrowa 😛

sean-ty chyba filmu nie widziales , a na pewno nie zrozumiales o co kaman- chcesz wygrac z niemcem zacznij dzialac i myslec jak on, wy tam na "podkarpaciu " to najwyzej z ukraincami czy bialorusinami mozecie "wojowac" bo jestescie mentalnie na ich poziomie, ciekawe jak z polski c prezes chce zrobic bawarie-chyba  piwiarnia + moze tam zrobic bo nic innego z mentalnoscia chlopow pansczyznianych nie da sie zrobic.......

jak nie moze byc lepiej to bedzie smieszniej -to chyba najlepszy komentarz do wyborow...

Opublikowano (edytowane)

@Ulman na kogo głosowałeś do senatu ? 

https://niewygodne.info.pl/artykul9/Polak-komisarzem-bez-waznych-kompetencji.htm

kochana platforma 

Taka ciekawostka: 17 września doszło do spotkania zasiadających w europarlamencie przedstawicieli PO-PSL (m.in. Lewandowski, Kopacz, Halicki, Kalinowski) z Urszulą von der Leyen - nową szefową Komisji Europejskiej. Z dostępnych w sieci zdjęć wynika, że spotkanie było prowadzone w bardzo przyjaznej atmosferze. Tego samego 17 września Urszula von der Leyen ogłosiła, że kwestie pomocy publicznej w rolnictwie będą podlegały komisarz ds. cyfryzacji i konkurencji, a nie - jak do tej pory - komisarzowi ds. rolnictwa, na którego kandydaturę zgłoszono Polaka.

Edytowane przez Roman176
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)

o , kolejke se zajął ? pusty post czy co u mnie?
znaczy słuszne moje podejrzenia co do tej gazyfikacji węgla? jeśli nie jest to powszechne do tej pory to nie bez powodu.
a z Niemcami radzić sobie? mentalność? czasy i Niemcy się zmieniają. Pod Wiedniem poszło całkiem całkiem 

no trzecia klawiatura w której alt się sypie. w Polsce chyba najczęściej używany klawisz

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
3 minuty temu, dysydent napisał:

o , klejke se zajął ? pusty post czy co u mnie?

coś mam nie tak nie wkleja mi niektórych postów i długo myśli 

22 godziny temu, mraukot napisał:

Nie pobieram niczego

A co takiego ten karakan ze swoją watahą zrobił dla Śląska ??? oprócz tego, że uznał Nas jako "zakamuflowana opcja niemiecka"..? ten z metra cięty stary zwyrol, zoofil yebany 👿

dlatego

https://niewygodne.info.pl/artykul9/Gigantyczny-deficyt-mimo-wyprzedarzy-majatku.htm

Opublikowano (edytowane)

a to by się zgadzało bo rzeczywiście dłużej zapisuje i u mnie.
jakiego automata sztucznointeligentnego testują na af jak fejkbuk do sprawdzania treści?
edycje szybciej zapisuje

Edytowane przez dysydent
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v