Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam już niewiem. Jestem inny chyba. Dziewczyny mi nie mijają. Bardzo miłe wrażenie estetyczne i automatyczne albowiem z daleka poznaje się taką co na nią jeszcze grawitacja nie działa czyli ma od 17 w rozsądny zwyż. Jest kilka punktów co pozwalają stwierdzić z dużym prawdopodobieństwem iż wyda zdrowe potomstwo. Wtedy program startuje... i zaraz ma reset😉 Spanie pod wielkim dachem nieba... Kuźwa mam uraz i szlag mnie trafia gdy mam iść, wykremowany jeszcze, na Bałtycką plażę. Dobrze, że ma się wyuczone ignorowanie niedogodności... Brak pracowników... Oni są - zapierniczają na saksach. Dlaczego niema nowych? Powodem może być także maturalny socjal...

Opublikowano
7 minut temu, DTaras napisał:

To jak? Na rosyjski pieniędzy nie rzucą a amerykański z pocałowaniem tył... ręki?

O Ukraińców pytasz? I czemu całować mają tył ręki... 

• Haha 1
Opublikowano

W jakim stanie będzie dostarczany ten gaz Ukrainie? Skroplony, czy rozgazowany? Kto będzie płacił za ten gaz, bo jak Ukraina to cienko to widzę. No chyba że to ma być pomoc sojusznicza przepuszczona przez naszą infrastrukturę, Czyli nasi bez mrugnięcia okiem stają się dystrybutorem problemu USA w postaci skroplonego gazu. Ja tu pieniędzy z tego nie widzę.

Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał:

Skroplony, czy rozgazowany

Yyyyy ... Jak wygląda , znaczy jaka ma postać "rozgazowany gaz" ?? :o

Opublikowano

O nie . Mój jest zagazowany . Tu jakiś inny stan skupienia . 🤔

Opublikowano

Rozgazowany? To bez bąbelków będzie. Nima u nas takiej rury aby skroplony gaz przesyłać... Tak, że pewnie w fazie lotnej pod wysokim ciśnieniem zatem straty po naszej stronie - brawo my!

Opublikowano

Kuźwa . Mi się zdaje że co jeden to lepszy ... A w jakiej formie gaz rurami się daję ? Może się i nie znam , ale chyba Wy jeszcze mniej , a poważne dysputy tu widzę . :D

2 minuty temu, DTaras napisał:

Nima u nas takiej rury aby skroplony gaz przesyłać...

Opublikowano
14 godzin temu, Ulman napisał:

O czym ty piszesz?  Rozumiem ze bardzo chcesz odpowiedzieć a ze nie wiesz jak, to rodzą się takie abstrakcje .

Kilku kolegów - chyba Słodki Racyl, Jarecki i pewnie Roman uzasadniało potrzebę istnienia przekopu tym ze niemieccy emeryci będą mogli z Gdańska na Mazury popłynąć. Wiem ze to abstrakcja ale to nie ja wymyśliłem. A co do tego czy trollowali to musisz dopytać sam

Piszę o trolu który może być  w trzech osobach . Zadaje pytanie i sam na nie odpowiada . 

Opublikowano
3 minuty temu, DTaras napisał:

Ale wtedy musi być mrożony.

Taaak ? Jesteś pewien ? A nie gotowany ?:ph34r:

Opublikowano
9 godzin temu, Ulman napisał:

60% wolnych etatów? To jest właśnie owoc rozpasania socjalem. Nie opłąca sie pracowac.

Nie do końca tak jest. Patrząc po mojej okolicy ,młodym nie chce się pracować za najniższą krajową dopóki mają lub bardziej ma za nich kto co do garnka włożyć. Lub tak jak pisze @DTaras .

4 godziny temu, DTaras napisał:

Brak pracowników... Oni są - zapierniczają na saksach. Dlaczego niema nowych? Powodem może być także maturalny socjal...

Za granicą może zarobić na czysto 2 razy tyle co najniższa u nas. To po co się męczyć tutaj.

Opublikowano (edytowane)
Dnia 30.08.2019 o 16:23, Ulman napisał:

Jak dasz radę upaść niżej to będę zdumiony

pis chce we wrześniu obniżyć podatki co ty na to ??

6 godzin temu, Ulman napisał:

90% ludzi nie ma oszczędności i żyje z dnia na dzień . Jak maja pare groszy więcej to jedzą zupę za 10 pln bo  za piątaka godność im nie pozwala . I w efekcie zawsze będą bez grosza

ty ile masz ?? uzasadni mi słowo oszczędności ? 

6 godzin temu, daron64 napisał:

W ogóle to chyba jednak ludziom żyje się dużo lepiej za dobrej zmiany -  jestem z połowica w stolicy w szpitalu, poszedłem dzis do baru jakiś obiad zjeść i stoi przede mną kobieta z córką (na oko 8-10lat). Matka pyta czy córka zje zupe (talerz pomidorowej za 5zl). Córka podchodzi do gara, patrzy na cenę i mówi że za 5zl to nie chce. Jakby kosztowała chociaż 10to by wzięła, ale za 5zl to musi być kiepskiej jakości i nie chce...

a ty pewnie jesteś z tych co stoi w sklepie i do żony nie kupuj po 18zł parówek  bo w biedronce są 6zł kraina mięsna 🤮 a samochód premium klasy a w cześć zaopatrujesz się w zmieniki na allegro zeby ludzie widzieli czym się prowadzisz ..?

Edytowane przez Roman176
  • Thanks 1
Opublikowano

Zetor - wyjscie z krio i pozostanie w fazie płynnej to ciśnienia jak w common railu. Gaz jest przewożony w izolowanych zbiornikach. Przy minus 160 stopni masz 5 atm i 600 razy nniejszą objętość. To się wozi i jak zobaczysz UN 22 1972 to właśnie jedzie LNG.

Opublikowano

fenomen
nie było mnie na tym forum godzinę to teraz dwie godziny musiałem czytać com przegapił i to jeszcze wszystkiego nie doczytalem za zapamiętałem tylko "gaz w butach" to chyba na dziś dam sobie spokój i z czytaniem bo same durnoty do snu jeszcze pospamiętuję.

Opublikowano
3 godziny temu, 12zbyszko napisał:

Piszę o trolu który może być  w trzech osobach . Zadaje pytanie i sam na nie odpowiada . 

Czyli  zasadniczo nie masz nic  do oowiedzenia

1 godzinę temu, dsbh napisał:

Nie do końca tak jest. Patrząc po mojej okolicy ,młodym nie chce się pracować za najniższą krajową dopóki mają lub bardziej ma za nich kto co do garnka włożyć. Lub tak jak pisze @DTaras .

Za granicą może zarobić na czysto 2 razy tyle co najniższa u nas. To po co się męczyć tutaj.

Nie chce się pracować bo socjal ich zdegenerowal

1 godzinę temu, Roman176 napisał:

pis chce we wrześniu obniżyć podatki co ty na to ??

ty ile masz ?? uzasadni mi słowo oszczędności ? 

a ty pewnie jesteś z tych co stoi w sklepie i do żony nie kupuj po 18zł parówek  bo w biedronce są 6zł kraina mięsna 🤮 a samochód premium klasy a w cześć zaopatrujesz się w zmieniki na allegro zeby ludzie widzieli czym się prowadzisz ..?

Mam tyle ze PiISowskie  idiotyzmy lewicowe mnie martwią i ich olewam 

Opublikowano

Ulman ma auto z biedronki a jak sobota to tylko do Lidla a w niedziele i święta gorzkie żale że biedra zamknięta. W poniedziałek za to już od siódmej rano robi zapasy na weekend i tak do piątku w kolejkach miło czas spędza a za to w podzięce PiS opluje,  że przez zakaz handlu, w niedzielę czas w domu marnuje. Ma tyle siana że kupuje wszystko co najlepsze...... w biedronce. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v