Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W swojej okolicy, u mnie wójt PSL owiec i kiedyś solary fotowoltaika drogi chodniki, a teraz wszystko stoi i robią tylko sąsiedni wójtowie co związane z PIS.Ale co poradzić znajomości.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

no gdzieżbym śmiał o takie świństwo oskarżać
i to na publicznym forum
te nie z PiS tylko se nie umią załatwić bo wcześniej to tylko kradli nawet na te chodniki

u mnie podobnie. wcześniej nowiutki asfalt pod samą chałupę a teraz biedaczyna (bo wójt ten sam) tylko na dwie latarnie i to w szczerym polu uciułał przy tym asfalcie

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Czyli PIS tylko swoim kasę daje?

PEŁO to i swoim nie dawało bo piniędzy nie było i dalej by piniędzy nie było jak by te złodziejskie ścierwa rzadziły. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Jeszcze z dobę będą się  babrać w ściekach a potem będze juz tylko sukces z przyjazdu Trumpa i uciecha gdy powie jak niewiarygodnie bohaterskim i wybitnym narodem jesteśmy.  Potem w kuluarach znowu cos nam sprzeda i pogada o 447

Zbyszko, a kto jest moim liderem wg ciebie?

🤔Cała opozycja😉czyli ten kto stoi na czele . To widać słychać i czuć 😂

17 minut temu, Wiesi0 napisał:

W swojej okolicy, u mnie wójt PSL owiec i kiedyś solary fotowoltaika drogi chodniki, a teraz wszystko stoi i robią tylko sąsiedni wójtowie co związane z PIS.Ale co poradzić znajomości.

Tak właśnie jest tylko jak u nas wójt był z Psl to caly czas zaciskanie pasa . Nauczyciele dodatek mieszkaniowy 4,7 zł a za wychowawstwo 70zł . Tak dbali o nauczycieli . Teraz wójt z Pis to zaraz pieniadze popłyneły z ministerstwa . Dożynki pięć razy  większe . Zespół disco polo a przedtem garstka ludzi na dożynkach a jak były zawody strażackie 200 zl za pierwsze miejsce 150 za drugie 100 za trzecie i 60 zl za udział 😂😂😂😂

Edytowane przez 12zbyszko
Opublikowano

Do boju ^_^https://www.se.pl/wiadomosci/polityka/pawlowicz-na-tropie-wyweszyla-smierdzacy-spisek-chodzi-o-fekalia-z-warszawy-aa-uxfa-hJE1-Jxje.html

. @KrystPawlowicz:"Nieprawdopodobny SKANDAL ! R.TRZASKOWSKI,jak kiedyś PUTIN,przez dobę UKRYWAŁ przed opinią publ.AWARIĘ gł. warszaws. oczyszczalni ścieków NARAZIŁ na ciężkie infekcje i choroby wielu mieszkańców Warszawy i dalszych nadwiślańskich miejscowości.Pozwolił na ogr. zatrucie środowiska"

Opublikowano

W rzeczywistosci  wg PIS jest tylko Kaczyński,i Schetyna.

Przekaz jest taki jak za komuny - kto nie z nami ten wróg albo imperialista a z pewnościa jest podejrzanym elementem

Dla prostych umysłów to bardzo wygodna sytuacja. Nie musza się wytężać intelektualnie a tylko opowiedzieć sę za tymi co dajom i robiom żeby lepiej było ludziom

Opublikowano (edytowane)

Ulman . Co ty jesteś odrzut z exportu do UE , że tak dobrze ci na tym forum? 

A kto jeszcze jest Putin 🤔

Edytowane przez 12zbyszko
Opublikowano
5 godzin temu, mirro napisał:

Za prezydenta Kaczyńskiego ścieki płynęły bo były efektem zaniedbań poprzedników. Trzymajmy się tej wersji. Po Panu Prezydencie też płynęły, bo zaniedbania były tak wielkie. A potem przyszli lewacy i wybudowali lewackie kanały, które teraz się zapchały. Tak to lewacy walczyli z Prezydentem aby go zdyskredytować. Oczywiście było planowane że zapchają się podczas prezydentury któregoś z Panów Kaczyńskich, ale wyszło inaczej. Czyli dobrze.  (wersja wydarzeń do podręczników historii po kolejnej reformie edukacji)

jak kac-zyski był prezydentem to ty nie miałeś pewnie tyle pola a opryski mieszałeś rekom ... nie wiedziałeś co to unia  a randapem kosztowałeś palcem bo słyszałeś ze

najbezpieczniejszy 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Zbyszko toż to Putin zamordował najlepszego prezydenta a ty PISzesz że PIS jest z Putinem?

Ooo i Roman przetrzeźwiał i znowu rozjuszony atakuje  na oslep. Napisz cos o odwołanej wizycie Trumpa

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Ulman napisał:

Pompują temat PISiory jak tylko mogą. Trolle u Ziobry poszły zupełnie na bok

Czego ty Romuś tak w zasadzie chcesz?

https://niewygodne.info.pl/artykul9/Niekorzystna-umowa-gazowa-z-Rosja.htm

11 minut temu, Ulman napisał:

Zbyszko toż to Putin zamordował najlepszego prezydenta a ty PISzesz że PIS jest z Putinem?

Ooo i Roman przetrzeźwiał i znowu rozjuszony atakuje  na oslep. Napisz cos o odwołanej wizycie Trumpa

też się pobawiłeś 

https://niewygodne.info.pl/artykul9/Warszawa-korkuje-sie-od-smieci-a-co-robi-Rabiej.htm

oj ulmanku ja skoczyłem pracować na polu a jak tam u ciebie jeszcze nie kosiłeś kombajnem .... a picet zapłacili ?

11 minut temu, Ulman napisał:

USA Donald Trump odwołał wizytę w Polsce z powodu zbliżającego się do Florydy huraganu Dorian.

Czytaj więcej na https://fakty.interia.pl/swiat/news-donald-trump-odwoluje-wizyte-w-polsce,nId,3174771#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

to nie kopacz ze od dała by sprawę wszystkim tylko nie rodakom 

Edytowane przez Roman176
  • Like 1
Opublikowano

Na twoim miejscu zgłosił bym ten skandal gazowy natychmiast do prokuratury, Zostaniesz bohaterem narodowym. 

Tam zawsze jest jakiś huragan więc wymówka zawsze się znajdzie. Sprzedał nam co chciał więc teraz może olać.

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

Na twoim miejscu zgłosił bym ten skandal gazowy natychmiast do prokuratury, Zostaniesz bohaterem narodowym. 

wole jak ty płacisz i łżesz na tym forum czemu tak drogo 

5 minut temu, Ulman napisał:

Tam zawsze jest jakiś huragan więc wymówka zawsze się znajdzie. Sprzedał nam co chciał więc teraz może olać.

dla ciebie morze tak 

https://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda/swiat,27/dorian-jest-coraz-blizej-wybrzeza-to-bedzie-bardzo-duzy-huragan,298230,1,0.html

• Like 2
Opublikowano

Za co ja  płące ?  Co ma wspólnego twój komentarz z tematem skandalu gazowego? A może tak ci się znowu samo napisało w tej zapaści intelektualnej.

Nie masz odwagi by iść z tymi newsami do prokuratury? Nie wstydź się ! Jak pójdziesz na trzeźwo to może nawet potraktują cie jak normalnego obywatela i wysłuchają. Może być jedynie problem jak każą ci coś od siebie powiedzieć lub napisać.  Chyba nie zataisz takiej afery ? To byłoby niepatriotyczne , sprzyjające Tuskowi i układowi PO-PSL

Opublikowano (edytowane)

ja już za komuny się naoglądałem posnej propagandy i Bogu dzięki teraz mam alternatywne różne inne... cały czas tego się nie da no i ...przegapiłem :ph34r:
co? huragan? to mieli atomówkami rozganiać.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

kurna jak nie wulkan to huragan -cosik pecha mamy,  pamietam ze jednak sie dalo,prezydent gruzji dal rade- ale patrzac na jego pozniejsze losy,na dobre mu ten pyl nie wyszedl.

tak naprawde ta sytuacja pokazuje niestety realne znaczenie polski.

zeznawalem kiedys w prokuraturze-to bylo dawno i nie pamietam czy tam byly alkomaty.

wiecie czemu nie ma fosforanow w zanieczyszczonej wodzie- bo prezes unika prania ubran,co widac czesto na zdjeciach 😛

tvn-klamie wiec nie podawaj ich  linkow 

Opublikowano (edytowane)

a z tym tvn-em to tak bez kursywy? czy to tylko tak personalnie do kogoś bo ja niekoniecznie linki potrafię podać w interesie linkowanego.

dobra, zobaczę na "windy" sobie tego "doriana"
 https://www.windy.com/?2019-09-01-15,23.403,-78.442,5
no rzeczywiście pierwszego ma dotrzeć nad Florydę, Jeżeli prognozy z dalszych dni się sprawdza z tego "windy" to nawet wizytę do (bo ja wiem?) Izraela (?) też bym na Jego miejscu odwołał.

Edytowane przez dysydent
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v