Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, Mich9 napisał:

poczekaj pare miesięcy i odpisz w hurcie kupowalem 5 10 na stacji 4.95

Jakbym słyszał wuja, który wiernie od lat na komunistów głosuje. 4 lata temu zapowiadał: "zobaczysz, za pół rok będziesz płakać jak paliwo przekroczy 6zł". Minęły 4 lata a o zapowiedzi chyba zapomniał

• Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, leszek1000 napisał:

Ja chcę mleko ruską sprzedawać Tylko tyle. 

Bo jak nie było embarga to było lepiej. 

ten rynek już dawno ktoś inny obstawił.

Myślisz że rusek czeka na twoje mleko 😁

Opublikowano
3 minuty temu, leszek1000 napisał:

Ja chcę mleko ruską sprzedawać Tylko tyle. 

Bo jak nie było embarga to było lepiej. 

Taaa, k**wa wszystko brali, nawet na wrak samolotu się połaszczyli.   :P

Opublikowano
Przed chwilą, racyl napisał:

Ty sam nie umiesz zdecydować się czego chcesz. przecież chcesz zatrzymać ludzi wyjezdzających a zarazem ludziom płacić jak najmniej i żeby jeszcze mieli dzieci , zlikwidować kolejki w opiece zdrowotnej

twoje myslenie kupy się nie trzyma

Ale o czym ty piszesz? Nie ma żadnej mowy o wyjezdzających , płąceniu najmniej i jakiś kolejkach w opiece zdrowotnej. Pytanie brzmi - jak to mozliwe że koszty pracy i podatkowe rosna a nic ne drożeje. Przedsiębiorcy nic nie zarabiają? A może dokładać zaczeli bo tak każe srawiedliwość społeczna?

2 minuty temu, lukasz7604 napisał:

Od kilku miesięcy nie ma limitów na operację zaćmy i czeka się kilka dni.

Nie słuchaj TVPis

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Mich9 napisał:

Wiem że po jest kompletnie do zaorania to co oni nakradli to jest dramat. Tak samo ta lewica z sld. Wole rządy pisu niż tych dzbanów.

Czemu PIS ich nawet nie oskarżył nie mówiąc o skazaniu i zamknieciu w pace?

Opublikowano (edytowane)

5 minut temu, Ulman napisał:

Ale o czym ty piszesz? Nie ma żadnej mowy o wyjezdzających , płąceniu najmniej i jakiś kolejkach w opiece zdrowotnej. Pytanie brzmi - jak to mozliwe że koszty pracy i podatkowe rosna a nic ne drożeje. Przedsiębiorcy nic nie zarabiają? A może dokładać zaczeli bo tak każe srawiedliwość społeczna?

Nie słuchaj TVPis

nie wiedziałem że z ciebie  taki patriota co lubi dokładać do interesu 😁

Jak Tyle drożeje i tyl zabierają to skąd te ludzie mają na wczasy nad drogim bałtykiem 🤣

Edytowane przez racyl
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Czemu PIS ich nawet nie oskarżył nie mówiąc o skazaniu i zamknieciu w pace?

Jak mają skarżyć Polskę do Tsue to co bedą sie potem tłumaczyć 🤣

Opublikowano
Przed chwilą, racyl napisał:

wybijcie sobie z głowy że rusek

nie wiedziałem że z ciebie  taki patriota co lubi dokładać do interesu 😁

Jak Tyle drożeje i tyl zabierają to skąd te ludzie mają na wczasy nad drogim bałtykiem 🤣

Czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Rozumiesz o co pytałąm czy to cie przerasta?

Opublikowano
Przed chwilą, leszek1000 napisał:

Żeby chociaż niedziele były handlowe. 

Ciesz się że facet z facetem, kobieta z kobietą ślubu brać nie będzie.    :D

Opublikowano

Tak do Pawła Wlkp. W terminie gdy była mowa o przedterminowych wyborach rząd rozpoczął wygaszanie rewolucji i zmienił Premiera. W tej chwili stracił wątek i rozpoczął walkę o unijne posady. Argument pozostał jeden - działa do dziś. Paweł - rysy już się pokazują. Zaczekajmy. Zbliża się 2020 rok. Szon - A co? Mężczyzna lub kobieta to nie człowiek? Prysięga wiąże tylko przeciwne płcie? Czy może facet lub kobieta samotnie dziecka nie wychowa? A może wolisz jak działa impuls w tzw. normalnych rodzinach?

Opublikowano
3 minuty temu, leszek1000 napisał:

A gdzie wrak samolotu ?. Mieli pozamykać tych złodziei  co wcześniej rządzili i co nic bo sami kradną. 

nie słyszałeś sławka naumana kto ma więcej zarzutów jest męczennikiem i wiecej poparcia ma 😁

Opublikowano
4 minuty temu, leszek1000 napisał:

A gdzie wrak samolotu ?. Mieli pozamykać tych złodziei  co wcześniej rządzili i co nic bo sami kradną. 

zacytuje ci krowina wybroni się zawsze bogaty w sondzie 

14 województw dla PIS do 2 dla POKO :D

Czytaj więcej na https://fakty.interia.pl/raporty/raport-wybory-parlamentarne-2019/aktualnosci/news-sondazowe-wyniki-wyborow-pis-wygral-w-14-wojewodztwach,nId,3276113#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

zacytuje ci krowina wybroni się zawsze bogaty w sondzie 

no ten co ma 1ha i ubezpieczenie z Krusu to nie bardzo 😂

Opublikowano
4 minuty temu, Sean napisał:

Ciesz się że facet z facetem, kobieta z kobietą ślubu brać nie będzie.    :D

• też się ciesze ale co jak co wyruchał bym 2 Lesbijki😁 
7 minut temu, Ulman napisał:

Czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Rozumiesz o co pytałąm czy to cie przerasta?

na kogo głosowałeś 

do parlamentu i

senatu ?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Roman176 napisał:
  • też się ciesze ale co jak co wyruchał bym 2 Lesbijki😁 

No wątpię, to taka rasa że te panie boją się kut*sa.   :P

Edytowane przez Sean
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v