Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

slyszeliscie co mowil prezes-tyle naobiecywalismy ze trudno to bedzie spelnic,zapamietajcie te slowa i za 4 lata ich rozliczymy...........kiedys sld i po mialo niewiele nizszy wynik wyborczy i jak to sie skonczylo ?? z pis-em bedzie tak samo

Opublikowano
47 minut temu, DTaras napisał:

Przegapiłeś tylko ze dwa dni rzeźby z szansą powodzenia fifty - fifty.

No cóż. Zawsze te 8 tyś mogło jeszcze gdzieś tam poleżeć. Ale jak mam nie zebrać parę hektarów to jednak rachunek ekonomiczny jest nieubłagany.

Opublikowano

Nom . Szkoda tylko że w hierarchii  tego ogółu rolnik na dole drabiny,

4 minuty temu, Sean napisał:

Nie można patrzeć tylko przez pryzmat jednej grupy społecznej, jesteśmy jednym narodem, i to dobro ogółu się liczy, inaczej wojna domowa, a tego nikt by nie chciał chyba.

Opublikowano

Procenty procentam ale jakby sie sprawdziły wyniki to PIS będzie miał tylu posłów ilu ma. Obecnie prognozy mówią o 239 a jesli się nie mylę to teraz  maja 236. Niby sie cieszą ale chyba liczyli na wiecej 

Opublikowano
1 minutę temu, zetorki12 napisał:

Nom . Szkoda tylko że w hierarchii  tego ogółu rolnik na dole drabiny,

Już nie narzekajcie, inne partie i rządy miały nas bardziej w d*pie

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, dysydent napisał:

znowu podobno gdzieś tam zabrakło kart do głosowania, jak to możliwe?

Zbyt wysoka frekwencja może , ale komisja powinna do tego nie dopuścić .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano (edytowane)

TO TYLKO SONDAŻE.JAK DLA MNIE PROPAGANDA,JUTRO SIĘ OKAŻE OLIWA SPRAWIEDLIWA.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 minutę temu, Sean napisał:

Już nie narzekajcie, inne partie i rządy miały nas bardziej w d*pie

Tu przyznam ci rację . No ale czy to wiele zmienia czy w tej d*pie głębiej czy płycej Nas mają ?

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, zetorki12 napisał:

Zbyt wysoka frekwencja może , ale komisja powinna do tego nie dopuścić .

prosta matematyka powinna to WYKLUCZYĆ (brak kart do głosowania)

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, dysydent napisał:

prosta matematyka powinna to WYKLUCZYĆ

Jak Cię znam , to pewno znasz zasady . Nigdy nie dają 100% kart .

Opublikowano

Rolnik1973 napisał: 3 minuty temu, leszek1000 napisał: Brawo konfederacja oby rano nie było pod progiem  Lepiej żeby była, wariata tam nie potrzeba Będzie 447 wariatów więc co to tam taki jeden do tej ilości.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, zetorki12 napisał:

Tu przyznam ci rację . No ale czy to wiele zmienia czy w tej d*pie głębiej czy płycej Nas mają ?

Zmienia, i to bardzo, im płycej, tym bardziej realne że wypłynie się na powierzchnię.   :P

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Slodki66 napisał:

No PiS wygrał a jakoby przegrał? Ciekawa teoria. 

Ja nie mówię, że przegrali. Maja władze dzięki systemowi Dontaa. Ale jeśli policzyć glosy nawet ich z konfederacją to mają tylko 1,1 % więcej niż reszta. Mała przewaga jak na rozmiary socjalu jaki wpompowali i rozmiary propagandy jaka w ludzi pompowali.  Jeśli policzyć ich samodzielnie to maja mniej głosów niż reszta. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

Bo na zakończenie kariery też się klaszcze . :D

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano (edytowane)

To tylko sondaż ja jutro roztwieram szampana.

Badanie exit-poll zostało przeprowadzone wśród osób biorących udział w wyborach przed obwodowymi komisjami wyborczymi. U mnie nie byli

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Przed chwilą, zetorki12 napisał:

Jak Cię znam , to pewno znasz zasady . Nigdy nie dają 100% kart .

czy to technicznie trudne a przede wszystkim normalne? (mniej kart w lokalu niż zarejestrowanych wyborców na dany lokal?) przecież i tak konieczny remanent.
no dobra poczekajmy z ocenami ze dwa dni.
na razie te wybory dla mnie były najnudniejsze i najbardziej przewidywalne od dawna tak że tylko chocki z kartami jakąś ciekawostką

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v