Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, piotreku1 napisał:

Powiem Ci tak wschód zawsze będzie wschodem  a zachod zachodem i PiS to nie zmieni . Wschod to zawsze Polska  B  . Znajomy że studiów otwarcie mówił że im że wschodu bliżej do Rosji niż do Europy tak było i tak będzie. 

No raczej bliżej 80km to nie daleko 😛 I co Ty chcesz tu zmienić czy wmówić że ktoś chce zmieniać, uważasz że jak jestem ze wschodu to nie jestem Polakiem?

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał:

No raczej bliżej 80km to nie daleko 😛 I co Ty chcesz tu zmienić czy wmówić że ktoś chce zmieniać, uważasz że jak jestem ze wschodu to nie jestem Polakiem?

No taki troche ciapaty  , robic nie chce a z socialu żyć 😄

A teraz ciapaci maja swoje 5 minut i pewnie kolejne 4 lata  😄

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, piotreku1 napisał:

Na wiatry to wy na wschodzie uwazajcie,  jak Putin piernie to wam berety z głowy spadną  😄

Kolego zmień lekarza bo ch*j..e leki bierzesz. 

Ja bym bardziej uważał na twoim miejscu na Twoich kolegów z zachodu co tak tęczowych kochają żeby Cię kiedyś nie na gwintowali przy zbieraniu truskawek u Merkel.

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 4
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, GRZES1545 napisał:

Kolego zmień lekarza bo h*j..e leki bierzesz. 

Ja bym bardziej uważał na twoim miejscu na Twoich kolegów z zachodu co tak tęczowych kochają żeby Cię kiedyś nie na gwintowali przy zbieraniu truskawek u Merkel.

Na truskawki i szparagi to jeździ ciemnota że wschodu bo przy tej pracy myślenie nie wymagane więc to raczej Ciebie nagwintują 😄

Edytowane przez piotreku1
Opublikowano

No to jak nie nowina to na grzyba wojny toczyć. Sam taki byłem i podobnie jak Ty reagowałem. Teraz po prostu nie zaglądam im do łóżka bo przecież mi nikt nie zagląda i okazuje się, że można żyć. Było kilka zdarzeń, które to sprawiły. To nie jest ich wybór. Są oczywiście tacy wiecznie poszkodowani w owym środowisku co nie potrafią pogodzić się z tym, że ktoś ma prawo ich nie akceptować. Podnoszą larum jakby podeptano świętość. Identycznie zresztą zachowują się narodowcy a prezentowany przez Was, tutaj podział jest jeszcze gorszy.

• Like 1
Opublikowano
piotreku1 napisał:

5 minut temu, GRZES1545 napisał:

Kolego zmień lekarza bo h*j..e leki bierzesz. 

Na truskawki i szparagi to jeździ ciemnota że wschodu bo przy tej pracy myślenie nie wymagane więc to raczej Ciebie nagwintują 😄

Mądry czlowiek tak by nie napisał. Wnioski?...

Opublikowano
4 godziny temu, piotreku1 napisał:

Powiem Ci tak wschód zawsze będzie wschodem  a zachod zachodem i PiS to nie zmieni . Wschod to zawsze Polska  B  . Znajomy że studiów otwarcie mówił że im że wschodu bliżej do Rosji niż do Europy tak było i tak będzie. 

chyba żeś ta razem studiowali geografię 😁

jak ktoś pierdołą będzie to nawet nie pomoże to że będzie mieszkał przy niemieckiej granicy

podziały to są w twojej główce bo nawet nie umiesz wymienić różnic między regionami

Opublikowano

No właśnie ile można ciapatych że wschodu tolerować 😄

Opublikowano

W jakimś artykule pisali, że według IPSOS na PiS głosowało 70 % rolników. Zaznaczam od razu, że PiS to nie moja bajka ale w Unii potrzebni są jacyś ogarnięci ludzie którzy potrafią się dogadać a nie ze wszystkimi kłócić. 

Opublikowano

Tylko jak to dogadywanie ma wyglądać- klepnięcie w ramie i jest ok czy może jednak postawić jakieś warunki?

Choć i tak najważniejsza dla większości będzie pensja

Opublikowano
Przed chwilą, thor1984 napisał:

W jakimś artykule pisali, że według IPSOS na PiS głosowało 70 % rolników. Zaznaczam od razu, że PiS to nie moja bajka ale w Unii potrzebni są jacyś ogarnięci ludzie którzy potrafią się dogadać a nie ze wszystkimi kłócić. 

jak jest konflikt interesów to jak możesz się dogadać. w uni zawsze chodzi o kasę

mieliśmy takich co się umieli niby dogadać, poklepano ich po plecach i gadano jacy to są wspaniali bo po prostu żadnych warunków nie stawiali. to co im oferowano to brali

Nawet początkujący pracownik czy stażysta nabiera doświadczenia czy wartości i póżniej już nie chcę pracować za te same pieniadze tak samo polska nie może być już krajem co wiecznie będzie ulegać i przyjmować narzucane zdanie

Opublikowano (edytowane)

Ponad 70% osób z brakiem wykształcenia i zawodowym wykształceniem głosowało na PiS  wśród osób z wykształceniem wyzszym odwrotnie większość  na koalicję.  Więc nic dziwnego że przyszyto wam łatkę niewykształconej ciemnoty takiej trochę ciapatej  😄

Edytowane przez piotreku1
Opublikowano
4 minuty temu, piotreku1 napisał:

Ponad 70% osób z brakiem wykształcenia i zawodowym wykształceniem głosowało na PiS  wśród osób z wykształceniem wyzszym odwrotnie większość  na koalicję.  Więc nic dziwnego że przyszyto wam łatkę niewykształconej ciemnoty takiej trochę ciapatej  😄

jakie masz wykształcenie głosując na człowieka co jednego dnia krytykuje rząd że jeżdzi do powodzian a następnego sam sobie tam robi zdjęcia. ciemnota umysłowa tobą przemawia.

grupiński co ukradkiem mówi czym zajmą się po wyborach. tusk, komorowski co przed wyborami obiecują ze nie podniesą wieku emerytalnego a po wyborach podnoszą i mase innych przykładów

tacy ludzie mają być wiarygodni ?

nazywasz głosowanie na takich ludzi zdobytych wykształceniem ? to jest ciemnota umysłowa co nie umie nawet zapamiętać do kilka miesięcy wcześniej mówili a co póżniej zrobili

Opublikowano

racyl  przyznaj się skończyłeś podstawówkę ? Czy uznałeś że szkoła to bzdura i nie trzeba chodzić  😄

Opublikowano (edytowane)

skończyłem jak każdy podstawówkę.

technikum i studia. coś w tym dziwnego że widzę jak jednego dnia ktoś gada jedno a drugiego robi co innego

tobie się wydaje że mi nigdy się platforma nie podobała ? do puki nie zaczęli rządzić to wielu z nas widziało w nich potęge a teraz co z tego zostało ?

Edytowane przez racyl
Opublikowano
12 minut temu, racyl napisał:

skończyłem jak każdy podstawówkę.

technikum i studia.

Bo ci nosek urośnie   😄

Opublikowano

jak się samemu nic nie ma to i myśli że ktoś też nie ma

Opublikowano
8 minut temu, Slodki66 napisał:

Piotreku1  geniuszu na kogo głosowałeś? 

A wykształcenie to masz wyższe? Jeśli tak to powiedz gdzie takie jełopy jak ty dyplomy kupują???? 

Ty to na pewno  zwykłej szkoły nie skończyłeś tylko taką dla ,, geniuszy "  😄

Opublikowano

lepiej powiedz sensownie dlaczego głosujesz na KO

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v